Страница 543 от 649 ПърваПърва ... 493533541542543544545553593 ... ПоследноПоследно
Резултати от 8,131 до 8,145 от общо 9729
Like Tree2487Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Цитат Първоначално публикувано от Avra Виж публикацията
    Hristoslav2, благодаря за отговора. Някои от магазините ги избягвам заради лошо сервизно обслужване, други нямаха налични моделите които харесахме и трябва да се чака. Решихме да е от този магазин, заради допълнителната отстъпка и актуалните наличности.
    От моделите, които според теб не са зле, кой е най-добрият избор?
    QN90B и QN90C са добри телевизори, определено по добри от QN85C който е на неоправдано висока цена, чакам да видя Христосвал какво не харесва на QN700, че гледах и четох ревюта, и всички го харесва, ама той може да знае нещо което аз незнам .
    Avra одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Avra Виж публикацията
    От моделите, които според теб не са зле, кой е най-добрият избор?
    Samsung S90C, QN90C, QN90B

а всички магазини имат еднакви оценки
    https://www.google.com/search?sca_es...,lf:1,lf_ui:10

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    Поне кажи защо !?
    Преди месеци пак си говорих с Константин професионален калибратор (Ignis в IXBT форума) относно мнението му за тези модели след неговите тестове и калибриране...Не беше никак ласкав за тях
    Avra одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2015

Hiristoslav, AntrAcsA, благодаря за отделеното време!
    meleager одобрява това.

5. Novice
    Тук е от
    Apr 2022

Здравейте,
    моля за помощ за избор на телевизор, който ще се ползва за гледане на филми основно от компютър пуснати, доста спорт се гледа и детето играе на PS5 и ми се иска ако може да е над 60Hz.
    Стаята в която ще седи телевизора е доста светла, защото има прозорци почти от всички страни, така че държа да има добра антирефлекснa технология.
    Размера който търсим е 55 инча, по-голям не може да сложим, за съжаление. И ако може да е нещо качествено, предният ни телевизор беше един сравнително евтин Самсунг и изкара 3г преди да се появът 20 черни ленти през целият екран. Нямаме претенции каква марка ще е и не разбираме като цяло от телевизори и ще бъда благодарен на отзовалите се.
    Бюджетът ни е до 1500 лв., но може да отделим до 2 000 лв ако наистина си заслужава малко по голямата цена.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от FilipV Виж публикацията
    Здравейте,
    моля за помощ за избор на телевизор, който ще се ползва за гледане на филми основно от компютър пуснати, доста спорт се гледа и детето играе на PS5 и ми се иска ако може да е над 60Hz.
    Стаята в която ще седи телевизора е доста светла, защото има прозорци почти от всички страни, така че държа да има добра антирефлекснa технология.
    Размера който търсим е 55 инча, по-голям не може да сложим, за съжаление. Бюджетът ни е до 1500 лв., но може да отделим до 2 000 лв ако наистина си заслужава малко по голямата цена.
    https://plesio.bg/televizori-c-69980...?orderSource=1
    https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi.../pd/DY73Z8MBM/

7. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Само да добавя че TCL-а може да го вземете до 7-ми с 15% отстъпка, само че трябва да имате поне два продукта в кошницата, така че имат Елхички за по 25 лв , добавете една и сте говоти.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 06-12-23 в 11:29.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Не става това с елхичките. Дават ти отстъпка само за ваучерите, които имаш, пробвано е.Иначе тоя номер съм го правил, но явно румънците са се усетили че се увътрят.
    Този пост е редактиран от VLADO 66; 06-12-23 в 07:37.

10. Novice
    Тук е от
    Apr 2022

Понеже не съм запознат с тези телевизори TCL https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi.../pd/DY73Z8MBM/ интересува ме като качество как са и това ли е най-доброто което може да вземем за тези пари, ако е така направо го поръчвам от сайта с една стойка за стената и излиза на 1550лв телевизора. Благодаря.

11. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от VLADO 66 Виж публикацията
    Не става това с елхичките. Дават ти отстъпка само за ваучерите, които имаш, пробвано е.Иначе тоя номер съм го правил, но явно румънците са се усетили че се увътрят.
    При мен става

Frost одобрява това.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от FilipV Виж публикацията
    Понеже не съм запознат с тези телевизори TCL https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi.../pd/DY73Z8MBM/ интересува ме като качество как са и това ли е най-доброто което може да вземем за тези пари, ако е така направо го поръчвам от сайта с една стойка за стената и излиза на 1550лв телевизора. Благодаря.
    За конкретният модел не мога нищо да кажа, но за 55С815 вече съм писал какви ми са оплакванията. Към сателитният приемник можеш да свържеш само 4 антени без възможност да върти мотор. HDIM-CEC е някак скопен. С дистанционното на телевизора не мога да управлявам огненият стик, докато на другият (Филипс) няма проблем. Не можеш да дадеш на пауза или запишеш тв програма.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Редно е да кажем, че въпросните оплаквания са силно индивидуални, понеже аз не бих нарекъл нито един от тях проблем, защото не са ми нужни и не ги ползвам.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

липсата на запис на програма е шокираща липса , но това може да се оцени само от потребители който са свикнали с тази екстра
    AntrAcsA одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2022

А управлението на повече от 4 сателитни антени от телевизора е просто ужасно, как ше ги въртиме тия дето имаме по 7-8 антени на покрива...

Изпратено от моят SM-S916B с помощта на Tapatalk

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2005

Ами то стига да може да върти мотор и ще отпадне нуждата от повече от 4 антени. И да, наистина изброеното от мен е строго индивидуално. Само споменах какво мен ме дразни при този модел телевизор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе