Хора, здравете.. Тотално се обърках, гледам на живо, чета ревюта, нещо не мога да реша кой телевизор да взема...
Последно си спрях избора на следните модели:
Sony KD-55XE8096 -> хареса ми как изглежда на живо картината, трябва ли да ме притеснява това, че е миналогодишен модел? И андроид като операционна система как се справя? В магазина консултанта каза, че сони били с най-бързите процесори, но все пак не ми дадоха да разгледам как се държи по менютата, как стои и въпроса с приложенията за андроид? Изобщо има ли смисъл от такъв тип операционна система?
Philips 55PUS7363 -> Отново питане за андроида.... Тука тотално друг тип панел, Direct LED, VA, докато горния е едж лед ИПС... Кой от двата варианта е по-удачен? Помещението не е от най-светлите, ще се гледа основно директно от около 2.70 м, гледам всичко (телевизия за фон така пускам чат пат, главно ютуб и онлайн предавания, чат пат може да пускам малко плейстейшън..)
Samsung UE55MU7002, за да има и един неандроид телевизор... Едно приятелче има такъв, но 65 инчов и не изглеждаше зле, но ми е малко над бюджета... Като цяло 1600 ми бешее макса който мога да отделя на този етап, но ако е неуспоримо по-добър от двата андроида мога да помисля по въпроса...
https://www.displayspecifications.co...ison/853a60ca3
Отворен съм и към други предложения, не робувам на марки, хареса ми идеята за андроида в телевизор, мисля че ще е функционално, но никога не съм имал допир до такова нещо, може и да се лъжа... Отделно ИПС вс ВА ... Едж лед вс Директ Лед.... баси мамата помагайте :D