Страница 608 от 617 ПърваПърва ... 558598606607608609610 ... ПоследноПоследно
Резултати от 9,106 до 9,120 от общо 9245
Like Tree2368Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Oled винаги би си засжлужавал, но с този бюджет не може да се вземе висок клас панел, било той и обикновен. Високя клас 55" тръгват от 2К на промоции. Това с уговорката, че говорим за нов тв. Ако става въпрос за втора ръка, там предполагам, че може да се намери нещо, назависимо oled или led.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 03-09-24 в 17:12.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Отиваш в магазина и гледаш кой ти харесва на теб и е до 1000лв. Парите са малко и няма много за избиране. За втора употреба е божа работа. Удрян, развален, ремонтиран и т.н. Някой да ти даде препоръка с увереност е несериозно.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Единственото доближаващо се до Самсунг-а за около 1000лв е https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi...pd/D1D7PMYBM/?... ама като е на прИмоция (в момента примерно у румънскио Карфур е към 1000лв https://carrefour.ro/produse/televiz...2EZ6ikIam-ZXeF )

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

TCL-те в Турция ли се произвеждат?

Иначе до тези пари на втора ръка има от Samsung q60c, q70r, q80c q60r на цени от 700 до 1100лв.
    LG c8pla, c97la, c9pla,

От високия клас на LED панелите, кое е за предпочитане?

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сглобяват се в Полша мисля, но всичко си идва от Китай естествено.

За модели близко до твоя трябва да гледаш нещо от сегашната QN9 серия на Самсунг, а ОЛЕД ... без обстойна проверка е трудно да се препоръча..., па и като им знам дълготрайността на ЛГ произведенията
    Swon одобрява това.

7. Novice
    Тук е от
    Sep 2024

Здравейте, дойде и моят ред за избор на ТВ в новото жилище.
    Всекидневна, разсоянието е 5,3м от стена до стена, т.е. с ТВ шкафа и дивана ще е 4.5м примерно. Предназначение - всичко, новини, ютюб, някой мач и т.н. По принцип не съм някой техно фен.
    Спрях се на TLC C805 или C845, първоначално на 55". Но отидох да ги видя на живо, и 55 определено ми малееше. Реших да се насоча към 65, там цените станаха други, споследствие гледах разни клипчета и се замислих и за 75. Дали 75 няма да седи неестествено голям, знам, че се свиква.
    ко е 75, можеби клоня повече към С805, иначе отивам на 3 бона. 65 С845 е 2200лв , а 75 С805 е 2300лв в техномаркет сега.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2017

От това разстояние сте за 85+ Взимайте най-големия, който ви позволява бюджета.
    glatchev одобрява това.

10. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Да, Cuban e прав, от това разтояние.. 65" в никакъв случай, 75" дори ще ви малее но компромисен вариант, ако искате по голям ще трябва още компромиси, няма как . 85" под 3000 лв miniLED няма.

Добър 85" телевизори до 3000 лв е Телевизор TCL QLED 85T8B, 214 см, Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100Hz, клас F (модел 2024) - eMAG.bg , има и по евтини но вече компромисите стават доста.

Сравнение между: 84.6" TCL 85T8B/C745, 84.6" TCL 85C805 (displayspecifications.com)
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 03-09-24 в 12:42.

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Единственото доближаващо се до Самсунг-а за около 1000лв е https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi...pd/D1D7PMYBM/?... ама като е на прИмоция (в момента примерно у румънскио Карфур е към 1000лв https://carrefour.ro/produse/televiz...2EZ6ikIam-ZXeF )
    Разгледах и сравнения в rtings където Hisense U7KQ го дават като много добър избор, дори нов е на цена в моя диапазон на търсене.

Сравних ги с някои от моделите от Самсунг, които споменах по-горе и го показват като по-добър. Сравнявам го също и с някои от LG моделите, които също описах по-горе, там вече LG ги показват като по-добър избор.

Досега съм ползвал телевизори на LG стар3D модел то 2014, Сони Бравия 43" отново по-стар модел и KS9000. Не съм ползвал марки като Hisense и TLC, които се водят не премиум и малко се колебая.

Споменатия Hisense U7KQ как е в сравнение с TCL телевизорът който ти ми показа? В rtings не намирам този TCL модел, за да направя сравнение.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от AlexHD Виж публикацията
    Здравейте, дойде и моят ред за избор на ТВ в новото жилище.
    Всекидневна, разстоянието е 5,3м от стена до стена, т.е. с ТВ шкафа и дивана ще е 4.5м примерно. Предназначение - всичко, новини, ютюб, някой мач и т.н. По принцип не съм някой техно фен.
    Спрях се на TLC C805 или C845, първоначално на 55". Но отидох да ги видя на живо, и 55 определено ми малееше. Реших да се насоча към 65, там цените станаха други, споследствие гледах разни клипчета и се замислих и за 75. Дали 75 няма да седи неестествено голям, знам, че се свиква.
    ко е 75, можеби клоня повече към С805, иначе отивам на 3 бона. 65 С845 е 2200лв , а 75 С805 е 2300лв в техномаркет сега.
    Не си написал, доколко е осветено помещението. Иначе от 85 до 110", но бюджетът ти е малък за добър телевизор с тези размери.
    https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi...pd/DCD7PMYBM/?
    https://www.technomarket.bg/televizo...rt-tv-09223809
    евтин 86"
    https://www.emag.bg/televizor-lg-led...pd/DL5QPPYBM/?

13. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията

Мислиш ли че този е по добър от 85T8B? В смисъл разликата в цената е 125 лв но този на TCL е 1300 нита пикова яркост, 330 диминг зони и 144hz панел с Pentonic 700 чипсет. LG-то е IPS и няма зони, поне много трудно намирам информация за модела но не мисля че ще е повече от 300-400 нита яркост, да LG имат по добра обработка на изображенията, но някак си T8B ми изглежда доста по добър за тези 125 лв разлика, поне аз така мисля де.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Няма как да ги сравня, за да ти дам отговор. Само дадох евтин вариант за избор. https://hdtelevizija.com/wp-content/...V-lineup-2.jpg

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от johnterry7 Виж публикацията
    Разгледах и сравнения в rtings където Hisense U7KQ го дават като много добър избор, дори нов е на цена в моя диапазон на търсене.

Сравних ги с някои от моделите от Самсунг, които споменах по-горе и го показват като по-добър. Сравнявам го също и с някои от LG моделите, които също описах по-горе, там вече LG ги показват като по-добър избор.

Досега съм ползвал телевизори на LG стар3D модел то 2014, Сони Бравия 43" отново по-стар модел и KS9000. Не съм ползвал марки като Hisense и TLC, които се водят не премиум и малко се колебая.

Споменатия Hisense U7KQ как е в сравнение с TCL телевизорът който ти ми показа? В rtings не намирам този TCL модел, за да направя сравнение.
    В темите за Хайсенс и TCL съм писал впечатления от двата модела - имат си предимства и недостатъци.
    TCL-а е малко по-добър като цяло, най-вече поради ползвания по-добър панел (с по 8 домейна), иначе Хайсенс-а от друга страна го настроих по-берзо/лесно с изключение опциите за бързи кадри.

Ако е светло помещението, гледа се спорт/футбол, търсят се повече приложения (които най-често ги има в Андроид моделите) и се гледа не съвсем централно, то TCL-а е по-добър избор.
    AntrAcsA одобрява това.

17. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019

Здравейте, търси се възможно най-евтиният 58 инчов телевизор. Ще се ползва само за екран на който да върви текста и клипа на едно караоке, така че качество и функции са без значение. Имаше такъв но замина. Стената около него е изрисувана и ако сложим 55 инча ще седи празно петно около него, а 65 инча ще закрива част от декора, така че вариант остава само 58инча

За сега TCL 58p635 от ЕМаг за 771лв е най-евтиното, което откривам.

Двете технота и Зора въобще нямат този размер, или поне аз не откривам такъв.

18. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от Dedo1975 Виж публикацията
    Здравейте, търси се възможно най-евтиният 58 инчов телевизор. Ще се ползва само за екран на който да върви текста и клипа на едно караоке, така че качество и функции са без значение. Имаше такъв но замина. Стената около него е изрисувана и ако сложим 55 инча ще седи празно петно около него, а 65 инча ще закрива част от декора, така че вариант остава само 58инча

За сега TCL 58p635 от ЕМаг за 771лв е най-евтиното, което откривам.

Двете технота и Зора въобще нямат този размер, или поне аз не откривам такъв.

Няма вече такива размери , това което аз успях да намеря, най ново е : Телевизор LED TCL 58V6B, 146 см, Smart Google TV, 4K Ultra HD, Class E - eMAG.bg поне е от 2024-та година, докато 635 e от преди 2-3 години, тогава процесорите на TCL бяха ужасни, макар че за този P655 няма много информация за SoC-а.

Аз успях да грабна последния добър 58" телевизори 58PUS8507 който работи страхотно , защото и при нас ситуацията бе подобна, пространството бе такова че 55" идваше малък, а 65" голям.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе