Първоначално публикувано от
light motif
Здравейте!
Предстои ми покупка на телевизор за нов апартамент и искам да взема нещо качествено, което да е дългосрочна инвестиция.
Спрял съм се на 65 инча. И аз като много хора живеех с представата, че на Черен петък ще уцеля някаква "невероятна" оферта, но както прочетох и тук, големите проценти не значат много спестени пари. Телевизорът не е спешен, мога да бъда търпелив колкото е необходимо.
Иска ми се да взема OLED, но осъзнавам, че ще е трудна задача, имайки предвид, че бюджетът ми е максимум 3000лв. Възможно ли е да се отвори избор на OLED модели около черния петък в този диапазон?
Телевизорът ще се използва доста, когато жената не гледа Трима братя, три сестри

, се пуска музика на детето. Планирам в скоро бъдеще и PS5, така че определено ще се играе на него. При мен основно ще се пуска YouTube, Netflix, както и спортни събития.
Напоследък станах фен на Ambilight, но в никакъв случай не е функция, която е основополагаща.
Ако не успеем да се впишем в OLED до 3 хиляди, какво най-добро бихте препоръчали?
Благодаря предварително!