Честно казано нямам нерви да се занимавам. На емаг още е на статус "В склада на куриера", а товарителницата показва това...
Честно казано нямам нерви да се занимавам. На емаг още е на статус "В склада на куриера", а товарителницата показва това...
Оу, Sameday ги знам , на мен ми бавиха пратките доста, все че е в склад на куриера, и след това се наложи да чакам поне още ден, два докато дойдат на адрес, не са като Спийди или Еконт. До колкото знам това си е тяхна куриерска фирма. Все пак има шанс да дойде нещо .
Здравейте, колеги.
От доста години отлагам, но вече е крайно наложителна покупката на втори телевизор.
Проблема е, че е за спалнята, където нямам никакво място...
Та, по темата - имам нужда от помощ с избора на 32'' телевизор (може и малко по-голям, но не повече от 43'').
Ще си стои на стойката, върху скрин с широчина 80см, та не мога да сложа по-голям телевизор. Има вариант да се дупчи стената, но ми се ще да го избегна.
Ще се изполозва основно за гледане на филми и сериали от стрийминг платформи, от време на време и музика през spotify или youtube.
Задължително трябва да е full hd и да има приличен звук (доколкото е възможно за подобна въшка), защото няма място за саундбар.
Спалнята е малка и леглото е точно срещу скрина, така че няма нужда да е най-силният звук на света, просто да не звучи тенекиено.
Предпочитам да е с Андроид, но ако ще е за сметка на останалите неща, ще се жертвам и с друга ОС.
Бюджета е 400-500лв.
С този бюджет.. трудно нещо хубаво може да се намери :D Ако търсим някой по популярен бранд може би :
Телевизор TCL LED 40S6200, 40" (101 см), Smart Android TV, Full HD, Клас F - eMAG.bg
Телевизор Hisense A5700F, 40" (101.60 см), Smart, Full HD LED - eMAG.bg
Има и дори 4К QLED някакъв, но със смесени коментари: Телевизор Allview QL43ePlay6100-U, 43" (108 см), Smart Android, 4K Ultra HD, QLED - eMAG.bg
Този е малко по скъп но има добри коментари : Телевизори Цена 388 - 593 LG Размер на дисплея 82 - 110 cm - eMAG.bg
Телевизор Allview 43ePlay6100-U, 43" (109 см), Smart Android, 4k Ultra HD, LED - eMAG.bg
32" - https://www.emag.bg/televizor-lg-32-...80%D0%B5%D0%BD - често е в промоции за към 360-380лв , не е Андроид, но си има всички популярни стрийминг платформи.
За 43" ще трябва да е някой "китаец" или "турчин" (виж предложенията по-горе)
Доскоро се ползваше това, сега е прибран за черни дни . Намират се за този бюджет и ще надживее китайците [emoji3]
Продавам същия модел изгодно! Който се интересува на ЛС
Проблема е че си се объркал нещо, аз не продавам нищо. Дали ще сложа снимка или ще напиша името е все тая, казвам му от какво съм доволен на питащия (пита за тв за спалня) . А ти кво продаваш или купуваш ни е през ... на четящите темата.
Колеги, пропуснах да съобщя, че още от втория път LG-то започна да ми предлага при всяко включване актуализация на софтуера. Да го потвърдя ли?(досега отхвърлях)
Естествено... Това не е андроид, че да се пазиш от ъпдейти.
Въобще не ги оставяй, звънни на телефона на ЕМАГ и ги питай какво става. Накрая винаги може да споменеш, че ще се оплачеш в КЗП, а защо не и да го направиш. Това че си нагласят продуктите да им се появяват и изчезват през Фианко си е техен проблем. Ако те прехвърлят към Фианко им кажи те да си говорят с него или да ти дадат телефони
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Вече не знам какво се случва... писах и на румънския имейл на куриера, но още няма отговор. Чакам отговор от тях и чак тогава мисля да звъня на емаг, където статусът е още В склада на куриера.
на румънския сайт има един ред повече информация