Как може OLED C9 да няма USB 3.0
Почти всички марки спряха да слагат USB 3.0. И аз съм се чудил поради каква причина. Samsung-ът ми от 2015 има USB 3.0, LG-то от 2018 няма, но и Samsung също нямат USB 3.0 през последните години.
Значи правилно съм уточнил "почти всички".
- - - - - - - - - -
Цитатът е от 31-01-19. Сетих се за този "проблем", който съм описал и реших пак да проверя с червена и оранжева заливки. В момента няма проблем с въпросния пиксел, но кога се е оправил... не знам.Първоначално публикувано от Frost
Този пост е редактиран от Frost; 29-04-20 в 18:14.
Как ги правите тия заливки, че от много четене, май се опитвам да си вкарам таралеж в гащите.
Днес ми върнаха от сервиза C7-та, панела е сменен след burn-in по гаранция и сега погледах в сервизното меню към момента е на един час работа телевизора, а не както беше почти на 5000 часа.
От предложените ми от LG два сервиза избрах "Сервиз за теб" в гр. София изпратих телевизора по куриер и днес го получих ремонтиран - определено съм много доволен от обслужването.
Супер е че и тук се случват такива неща. Честито.
Може ли колегите с LG OLED да напишете на какваOLED LIGHT настройка ползвате телевизора или ползвате Energy Saving сензора.
Също дали според вас, ако е включен Energy Saving ще има по голям риск от burn in, че при мен последно време преди да се появи burn in го бях ползвал този сензор и сега почнах да се филмирам дали има значение.
Всички подобрители на яркостта са изключени при мен , през деня ако ми е тъмен ISF светла стая вечерта ISF тъмна
Този пост е редактиран от kajos; 14-05-20 в 10:30.
И аз се бях спрял на Lg Oled..ама как се престрашавате ..с тези изгаряния?
Изпратено от моят CLT-L09 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Сидеров; 14-05-20 в 11:54.
Моя го ползвам на 25 постоянно... освен когато се гледа HDR/Dolby Vision, разбираемо.