Страница 466 от 641 ПърваПърва ... 416456464465466467468476516 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,976 до 6,990 от общо 9615
Like Tree2463Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Честно казано нямам нерви да се занимавам. На емаг още е на статус "В склада на куриера", а товарителницата показва това...

Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от Frost Виж публикацията
    Честно казано нямам нерви да се занимавам. На емаг още е на статус "В склада на куриера", а товарителницата показва това...

Оу, Sameday ги знам , на мен ми бавиха пратките доста, все че е в склад на куриера, и след това се наложи да чакам поне още ден, два докато дойдат на адрес, не са като Спийди или Еконт. До колкото знам това си е тяхна куриерска фирма. Все пак има шанс да дойде нещо .

4. Novice
    Тук е от
    Nov 2018

Здравейте, колеги.
    От доста години отлагам, но вече е крайно наложителна покупката на втори телевизор.
    Проблема е, че е за спалнята, където нямам никакво място...
    Та, по темата - имам нужда от помощ с избора на 32'' телевизор (може и малко по-голям, но не повече от 43'').
    Ще си стои на стойката, върху скрин с широчина 80см, та не мога да сложа по-голям телевизор. Има вариант да се дупчи стената, но ми се ще да го избегна.
    Ще се изполозва основно за гледане на филми и сериали от стрийминг платформи, от време на време и музика през spotify или youtube.
    Задължително трябва да е full hd и да има приличен звук (доколкото е възможно за подобна въшка), защото няма място за саундбар.
    Спалнята е малка и леглото е точно срещу скрина, така че няма нужда да е най-силният звук на света, просто да не звучи тенекиено.
    Предпочитам да е с Андроид, но ако ще е за сметка на останалите неща, ще се жертвам и с друга ОС.
    Бюджета е 400-500лв.

5. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от topdawg Виж публикацията
    Здравейте, колеги.
    От доста години отлагам, но вече е крайно наложителна покупката на втори телевизор.
    Проблема е, че е за спалнята, където нямам никакво място...
    Та, по темата - имам нужда от помощ с избора на 32'' телевизор (може и малко по-голям, но не повече от 43'').
    Ще си стои на стойката, върху скрин с широчина 80см, та не мога да сложа по-голям телевизор. Има вариант да се дупчи стената, но ми се ще да го избегна.
    Ще се изполозва основно за гледане на филми и сериали от стрийминг платформи, от време на време и музика през spotify или youtube.
    Задължително трябва да е full hd и да има приличен звук (доколкото е възможно за подобна въшка), защото няма място за саундбар.
    Спалнята е малка и леглото е точно срещу скрина, така че няма нужда да е най-силният звук на света, просто да не звучи тенекиено.
    Предпочитам да е с Андроид, но ако ще е за сметка на останалите неща, ще се жертвам и с друга ОС.
    Бюджета е 400-500лв.

С този бюджет.. трудно нещо хубаво може да се намери :D Ако търсим някой по популярен бранд може би :

Телевизор TCL LED 40S6200, 40" (101 см), Smart Android TV, Full HD, Клас F - eMAG.bg

Телевизор Hisense A5700F, 40" (101.60 см), Smart, Full HD LED - eMAG.bg

Има и дори 4К QLED някакъв, но със смесени коментари: Телевизор Allview QL43ePlay6100-U, 43" (108 см), Smart Android, 4K Ultra HD, QLED - eMAG.bg
    Този е малко по скъп но има добри коментари : Телевизори Цена 388 - 593 LG Размер на дисплея 82 - 110 cm - eMAG.bg
    Телевизор Allview 43ePlay6100-U, 43" (109 см), Smart Android, 4k Ultra HD, LED - eMAG.bg

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

32" - https://www.emag.bg/televizor-lg-32-...80%D0%B5%D0%BD - често е в промоции за към 360-380лв , не е Андроид, но си има всички популярни стрийминг платформи.
    За 43" ще трябва да е някой "китаец" или "турчин" (виж предложенията по-горе)

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2022

Доскоро се ползваше това, сега е прибран за черни дни . Намират се за този бюджет и ще надживее китайците [emoji3]

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Продавам същия модел изгодно! Който се интересува на ЛС

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2022

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Продавам същия модел изгодно! Който се интересува на ЛС
    Темата не е кой какво продава..има олх за тая цел.

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от BateB Виж публикацията
    Темата не е кой какво продава..има олх за тая цел.
    Верно ли не е колегА? Благодаря че ме светна! За чийй тогава си постнал телевизора който никой не го интересува отива или не в кашона?
    Аз казвам че продавам същия, ти че отива за черни дни - к'ъв ти е проблема?

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2022

Проблема е че си се объркал нещо, аз не продавам нищо. Дали ще сложа снимка или ще напиша името е все тая, казвам му от какво съм доволен на питащия (пита за тв за спалня) . А ти кво продаваш или купуваш ни е през ... на четящите темата.

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от BateB Виж публикацията
    Проблема е че си се объркал нещо, аз не продавам нищо. Дали ще сложа снимка или ще напиша името е все тая, казвам му от какво съм доволен на питащия (пита за тв за спалня) . А ти кво продаваш или купуваш ни е през ... на четящите темата.
    Също както твоето мнение е през... ама нали се сещаш....
    Е точно като казваш че си доволен от него, аз пък го продвам, ако не ти изнася просто млъкваш.
    Темата е ИЗБОР на телевизор. Ако не можеш да четеш е твой проблем.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Колеги, пропуснах да съобщя, че още от втория път LG-то започна да ми предлага при всяко включване актуализация на софтуера. Да го потвърдя ли?(досега отхвърлях)

16. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Естествено... Това не е андроид, че да се пазиш от ъпдейти.
    Gena_bs, German и fakoni харесват това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015

Цитат Първоначално публикувано от Frost Виж публикацията

Въобще не ги оставяй, звънни на телефона на ЕМАГ и ги питай какво става. Накрая винаги може да споменеш, че ще се оплачеш в КЗП, а защо не и да го направиш. Това че си нагласят продуктите да им се появяват и изчезват през Фианко си е техен проблем. Ако те прехвърлят към Фианко им кажи те да си говорят с него или да ти дадат телефони

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
    Frost одобрява това.

18. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Вече не знам какво се случва... писах и на румънския имейл на куриера, но още няма отговор. Чакам отговор от тях и чак тогава мисля да звъня на емаг, където статусът е още В склада на куриера.

на румънския сайт има един ред повече информация

Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе