Благодаря на всички за пожеланията. Също се извинявам ако съм станал досаден с този случай, просто наистина се бях развълнувал, а и доста се оспами темата, защото тя е за избор на тв, а не за обсъждане на доставка - ще дойде ли, няма да дойде. Телевизорите са ми слабост (за добро или за лошо), щом приятелката ми, която като разбра, че съм поръчал се ядоса, успя да се "завърти" на 180 градуса и да чака също с вълнение, и да казва "Ще видиш, че ще дойде".
Аз мисля, че колегата трябва да побърза да пусне и един тото фиш, преди да е свършила 2022-ра!
Честито!
Чакаме снимки на вече установен и работещ С2!
Честито и следващият да е от 83" нагоре, пак на добра цена![]()
Аз лично не мисля че трябва да се извиняваш. Случая ти е супер интересен за всички нас по ред причини, аз лично идвах всеки ден в тази тема за да видя дали е дошъл, а тук 90% сме ТВ ентусиасти така че бе важно да видим как ще се развият нещата, защото аз поне не си спомням подобна ситуация, до сега през годините и затова мисля че все пак или е бил грешно листнат или просто са имали една бройка която е била предвидена за продажба през черния петък, просто си имал късмет и съобразителността да я поръчаш пръв.
За мен скока от 60-65" към 75" бе огромен, и всеки път щом вляза в хола и видя ТВ-то почвам да се усмихвам и искам да гледам нещо, без значение какво, но виждам че си имал сблъска с 75AU9072 , така че малко вече си спойлнат от към размер, но нищо. Пак казвам, чакаме да направиш едно ревю, и да не забравиш да му изключиш ЕКО глупостите . Верно ли тоя EVO панел е толкова добър.
OK, сега малко помощ ще ми трябва и на мен .. , мой познат, по консервативен от към нагласата да дава повече пари за телевизор, и търси нещо до 800, макс 900 лв, 55 "
Признавам че съм бос в нискобюджетните нива, не съм запознат кой как е но от това което видях, Самсунг и LG, имат проблеми с контраста и яркостта там, но поне по това което намирам като информация черно на бяло, реално не знам как стоят нещата, за това се оглеждам в нещо по не популярно, макар че TCL все повече се превръща в мейстрийм, и за сега съм се спрял на Телевизор TCL LED 55P735, 55" (139 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас E - eMAG.bg , има доста добър контраст 5000:1, дори някои топ марки в средния клас не могат да се похвалят с нещо подобно, но да не е много ярък средно около 300-350 нита!
Ако някой мисли че има по добро предложение, ще се радвам ако го сподели.
....Явно тук сте се събрали само болни мозъци.....
Като ти прегледах 8-те мнения и ми стана тъпо за тебе.![]()
Честито и дано всичко е наред, защото откакто пералнята, която поръчах на черния петък с 1/3 под пазарната цена дойде с изкъртена врата и усукан барабан, нещо загубих доверие в румънците.