Ъгъла на виждане при KS7002 въобще не е малък а и цветовете не избледняват толкова много както при предните VA матрици.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Ъгъла на виждане при KS7002 въобще не е малък а и цветовете не избледняват толкова много както при предните VA матрици.
С тези ъгли на видимост ми е много интересно винаги като чета! Моя е с VA панел и се вижда добре от всякакъв ъгъл. Може с IPS панел да е една идея по-добре, не знам, но чак пък толкова голяма разлика не забелязвам. Сега стоя на компютъра, който е отстрани на телевизора и е екстра!
................. при KS7002 ..........
И за справка не струва 2к лева , а повечко . Ако ти е важно да има 3Д , LG 55UH8507 е като за теб .
Да не забравяме и по големия контраст при VA....а и защо ли флагманите на повечето производители са с такива панели
................. при KS7002 ..........
И за справка не струва 2к лева , а повечко . Ако ти е важно да има 3Д , LG 55UH8507 е като за теб .
Човека пита кое е хубаво и ние му казваме..... и е писал 2к лева и малко повечко като бюджет
Не държа да има 3D. Гледам че LG 55UH8507 като цяло има по-добри характеристики (PMI индекс, True Motion и т.н.) от 7707 и затова го добавих и него. Ако разликата в картината не е видима не бих дал няколко стотин лева отгоре само заради 3D-то.
А защо не добави и Самсунг 55KS 7002 ? Той също има добри характеристики .
То като гледам lg-то което си му писал по горе,че е като за него....струва повече от самсунга.....даже не си погледнал какви пари е,а ми говориш за бюджета
Не се впрягай
Напротив , цената е проследена , а и не му го предлагам аз . Той сам го е посочил , само уточних , че е 3Д , нищо повече !
Затова питам и за Самсунга .
Защо да се впрягам , само си чешем пръстите с такива постове , вместо да помагаме !
Този пост е редактиран от brabusbg; 06-02-17 в 22:30.
Явно не си виждал старите VA матрици които малко да мръднеш и става чудо. Та в сравнение с тях, 7002 е супер.
Аз съм ги виждал... ASV на Шарп е с по-добър ъгъл на виждане
Samsung 55KS7002 не съм го гледал защото ми се стори над бюджета, но ще му хвърля едно око и на него. Намирам го за около 2500-2600лв., а LG 55UH8507 мога да го взема от технополис за около 2200 с лека отстъпка. Сега мернах, че и SONY KD-55XD8577 е 2299 в технополис на промоция. Май-избора ще е между един от трите.
Благодаря за съветите!
Този пост е редактиран от wibo; 07-02-17 в 12:41.
Тъй като живея в маломерен апартамент не мога да сложа по-голям от 43 инча телевизор / мога , ама ще ще му бърша екрана през масата !/ съм се спрял на :Sony Bravia KDL-43XD8005
Някакви по-характерни плюсове или минуси за модела и има ли нещо по-добро 43 инча ? Държа на това да е смарт , с WI-FI, Android и по възможност да е SONY. Не искам никакви 3-D и Curve. Ще купя 4к , само , за да не го сменям след година -две, гледам само кабелна и двд. Нямам влечение към BR и тв Планета, но се надявам до година HBO да станат 4к. Всякакви мнения от специалисти ще са ми от полза.
Е , то с Андроид не са много - Сони и Филипс , като марки за нашия пазар . По-добро , ама за същите ли пари ?
Парите не са ми критерий, просто всички тв са ми били винаги Сони и съм доволен, единствено дистанционните им бързо се скапват. Купувам нови / китайски / през година , оригиналните и толкова не изкарват. Проблема ми е в размера - не мога да си купя по-голям модел , защото са с по-големи екрани , а ще си набода носа в такъв. Макса ми е 43 инча / сегашния ми е 40, но вече е стар/. Звука не ме интересува - имам си ресивър със всички формати без DolbyAtmos - нямам място за 64 тонколони.