Има напредък. Вече и проследяващ номер има. Явно чак вчера са го натоварили, куриерът е Sameday, които за пръв път ги чувам.
![]()
Има напредък. Вече и проследяващ номер има. Явно чак вчера са го натоварили, куриерът е Sameday, които за пръв път ги чувам.
![]()
Привет, колеги! С риск да стана досаден, отново ще ви занимая с моето ново LG 55C2. Снощи, докато гледах мача Англия-Сенегал и в един момент ми направи впечатление, че картината вляво и долу някак си розовее, т.е. е "по-топла" от десния край. Стреснах се и се юрнах да пускам заливки. Цветовите гами бяха ок, но бялото... На бялото ясно си личеше този ефект. Какво се оказа? Добре, че се осеферих да сменя позицията. По принцип гледам докато съм изтегнат на лежанката на диван, която е в левия му край. Като се преместих обаче симетрично вдясно, същия ефект се появи в десния край на екрана(може би една идея по-слаб). В центъра като че ли по не се забелязва този чакмак... Нормално ли е това и трябва ли да се притеснявам за нещо? Прилагам снимки с неособено добро качество, но все пак си се вижда. Последната пуснах вече светлосиво, пак централно срещу екрана.
![]()
Това е напълно нормално в следствие на EVO панела да има розов отенък при бяла заливка. Всичко е точно!
Не се гипсирай, както са ти казали. Нищо му няма.
Не помня. Беше публикувано в някой от западните форуми и аз направих скриншот на този кадър.
Защо не са споменати моделите (А95К и S95B), м-у които се прави сравнението? Защото така подхвърленият скрийншот е като димка в пространството и някой незапознат с материята ще се чуди за какво иде реч и ще реши, че LG е пълен шит. Предполагам се сравнява oled панела на LG с qd-oled на Sony и Samsung. Предимствата на qd-oled са неоспорими за момента. И все пак е много нова технология и си има кусури и там. За по-непретенциозен потребител LG oled би бил напълно достатъчен. Да не споменаваме и разликата в цените.
Защото е важно да се генерира трафик или целта е да предизвика конфронтация/дискусия.
Е сега и един ще каже, че неговия не е розов, та да се почне:D
В реални условия е много трудно да нацелиш такъв кадър като на съпоставката малко по-горе.
Писах на куриера относно доставката през деня, но ми отговориха, че е анулирана от подател. Е, толкова с евтиния тв.Не ме е яд толкова, че няма да го получа, а че до последно всичко уж наред... и сега вече като обновиха информацията по поръчката, като пишеше, че в 8 нещо е взета, в 10 и нещо е в транзит. Чак сега ли се усетиха, че има нещо нередно, да бяха казали още тогава, че има грешка и да се знае.
Деба, искрено съжалявам. За пръв виждам емаг да канселира поръчка. Може би роля за това играе, че беше от Фланко, ако не се лъжа?
Не ги оставяй ! Аз цял амазон вдигнах на крак, ти Румънците не ги оставяй, най малкото са длъжни един подарък-ваучер да ти дадат ! Ти си си в правото. Толкова време не дума ни вест, да бяха казали в началото че е грешка, сега вече нямат оправдания, може да намекнеш че е пуснеш жалба към комисията за защита на потребителя .
Или да ти пратят поне 65 инчово C2 за тази цена, защото то и толкова си струваше през черния петък !??? Ако не ти трябва аз ще ти го купя за 2800 лв .