Първоначално публикувано от
inches9 Не знам точно кои ревюта си чел.rtings,hdtvPolska,FlatpanelsHd?
И кат има ''ъпскейл'' някой си ...кво от това...все едно,че ще направи от боклук нещо по-различно.Дори няма да търся so7x s/u C2.Безполезно е ...бих казал смешно...И всяко споменаване на нещо си тук(ъпскейл напр.),което много хора си милсят че е нещо важно е спекулация и само им задълбочава проблемите.
Колко от тях ще си направят с-то в rtings и ще видят,че няма нищо общо.
На мен още не са ми подарили 77/83 LGC(X...някой си),но ако това се случи Винсент мога и да го прескоча.Всъщност малко кат подарък ми дойде 75SO9H,ако искаш да ги сменим с C2
.Проблема ми в момента е,че за да си купя нов 77'',трябва да махна 65'' на 2-3 години....Не ми се подарява...още.
А той вероятно не изкривява.Просто сега показва реклама на SONY и сравнява определени сцени където да докаже,че огромната цена има някакъв смиъл.
Разбира се ,че се сеща но сравнение с кого?С rtings просто ме съмнява....това като за пред форума,иначе не се съмнявам в противното.
И ето защо е пълна спекулация да се хвърлят отделни твърдения(независимо дали са истина).Тук доста хора ще помислят,че двата тв-ра са сравними....т.е. един слаб,т.е. много слаб тв-р и топ модел
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...threshold=0.10
Трябва ли изобщо да се чете?
Качество на картината
1.
контраст10 с/у 3,3!!!Защо контраста е на първо место в ''качество на картината'' няма да обяснявам.Нали гледате тубата.
Изглаждане на нискокачествено съдържание 8,6/4,8....сигурно за SONY
''Бял мерцедес ме преследва в живота''
Може и черно SONY.
Много е жалко да се четат подобни внушения.Като се има впредвид ,че доста потребители искат да получат съвсем основни ,обобщени познания и какво на практика е добре да си купят.
И почти всички говорят за цена!!!
- - - - - - - - - -
И тук съм се минал.Преди 3 месеца си купих нова кола,от магазина разбира се.Ако знаех кви са хубави старите с работещ ляв мигач и десен волан....Само майстори да има,от добрите.
Нищо...за другия път ще знам.
Благодаря все пак,че ме информира.