Въй, те всичките верно! Ами не съм чел правилата на форума, та затова… Ама то разлики между тях дали?
Сега па се зачудих наистина дали 65” 706, или 55” C1 Щото направих грешката да зяпам тема, в която се говореше за тези неща, рзмерите… По-голям по-нисък клас, или…
Спирам да се чудя на глас във форума, че вече се повтарям и досаждам…
По-големия винаги е по-добре!
Еми ето, щом по-големия диагонал, пък ако ще и 706 да е, е по-добре, значи 706 е достатъчно добър дори и на голям диагонал, камо ли на по-малък
А без изкривяване на нищо, чуденката ми доста по-горе, когато стана дума за 65” 706 беше, дали 55” С1 за 2000, или 65” 706 за 2100. Ще ми е малко по-трудно с мястото, но ще се справя
Само амбилайта няма да е ОК, защото от едната страна ще свърши в шкаф, а от другата страна свършва стената, защото помещението е Г образно и стената завива назад. Но съм под наем, та в переспектива…
Взимайте каквото искате, щом не вярвате на написаното.....
C1 е по-добрия телевизор да не говорим че е голяма вероятността да е с EVO панел.....
Хайде сега се замислете как 65" диагонал ще е на цената на 55-ца?
Ама не е така, аз внимателно чета написаното, просто срещам противоречия, които уточнявам. Иначе е ясно, че С1 е по-добрия. Не е с ЕVO панел.
Та въпреки, че е по-добрия, ниския клас на Филипс е достатъчно добър, за да се избере заради по-големия размер? При една и съща цена и финасовите рамки, които си поствям. Правилно ли разбирам?
- - - - - - - - - -
Намаления в Емаг Филипс 55”706 го отнесоха като куцо пиле домат. Сутринта пишеше 3 бройки, по обяд вече го няма.
Нормално, няма друг адекватен OLED на 1599 лева
Да, да, теорията е ясна. В рвлността, при ползване е чуденката. Бих ли открил разлика, реална.
- - - - - - - - - -
Не съм изказвал твърдение за такова мислене, казах, че както имаше, сутринта изписаха три и сега няма. Най-вероятно не са започнали с четири бройки, та вървят си телевизорите
Аз в случая бих избрал по-големия размер. Едва ли при всекидневно ползване ще се усетят толкова минималните технологични разлики между двата модела, но разликата между размерите ще е осезаема.
Чисто като сурови параметри на панелите, еквивалента на Филипс с този на ЛГ , примерно B1 vs 706 и C1 vs 806 ще са почти еднакви, макар че някои ревюта показват че филипса уш малко по ярък има по голям обем на цветовете, главната разлика че дойде чисто от софтуера и обработката на изображението и броя на HDMI 2.1.
Също дали е важно с каква ОС идват телевизорите като функционалност WebOS vs Android.