Да. Ако влезнеш в сайтове на други търговци, ще видиш,че са написали,че обработката може да трае 10 дни! Конкретният случай е за техномикс.
Да. Ако влезнеш в сайтове на други търговци, ще видиш,че са написали,че обработката може да трае 10 дни! Конкретният случай е за техномикс.
Pavka88 синът ми е89,дал си добри препоръки за Бота,Наляхси тукощо, надявам се да ги изпълня,Купи ли телевизор.
Жив и здрав да ти е, казах си мнението не ми се обиждай, събрали сме се тук да си помагаме, а не да се нападаме.
Получих днес Сонито, поиграх си малко час-два, нямах много свободно време. Харесва ми, но нещо с Upscalling-a не ми харесва, но ще видя дали може да се пипне малко.
Има много настройки на картината, малкото dimming zones почти не се забелязват в нормална работа.
LG-то имаше по-добър звук и дистанционно, но предполагам, че ще свикна.
Утре, ако е хубаво времето ще видя и как изглежда при повече слънчева светлина.
Здравейте, кой телевизор да взема с бюджет 1000 лв, размер 55 инча?
Знам че всички малко или много са бълвоч в тези параметри но все пак
Наистина за приятел питам
В емаг има tcl c721 ( 725 в БГ) за 950 лв. Има си кусури и е 50/60 херца, но за този размер, цената му е доста добра.
Захващането към телевизора при Сенкора ми изглежда по добре, но не е много ясно от снимките . При хамата е като стационарните им с кука отгоре и отдолу се навива болта да застопори. При постоянно въртене/ издърпване може да започне да шава. Но на Хамата и дават повече килограми, ако след години решиш да закачиш по голям ТВ, хубаво е да не си на макса на килограмите.
C2 ти е супер лек телевизор, та като цяло се тая в конкретния случай.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Привет, вчера си взех моето Sony 55X93J от шоурума на Емаг. Беше страшна лудница, който е ходил вече знае Нямаха количка (откраднали им я), та трябваше да взимам на заем от Билата. Голям цирк
Както и да е ТВ-то е вече монтирано на стената. Много ми харесва и благодарности на форума, че го има и помага на неориентираните като мен.
Едно питане относно настройките. Може ли да ползвам тези: https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x90j/settings или някъде има за моя модел конкретно?
Ако ти харесат настройките ги ползвай. Те са и за твоя модел. Ако ли не, ги гласиш докато ти харесат.
Мерси за съвета. Гледам че в техномеркет е модел 725 но не пише да е кюлед а пък в емаг е 721. Едни и същи ли са?
Днес получих мейл, че и моят LG 55C21LA е тръгнал. Колеги, посъветвайте ме какво трябва да съблюдавам
като го донесе куриера и има ли някакви по-специални настройки първоначално. Трябва ли да го държа определено време на някакви щадящи режими(както едно време плазмата) или тия изисквания вече са отпаднали? Благодаря!