Супер си е Филипса,това че на някой руснак му е хрумнало да си рекламира LG-то,е съвсем отделен въпрос.
Защо в клипа не са показани стойностите на настройките?
То ако човек вярва на всичко в нета,даже и тостер няма да си купи.
Конкретно за клипчетата, аз го казах за предното, ще го кажа и сега-виждам набкчено и прегоряло бяло! Бетер телевизор от преди 12-13 години. Стигнах до сцената, в която некъв седи на дивана, 18:59 да речем, и зад него, на следващия кадър и отстрани бялото на демонстрираните “възможности” на LG е леш, без никакъв детайл, прегоряло, просто едно петно. При Филипса се вижда какво още има. И съм сигурен, че LG не работи така. Толкова за клипчетата.
Можеш също да хвърлиш и едно око на AG9 все още се намира, лично мене повече ми хареса и от А80J. Колкото до Филипса от към движения са едни от най - добрите, можеш да хвърлиш и едно око на 806/856, но ако не ти се дава толкова пари можеш да хвърлиш и на OLED805/855. Като картина е доста добър, но малко по тромав като работа за разлика от по - новите. Лг също ти е добър избор за гейминг особено е ОК.
Успех с покупката и най - вече каквото си харесаш, избор голям.Всеки си има неговите минуси и плюсове
Много неща ми идват и имено затова е въпроса, от който се разсейваш- какво точно демонстрират тези клипчета. Не случайно написах, че не мисля, че LG работи толкова нескопосано, колкото е заснето, сиреч какво точно гледаме и какво доказва? Да не говорим, че при различните кадри, както казаха и по-горе, резултата е променлив и е в полза ту на единия, ту на другия телевизор. Та кой е с по-добрата картина?
Този пост е редактиран от bigchicken; 10-08-22 в 00:21.
Ако взимаш C гледай партидата да е от юни месец, ако е 706 да е от август. Последната партида на 706 е с по - бърза памет и дъното е по различно..Като цяло това им е най -търсения и продаван тв от бюджетните Оледи и конкурент на А13 с разликата, че единия е 60 а другия 100 херца, а Лг си решиха проблема с прегряването на C с новата им партида от Юни.
Успех с покупката
Поздрави,
Опа, сега и партиди... Стана сложно Не стига, че някакви бонуси дебна...
В оня голям, с червено магазин, Филипса сега е на 1599 с 10 месеца безлихвен лизинг. Ама как да го взема, като до вчера С1 със светлия гръб беше на безлихвено, но в магазина така ми заобясняваха, с натъртване и повтаряне, в какво състояние трябва да е телевизора, ако го връщам след доставка с куриер, че нямаше как да не си помисля, че ще си намерят нещо, дори и да го няма Можело да го купя сега и веднага, колегите щели да съдействат за пълен оглед, имали всички фонове и тестове... Но беше почти девет вечерта и питах може ли да седна на едно пиене, да помисля, да го заръчам онлайн с взимане от магазина... Оказа се, че ако го поръчам онлайн, надали някой щял ДА ИСКА да ми обърне внимание за тестове, зависело на кого ще попадна... Неграмотниците нищоправят по цял ден, ама тъй като плащането щяло да мине през онлайн магазина, а не техния, нямало да се занимават с мен, сякаш са сложени за нещо друго там и им се плаща заплата за нещо друго. Не ми се питаше какво е другото, че бяхме с маски всичките, а като му я натъчеш до сливиците трудно ще си я извади... С големия червен надпис са досущ бардак. Че си чакам нещо с идея по-на оферта при румънците, имам още седмица и нещо време до крайния срок. Филипса и там ме устройва, но се надявам на C1... Тия Сонита ми идват скъпи нещо... 2000 за 55" ми е тавана и над него само световния етер
Е, нормално, ти какво искаш? Да тестваш телевизора на място и после да го поръчаш същия, който си тествал онлайн, за да си запазиш правото за връщане ли? И аз да съм, и аз няма да ти обърна внимание.
Ако бюджетът не е проблем, вземи по-добрия модел, който в случая е c1. Тв не се купува всеки ден.
Неее, идеята беше да си направя завката онлайн, но с взимане на място. Просто имаше още 20 минути от работното време на мацките от кредитните, а аз се почувствах нерешил. Та да го заръчам онлай, имаше време до полунощ, да ме одобрят на следващия ден за изплащането и като се обадят, че мога да си го взема от магазина да отида, да го разпечатат, да го тестваме и да си го прибирам. Не мисля, че с взимане на място, пък ако ще и онлайн да е заявката, ще важат тия 14 дни. Но и да е така, не ми е хрумвало такова нещо.
Иначе C1 не ми е чак ценови проблем, просто докато четях за телевизори беше на тази цена и 12 месеца безлихвено, а последните две седмици въртят 6 месеца без лихва и остава едно такова чувство на не съвсем оферта
Съветът ми е да не се вживяваш толкова какво купуваш. Ако обръщаш внимание на всичко, което се пише в този форум и каква важност се придават на техники, които струват колкото един смартфон, винаги ще се чувстваш прецакан. Обикновено тук "моето е най-хубаво" с редки изключения. Използвай отговорите като генерални насоки, а не крайни решения.
Това е много грешен подход. При тест в магазина после по-трудно ще го върнеш, ако има някакъв проблем като изгорял пиксел, неравномерен цвят на някоя заливка и прочие неща, които има голям шанс да не видиш в магазина. Взимай го онлайн и ако има проблем го носиш в магазина с рекламация.