Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Моя ресивър по принцип не изписва на екрана. Така са го направили не знам. Иначе има всичко, но го изписва на телевизора , ама като ползвам ARC и няма телевизор :D ,
При мен това е странното, хем пише this video does not support audio хем след 1 секунда се пуска звука
Видя цената в бг 1500 лв някъде. Горе долу същата за 49 инча се насочих и тук , реших по голям ще вземем
все още колебанието ми със Самсунг остава и немога са реша дали или . Гледам ревюта за Сони , много забавяне при отваряне на приложения и като цяло казват бавен висчки . Обаче като цени под 600£ няма да намеря , все тази сума ме влече . Много се чудя дали да изчакам до боскинг дей
И последно преди да поръчам останаха тия 2 модела Sony 55 " X9005F , LG 55 " SK9500 , между тях се колебая...Намерих ги и двата за около 2300 лв.И 2та са 10 бита , 120hz , FALD еденствената разлика е че едното е VA другото IPS. Като гледам повечето хора в интернет препоръчват Sony то. И мисля да си го поръчам него ако няма никакви възражения. Най-вече за стандартна тв, филми от компа и футбол и мааалко игра мисля че ше свърши работа.И двата модела имат хубава картина гледах ги така че просто трябва да направя избор май :D
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...&threshold=0.1
Ако има тема с Черен списък на онлайн магазини някой да ме насочи да сложа Techmart.bg
Здравейте.
Да ми помогнете да си избера телевизор.
Търся 55 инчов телевизор но честно казано незнам кой да избера. Бюджета е до 1200-1300 лв макс., по принцип заглеждам Самсунг но незнам дали е правилиния избор. В този ценови клас и филипс и сони и панасоник имат модели но незнам кой си заслужава и кой не.
И друго питане. Миналогодишните модели на самсунг дори и в 6-та серия слагаха новото дистанционо а сега в 7-ма серия е обикновеното дистанционо.Защо не предлагат новото в новите модели
Ще се гледа предимно мачове и филми.
И аз съм пред същата дилема. Тези са финалистите ми при избора и все още не мога да реша. При LG преимущество е смарт дистанционното , добрия плеър и добрия ъгъл на гледане. Дизайна също е по-приятен. При Sony плюсовете са Android (макар някои не го намират като плюс поради бавната система и "влизането във филма" избор на плеъри , апове , инсталации на НВО и т.н.) , както и по-добрия контраст. Имам въпрос към притежателите на Sony-то : как е нативния медиа плеър на телевизора (без инсталиране на плеър от маркета като Kodi и др.) - става ли за безпроблемно гледане на филми от флашка или хард диск на филми , чете ли всички съвременни кодеци и субтитри, как е организирана библиотеката ? Винаги съм гледал само изтеглени предварително филми , не се интересувам от стрийминг на торенти и др.
Вградения плеяр на Сонито,чете всичко за което се сетиш без проблем.
Аз лично не познавам обаче някой,който да го ползва изобщо,в това число и аз самия,никога не съм го ползвал от 2015г. откакто имам телевизора.
Вградения плеар съм го пробвал да възпроизвежда филми от споделена папка (SMB) на харда на компютъра през WiFi,но не можах да подкарам субтитрите,хем бяха със същото име.Ама както казва iveto при наличието на толкова много плеари кой ли го ползва,аз го пуснах само от любопитство.
Ами налага се вече, защото освен колегата Ивето не знам друг да е подкарал без гимнастики ДТС на външен плеър при Сони ТВ.
То мнението не е само мое .Колега Rachevv я кажи кой е този плеър който пропуска ДТС.Гледам че си със същият телевизор така че и ще почерпя.
Здравейте!
Колебая се между LG 65SJ850V и Panasonic TX65EX780! Сегашният ми телевизор е 3D full hd - LG 42LM640S от 2012г. Доволен съм от него, но ми омаля и ще го местя в кухнята, а за хола искам нещо голямо. Та за това съм се насочил пак към LG и конкретно този модел. Все още се намира, планирам около Коледа да купувам. Панасоника също е миналогодишен модел и в него ме привлича 3д-то, двойния тунер и дизайна. Обаче няма DTS, и го има само в един онлайн магазин. Моля за мнение от собственици и разбиращи, както и други предложения, без Самсунг.
Благодаря!