Снайпериста за мен винаги бил комик и личност,която разведрява обстановката.
Известен е в климатичните раздели,последно време се подвизава и при телевизиите .
Аз го харесвам като личност,но за мнения.. му ...,-въпрос на избор ????!!!
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Снайпериста за мен винаги бил комик и личност,която разведрява обстановката.
Известен е в климатичните раздели,последно време се подвизава и при телевизиите .
Аз го харесвам като личност,но за мнения.. му ...,-въпрос на избор ????!!!
Този пост е редактиран от Viking72; 09-06-18 в 00:40.
Вече се обърках тотално между марки и модели TV. Дайте предложение за модел, който да е с добра картина за гледане на филми и спорт. Да има добра операционна система с цена до 1400 лв. и диагонал 49-50 инча. Надявам се да има такова животно
Благодаря предварително!
Горните и + 50EX780 от унгарците (към 1600лв) - все някъде обаче трябва да има компромис - описаните изисквания са несъвместими с посочения бюджет![]()
Този не е ли по-добър вариант?
https://edigital.bg/led-televizori/s...evizor-p552375
https://edigital.bg/led-televizori/s...rebren-p562937
Поръчах този телевизор от този сайт, цената е много ниска спрямо други магазини. Има ли нещо притеснително?
Единственото нещо е гаранцията. Не дай си Боже да опираш до нея. Иначе доставката идва точно на датата, на която са ти написали. Аз поръчах абсолютно същия от тях за същите пари. Куриерът на Рапидо обаче каза, че много бърза, не ми даде да проверя както трябва стоката и в крайна сметка си тръгна обратно с телевизора. Писах им имейли, говорих с оператор, но накрая само получих "Прав сте, извиняваме се". И дотам.
Моят си беше нов - куриера трябва да изчака да провериш дали има всичко в кашона и не е счупен . Ако неще го отказваш и да се оправят с магазина, като информираш съответно магазина за действията на куриера.![]()
Този пост е редактиран от svetlio1; 09-06-18 в 12:43.
На мен куриерът ми извлачи кашона с телевизора измежду чувалите и ми каза, "ако искаш да проверяваш, ела". Аз му викам - "ама как да го отворя да го разгледам", а той - "ей тука, ще го отворя от този край да видиш". Естествено, нямаше как да се съглася да гледам през единия край на кашона, само колкото да се уверя, че в кашона има телевизор. Абсурд е пък да тръгна да го разопаковам в багажното отделение на мръсния бус. Помолих го за 5 минути да го внесем у нас - живея в къща на първия етаж. Той каза, че няма време и не ми се полага такава екстра.Попита ще плащам ли, казах му НЕ и пичът си тръгна без да му мигне окото. Свързах се с оператора на фирмата в България и една много учтива жена каза, : "Прав сте, съжалявам". После получих същия имейл от тях "Прав сте, съжаляваме".Писах и на унгарския им адрес и след два дена ми върнаха отговор с молба да дам оценка на закупения продукт. Цялата тази сага беше преди десетина дена. Така, че имай едно наум с Рапидо на-вече. А доколкото знам, връщането на продукт е далеч по-сложно отколкото става с румънците.
Никой няма да ви чака да си проверявате телевизорите.Тия хора имат норма за час и тя не е никак малка.Не може да отдели повече от една минута,максимум две,със слизането от буса и ваденето на стоката и изчакването на получатела те вече изтекоха.Ако днес всеки иска да си разопакова и провери стоката, той куриера трябва да спи в тоя бус.Контролира се само кашона отвън, ако не е някъде скъсан жестоко,шанса да е повреден при транспорт е нула.Тука много фирми предлагат замяна, ако съобщиш за повредата от 24 до 48 часа.Достатъчно време да си го разпокаоваш у вас и да го провериш за повреди.Други пък до 14 дена.Хубаво е тия възможности да се проверят предварително,а не да занимаваш куриетите за ,,5 минути да влезе у вас,, защото нито той ще влеза за 5 минути у вас, нито за 5 минути можеш да се увериш, че тоя телевизор функционира на 100% изправно.
След като е маркирана опция за проверка преди плащане , то изобщо не ме интересува колко време можел да отдели доставчика - 15 мин. доколкото се сещам е тогава . Ако не може да чака да си взема стоката и прав му път - магазини и доставчици много .
В сайта пише с опция за проверка на стоката, а не на кашона. Аз не купувам кашон а телевизор, който пътува няколко дена от Унгария! И освен това пише така:
"Важно! Проверете пратката при получаване, още в присъствието на куриера и се уверете, че получавате това, което сте поръчали в цялостен, неповреден вид. Вие имате право да отворите опаковката и да проверите продукта в присъствие на куриера, преди да платите за доставката! В случай на видима повреда, моля откажете да приемете стоката и незабавно се свържете с нас! При приемане на повредена пратка от купувача без забележки, всички претенции поради загуба или механично повреждане губят валидност. Ако не бъде изготвен протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пакета, се губи възможността за подаване на оплакване за установени щети при доставката!"
Изказваш се неподготвен.
Italianeca на теб някой ако ти повярва на това което пишеш доста проблеми си създаде.
Ограничавай съветите си които се базират на някакви твой лични преценки които нямат нищо общо с реалноста.
Всеки има право да отвори и да си разгледа стоката преди да я приеме.
Ало логиката, ти отварял ли си някога през живота си чисто нов LCD телевизор или това ти е първия? Аз съм отоворил има няма 10-тина.Те така са опаковани, че ъпсурт да се повреди видимо при транспорт, без да има видима повреда на кашона.Ти не купуваш кашон,ама хората ги слагат в кашони, точно за да го пази от повреди при транспортиране.Тя фирмата може да напиши всичко, нали видя колко им дреме, след като си им пуснал жалейка, че не си могъл да си провериш телевизора пред куриера.