За къв да е проблем,Емаг е заинтересован да го реши.Понякога стават грешки,разбира се,но ако Емаг не го направи,не си губи времето с останалите.
Контролни органи.бг не стават за нищо,както КЗП,така и КРС,че и омбудсмана.
Можеш ли да очакваш нещо от държава в която цял взвод полицаи помагат на наркоман да прави престъпления....за това,че ще им мие колите на автомивка???
Или както го каза премиерът на Холандия,всеки може да влезе в нея с/у 50 eu?
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
Истина е!
Здравейте,
Колебая се между следните 55 инчови ТВ:
Samsung s95b, Philips 807, LG C2, LG G2
Ползва се от сутрин до вечер - основно телевизия и сериали, а когато имам възможност - за филми. Филмите ги гледам през Netflix, HBO MAX и Plex (пускам 50-60gb MKV от личният компютър). Звукът отива към ресийвър Yamaha - RX-V4A.
Много от филмите са с DTS и Dolby Vision (което са все хубави неща) и само Philips-a ги поддържа. Освен това поддържа и HDR 10+, DD и т.н.
Не гледам в особено силно осветена стая.
Сега съм със Sony xf-9005 и най-много ме дразни, че не мога да гледам високо качество MKV през Plex, защото забива и няма DTS passtrough към ресийвъра. И blooming (backlit е все пак) ...
Благодаря предварително
Телевизия от сутрин до вечер…
Сигурен ли си, че искаш OLED?
Може би един висок клас LED ще бъде по-удачен като избор.
Самснуг, затъмнява само логото или други статични обекта, като банери и табла с резултати! Но за целодневно използване на ОЛЕД телевизор, без значение от марката, не е добра идея.
Rtings, провеждат множество тестове с продължителна работа на различни ОЛЕД-и, ами горят си...
Досега не съм имал OLED и ми се иска да пробвам - blooming-a ме дразни жестоко. Знам за burn-in рисковете, затова първоначално бях поръчал G2 (уж heatsink ...). После видях, че няма стойка и това ме изнерви жестоко (малко като Apple със зарядните) и първосигнално отказах поръчката.
После открих s95b, който е QD-OLED, което "би трябвало" да намали риска от burn-in. Поръчах го, дойде огънат ... върнах го.
DTS-HD MA не поддържа филипса, така е. Но поддържа DTS-HD и всички г/д HDR варианти (което никой друг го няма).
Този Philips днес научих за него а се оказва, че има 2 награди от EISA. Но понеже не се продава извън ЕУ няма никакви ревюта в youtube.
Продължавам да събирам мнения, благодаря на всички включили се!
Този пост е редактиран от danielangelov; 07-12-22 в 01:45.
Тая лелка от куриерската фирма как ме напрегна излишно... явно нещо грешна информация ми предаде. Не бях на адреса, но приятелката ми беше там и веднага ѝ казах да снима, за да се знае дали е това, което трябва.
Великолепен коледен подарък. Честито и да те радва дълго и безпроблемно.
Айде сега за мачовете - завист , завист.....
Този пост е редактиран от tvbox; 07-12-22 в 21:24.