Писах на поддръжката, оттам ми казаха че съжаляват за разочарованието ми , а като решение ми предложиха това което вече съм направил + да върна фабрични настройки.
Снимка се опитах да направя , но не се получава тъй като при пауза или не уцелвам кадъра или се подобрява миниатюрно.
Изтеглих 4к филм , качих го на диск и там това НЕ се проявява.Няма размазани пиксели всичко е гладко , няма го ефекта на цензура или там както и да се казва - blurring around fast moving objects.
Но това не ме устройва тъй като семейството ми ще гледат предимно стрииминг услугите.
Както и да е може би ще го върна макар че въобще не искам , защото картината е наистина великолепна освен този проблем.
Днес тествах и с мобилния си интернет от телефона пак е така.
Говорих с Техномаркет и ми потвърдиха че мога да си инсталирам HBO MAX и да си тествам каквото си искам.
Мисля да тествам
TCL C845 , C835 -надявам се стария чип да е more stable.
Sony x90k и Philips 8818.
Жалко че все още никъде не намирам Sony x90l.
Относно компресията за която hristoslav загатна може и да е прав , но все пак преди няколко месеца имах Samsung 65QN85B , който беше закачен на wifi и го нямаше този проблем.
За мен остава това че този TCL C805 с този нов чип не е оптимизиран. Може и да се оправи с update , но може и винаги да си остане така.
Изпратено от моят Mi Note 10 Lite с помощта на Tapatalk