Зависи от колко близо гледаш , между другото на моя съм забелязал, че на латиница субтитрите са по-големи ...
Зависи от колко близо гледаш , между другото на моя съм забелязал, че на латиница субтитрите са по-големи ...
Моя е 50" плазма , но плеъра и субтитрите са същите ... От 3м си направо ужас да се чете на кирилица и друг път съм писал - толкова ситни субтитри не бях виждал в тв . Е , става да изгледаш някоя серия инцидентно , но за постоянно си е тормоз - външен мултимедиен плеър решава всички проблеми .
Здравейте,
Гледах преди малко PHILIPS 42PFT6109 от Техно*лис за 799 лв и PANASONIC TX-40AS640E за 879.. с оглед на горното мнение вече клоня към Philips но ще съм признателен да изкажете мнение.
Благодаря !
И тоя PHILIPS по какво може да се сравнява с тоя PANASONIC?
Ами вземете си модел панасоник от тази година! - те нямат такъв проблем, защо гледате миналогодишните.
Ами, така ще стане! Влезнаха ми в главата тия Панасоници и колкото и да гледам други модели, все към тях се връщам. Най-вероятно PANASONIC TX-CS630E ще е, но ако "уредя" още някой лев, може и 50-инчовия модел! В "краен" случай някой SAMSUNG или SONY /имам набелязани/.
Или модел 2014 г , който ви е харесал и със спестените пари от разликата с модел 2015 си вземате външен мултимедиен плеър и не се занимавате с глупости ...
Аз малко съм скаран с технологиите, ако може да ме "светнеш" малко? Предполагам, въпросният плеър се включва с някакъв кабел в телевизора и от там нататък - не ми е ясно? Как се борави с него, с дистанционно ли е ? Простете ми за невежеството, но не това е "силата" ми, а друго! И, чрез този плеър субтитрите са нормални, така ли? С две думи - как се борави с него?
Външно устройство служещо за възпроизвеждане на всички тия филми, музика ,снимки с богат набор опции (за регулиране на субтитрите примерно - големина ,цвят , синхронизация) и възпроизвеждани формати . Модели много , има си теми във форума - Мултимедийни плейъри
Моделите на Панасоник за 2015 имат 5 годишна гаранция, което е един + още.