Вижте резултатите от анкетата: Кои са най-важните критерии при закупуването на нов телевизор?

Гласували
717. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество на картината

661 92.19%
  • Качество на звука

216 30.13%
  • Приемлива цена

337 47.00%
  • Лесен за употреба

127 17.71%
  • "Зелен" с ниска консумация на енергия

56 7.81%
  • Марка която познавам и вярвам

181 25.24%
  • Добра гаранция и сервизен план

238 33.19%
  • Последна технология

117 16.32%
  • Ценови / отстъпки / намаления

121 16.88%
  • Атрактивен дизайн и стил

104 14.50%
  • Голям размер на екрана, който мога да си позволя

281 39.19%
  • Вграден интернет достъп

187 26.08%
  • Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове

124 17.29%
  • Безжична интернет връзка

197 27.48%
  • USB запис

80 11.16%
  • Ultra HD TV

226 31.52%
  • 3D съвместимост

61 8.51%
  • Oled TV

46 6.42%
  • Държавно-спонсорирана програма за отстъпки

8 1.12%
  • Curved TV (огънат екран)

14 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 623 от 625 ПърваПърва ... 573613621622623624625 ПоследноПоследно
Резултати от 9,331 до 9,345 от общо 9363
Like Tree1852Одобрявам

Мнения и Избор на Ultra HD телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор

Колега AntrAcsA,
    Забелязвам, че натрапчиво предлагаш последните месеци "марката" KIVI.
    Търговски представител ли си им, имаш родословна връзка с незалежная или просто им симпатизираш на жълто-сините?

Вземи напиши в Google някой от "моделите" им и ще разбереш за какво иде реч. Има клипове с раглобени телевизори, както и такива с повреди и ремонтни дейности.
    Ако не вярваш на специалистите, то купи си едно тяхно изделие online и го тествай лично!
    Пиша само и единствено по отношение на надеждност на телевизорите. Останалото е на втори план, при положение, че не работи въобще.

@Stoqn Monev,
    Купи си нещо ново от магазина, което ти е в бюджета за съответния размер. Ако е за лично ползване.
    В случай, че е за квартира - взимай нещо с по-голяма гаранция. LG имат модели с 3 години гаранция. Водят ги "индустриални" дисплеи.
    Мисля, че за 43" ще влезеш в бюджета. Има ги в METRO, Techmart. Моделите са с 3 цифри, следвани от буква C0.
    Телевизор LG LED 43UR781C0LK - Техмарт (techmart.bg)
    Swon одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Колега AntrAcsA,
    Забелязвам, че натрапчиво предлагаш последните месеци "марката" KIVI.
    Търговски представител ли си им, имаш родословна връзка с незалежная или просто им симпатизираш на жълто-сините?

Сигурно трябва да съм и китаец тъй като масово предлагам и TCL ? Или ти си инакъв КУРеец че предлагаш LG-та ? Виждаш колко малоумно звучи !? НЕ, просто U750N е добър телевизор и не робувам на марки... всички ревюта които съм му гледам и чел са добри (за ценовия си клас). Има добър процесор, добър звук, 3 години гаранция, андроид, висока яркост (според производителя), MEMC, HDMI 2.1 фичърси (не съм сигурен че така се пише) като VRR, ALLM, добро дистанционно с Air Mouse, което не може да го намериш в нито един от телевизорите в този ценови клас... ДА не е перфектен, никой не е, няма Douby Vision!

Винаги съм казвал че няма лош телевизор а има лоша цена, а това LG което даваш... е на неоправдано висока цена, при условие че може да намериш по добри телевизори на същите пари но да, ще е някакъв Китаец, Румънец или Украинец!

Дали симпатизирам на жилто-сините.... .или подобни глупости... живвал съм и съм учил в ***** от 1-ви до 3-ти клас, така че по скоро симпатизирам на бяло, синьо червените... но това няма никакви значение за мен... ако ТВ-то е добро, дори да е от Марс... ще го препоръчам.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 11-08-24 в 14:35.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

За момента у нас има три читави марки : Сони, LG, Самсунг в реда по който съм ги написал. Нататък няма никакво значение какво ще си купите.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Пък аз как съм се "заблудил" с Панасоник
    Модел се гледа, марката има донякъде значение, но не е едно и също дали ще е QN95 или DU7
    Gena_bs, kaloman, sasho1bs и 3 други харесват това.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2020

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Пък аз как съм се "заблудил" с Панасоник
    Модел се гледа, марката има донякъде значение, но не е едно и също дали ще е QN95 или DU7
    Заблудил си се и още как.И ако продължаваш да четеш форума може и още да се бъгнеш.....Трябва да си писател,или поне слушател да ги разбираш нещата,а не читател.Много стана чистата наука за телевизорите в последно време.И то само от няколко,които си изказват всеки ден мненията.Слушателя даже само добави(ако държим да будем точни)

7. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от Stoqn Monev Виж публикацията
    Здравейте! Какво ви е мнението за Philips 43pus8007/12?
    Винаги съм имал телевизори на Самсунг и нищо на Филипс... Мой познат продава на добра цена този модел, с остатъчна гаранция от една година. На моя Самсунг му "светнаха" кръгчетата на подсветката и ремонта струва към 200лв,а плюс още толкова мога да се сдобия с почти нов телевизор.... Сега се чудя какво да правя
    Според мен такъв момент се използва освен за преминаване към по-нов модел, а и към по-голям размер - 43"->50" или 55".

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    или просто им симпатизираш на жълто-сините?
    Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    така че по скоро симпатизирам на бяло, синьо червените...
    Много вата има и в тоя форум...
    svetlio1 и yul67 харесват това.

8.  

9. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019

Цитат Първоначално публикувано от Frost Виж публикацията
    Много вата има и в тоя форум...
    Не само във форума. В цяла България карвопоклонниците сте нищожен процент. Ако не бяха паричките от Тролската централа, въобще нямаше да ви се чува гласчето по форуми и социални мрежи

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Frost Виж публикацията
    Според мен такъв момент се използва освен за преминаване към по-нов модел, а и към по-голям размер - 43"->50" или 55".
    И аз точно това мислех да пиша - тъй и тъй ще се подменя , да се вдигне и размера... освен ако тв не се ползва като монитор де

п.п. добре ще е да не се почва тролско политиканстване или ползват "популярни" "изрожденски" простотии - нищо добро не излиза обикновено
    VanDan, hristoslav2 и CubanLinx харесват това.

11. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

На вниманието на Genata от Бургас 1

Братовчед ми поиска да му намеря 55" телевизор до 700 лв + стойка за стена, тъй като се прибират в България само за 1 месец и му трябва да сложи нещо в хола, нищо специално, така че веднага поръчах KIVI-то тъй като няма нищо по добро в този размер и цена, поне на хартия, затова и го препоръчвам на хората които питат.

Днес имах възможност да го инсталирам, монтирам и тества за известно време, и реално предварителните ми очаквания за телевизора се потвърдиха... до някъде.

Външно ТВ-то изглежда много добре, звука е ОК, не е нещо особено до поне е чист звука дори и усилен до край, картината е добра, но се наложи се да си поиграя малко с настройките, особено при HDR 10 нещата не бяха добре със заводските.

ТВ-то е с прилична яркост, дали е 500 нита ? Не съм сигурен, възможно е защото когато го сравнявам с 250 нита, 60" монитор които имам, определено е по ярък.

Въпреки че е VA панел, ъгъла на виждане ме изненада, сравнение с един Horizon който имаме, пак е 55" и пак VA, но при него малко да се изместиш от центъра контраста и цветовете заминаваха, но тук... нещата са значително по добре.

Както казах картината е ОК но се иска баране по настройките за да се нагласи картината така че да ви хареса, няма как, а ТВ-то предлага МНОГО опции и настройки което ме изненада, просто трябва да се отдели време за това.

В началото, при първо пускане докато се инсталират всички приложения и системата заработи на 100% , нещата са малко тромави, но след това работи нормално. Да, Филипса на майка ми 58PUS8507 май е по бърз но той е по скъп, а и Филипс с това бяха известни преди 2-3 години, че ползваха най добрите и бързи Mediatek SoC, заедно със Сони.

Процесора е ОК, не e Пентоник, видимо и може на моменти да се позамисля но пак за цената си 670 лв за 55" и тези функции които има , не мисля че може да се намери нещо по добро.

Все пак не всичко е перфектно, за съжаления са объркали дистанционните и в нашия кашон бяха сложили обикновено дистанционно без Air Mouse, и в момента сме в диалог с продавача за решаването на проблема.

Този пост е редактиран от AntrAcsA; 15-08-24 в 18:49.
    svetlio1 и brotzki харесват това.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Гледам в некъв юк авфорум дето монтират високо телевизорите почти до тавана.

При вас, може би, гоните линията на касата на вратата.

Тези съчмалии горен амбилайт ефект ли гонят на тъмно.

Този пост е редактиран от brotzki; 16-08-24 в 09:23.
    Swon одобрява това.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Това като гледам е 75/77". А височината предполагам е заради колоната под телевизора. Не знам колко е тавана, но верно идва малко безумно

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

аз като гледам стаята е висока 2 м , много ясно, че ще е на тавана

16. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Гледам в некъв юк авфорум дето монтират високо телевизорите почти до тавана.

При вас, може би, гоните линията на касата на вратата.

Тези съчмалии горен амбилайт ефект ли гонят на тъмно.

Да, искаха горния край на телевизора да е с този на вратата, за да е по симетрично, и да стаята не е много висока, честно казано мислих че ще стои високо но.. е ОК.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 16-08-24 в 17:31.

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Нужно ли е в темата да се копират по няколко пъти постове с картинки?
    Достатъчно е само текстът да се остави, за да се разбере за какво иде реч.
    hristoslav2 одобрява това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    И аз точно това мислех да пиша - тъй и тъй ще се подменя , да се вдигне и размера... освен ако тв не се ползва като монитор де

п.п. добре ще е да не се почва тролско политиканстване или ползват "популярни" "изрожденски" простотии - нищо добро не излиза обикновено
    Мястото не ми позволява за по голям екран.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 10:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 19:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 08:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 12:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 11:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе