Няма нужда. Само като видиш допотопното Home Screen, старото меню и дистанционно с дизайн преди 15 години, направо как да не го вземеш с тези двойни цени. Или дават два телевизора
Май остана само една бг верига предлагаща тази марчица.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Няма нужда. Само като видиш допотопното Home Screen, старото меню и дистанционно с дизайн преди 15 години, направо как да не го вземеш с тези двойни цени. Или дават два телевизора
Май остана само една бг верига предлагаща тази марчица.
Специално Panasonic още преди 3г си мислех, че ще се изтеглят от ТВ бизнеса поне за Европа.
Само че те казаха, че това няма да се случи и имат стратегия, каква стратегия имат поне на мен ми е нпонятна...
Ако и в Еврпа продажбите са им като в България не виждам смисъл да продължават да работят на загуба.
Здравейте,
Едно питане разликата в цените на тези три модела е голяма, мнение Самсунга дали си заслужава парите, говорим за 43 инча:
LG 43NANO773PA 4K Ultra HD LED,
SONY KD-43X85J 4K Ultra HD LED,
SAMSUNG QE-43LS03A 4K QLED
не желая О лед и т.н, защото ще работи предполагам по цял ден. Държа на качество не на количество. Благодаря предварително.
ОЛЕД така или иначе няма как да вземеш в 43"
От тия Сони-то е определено най-доброто предложение (единствен със 100хц панел), но и определено с доста сериозна за тоя размер цена.
Самсунг-а е дизайнерски модел и също прекалено скъп заради това - по-добре 43AU9000 или 43Q60
Лг-то също не е нищо особено и едва ли бихте видели разлика с някой техен от по-ниските серии - 43UP7/8
Като изключим Сони-то , то в случая най-голямата разлика би била използваният тип панел (IPS или VA) и съответната ОС, така че е добре да уточните за себе си какъв тип предпочитате и коя ОС ви е по-удобна или предлага необходимите ви приложения - като обработка и картина не е голяма разликата.
Благодаря!
Понеже ползвам Самсунг затова питах за него. Този където го имам работи нон стоп. Върви всякакъв филм от диск и не съм имал проблеми. На други марки, съм чувал за проблеми с плейването от външен диск, с по новите OLED пък има ограничение в часовете работа. Моят към момента работи по 18 часа на ден от години и желая да си купя нещо не по-лошо, затова бяха въпросите по-горе.
За плейването на всичко само Сони с андроид може, всички останали марки са орязани. Или трябва да се занимаваш с преконвертиране
Здравейте.Искам да подаря на баща ми тв до 900лв,43-50 инча с VA матрица.Има ли такива,които да плейват 4к филми с дтс без транскодинг по длна? От това което четох ,се спрях на Хисенс u7qf и филипс 8505 или греша. Благодаря.
Здравейте,
Мнения за Самсунг QE50QN90A?
Поздрави!
LG 50UP81/80
Samsung UE50AU900
Philips 50PUS8506
https://edigital.bg/led-televizori/s...tm_term=921992
Не знам модел възпроизвеждащ DTS..
Здравейте , моля за съвет при избор между два модела, съответно Samsung ue43au7172uxxh и LG 43up76703lb . Имат ли някакви съществени разлики . Ще се ползва от възрастни хора без особени претенции . Само държат да не е нещо неизвестно за 400 лв . Благодаря предварително .
hristoslav , вече взехме LGто , благодаря .
Честито и дълго да му се радват
Състоянието на живо 8K видео производство
Асоциацията 8K спонсорира този информативен уебинар, за да обсъдим състоянието на 8K продукцията на живо. Темите, които трябва да бъдат обхванати, включват стандарти за 8K излъчване, стандарти за кодиране, кодери, декодери и демонстрация на 8K продукция на живо, която е извършена до момента. Технологията и инструментите за поддръжка на 8K производство и разпространение на живо са тук, така че слушайте, за да чуете сами и да прецените дали сега е моментът да помислите за демонстрация или производство на специално събитие.
Нашият изтъкнат говорител е Маурисио Алварес-Меса, главен изпълнителен директор на Spin Digital Video Technologies GmbH.
Здравейте, Банда!
Чета ви повече от колкото да пиша, просто защото не мога да стигна нивото ви.
Налага се да отстъпя Тв-то на децата и се оглеждам за нов.
За сега се дилемата е между kd55xh9505 май от Емаг го има все още и тазгодишния xr55x93jИзчетох предпочитанията за миналогодишния модел, има няколко предимства, но малко съм закъснял във времето - в технополис са останали само мострени бройки.
Приемам и други варианти ... до сега гледам и съм доволен от сегашния panasonic 42 AS640, вече 7ма година няма грешка и работи почти перфектно.
Този пост е редактиран от ulf1113; 15-12-21 в 23:09.
В емаг няма 55xh9505. Аз също го търсих навсякъде, но без успех. Това, което си видял в Емаг вероятно е от външен продавач, май беше Николета и Николина, не се сещам сега.