човече... дай ъпдейт към днешна дата по този случай, че ченето ми падна сега когато го прочетох ! Макар че ако ще се случва нещо ще е от понеделник. Най вероятно са се объркали и в крайна сметка да ти пратят 65 инчов ? Ако не ти трябва .. пиши ще те отърва от него :D
Моя е с перфектно прав панел. Като знам как ги хвърлят като ги товарянт не се учудвам че се изкривява.
Е не, щом е изпратен няма какво да стане. Само дано панела е читав и да няма повод за връщане. Грешката си е тяхна, от един тв няма да обеднеят Ето това е истински черен петък!
Ще разберем до няколко дни, но навсякъде - поръчки, фактури - си е уточнено, че е 77.
Като пристигне - снимки или не се е случило!!![emoji38]
Както се казва, ебати steal-a си нацелил Frost. Честито отсега!
Нека дойде, пък тогава да се радваме.
Ако има все още желаещи за 55C2 има в techmart на 2299лв. със 100 по-евтино от емаг.
Аз прецених, че 800 лева не са ми оправдани за 10" :D и в крайна сметка взех 55, предния беше 42, така че все ще е някаква разлика :D
Нямат налични в цяла България, ако някой поръчва, ще се свържат с него и ще му обеснят, че трябва да изчака десетина дни, докато пристигнат
бройки. Цената се запазва същата, а днес им изтича промоцията...
Имам два въпроса:
1. Като съм го поръчал до магазин (сметнах за по-добре, да не задържам доставчика, да разглеждам пред входа...) ще важи ли
опцията 14 дневен период право на връщане? И за какво трябва да се оглеждам при покупката му, ако не важи?
2. Обмислям да е на стойка, която се изтегля от стената с две рамена, като ромб, но ме притеснява как ще го хващам да го мърдам :D
Някакви идеи как да подходя без да го счупя докато го разхождам по стойката?
10” определено си заслужават 800лв., друг е въпросът дали ти се дават[emoji6]
За стойка не те съветвам да дърпаш напред ОЛЕД телевизор като го хващаш за странѝците… може би да измислиш някакъв екстеншън, който да се подава отдолу.
И определено помисли за много здраво захващане в стената и много качествена стойка.