Страница 629 от 641 ПърваПърва ... 579619627628629630631639 ... ПоследноПоследно
Резултати от 9,421 до 9,435 от общо 9609
Like Tree2462Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Не, няма причина. ТВ се тестват за кратко за да се диагностицира евентуален проблем.
    Трябвало е, само да тестват бройката, която си харесал в магазина пред теб, щом си бил във физически маг.
    dando одобрява това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Трябва да го отворят и тестват в магазина, в твое присъствие - аз не бих се съгласил на друг вариант. След което, ако всичко е наред, точно тази бройка ще ти доставят, а не някой друг. За целта мисля, че слагаха стикер, по който да сравниш дали е същият като ти дойде вкъщи.
    vanz и brotzki харесват това.

4. Novice
    Тук е от
    Jan 2022

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Благодаря за предложенията! В момента ползват Samsung ue49ks7002u със закачен MiBox първо поколение за него.
    Какво имаш предвид, че Philips ги забравям? Няма подходящ модел в критерия и бюджета ми или последните години нямат сполучливи модели?
    Някъде беше ми попаднал 55OLED819 за 2100лв, трябва да разровя хронологията...
    Поздрави!

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Предположих, че става въпрос за LCD. Тазгодишните им модели са с TITAN OS и двуядрени процесори.
    Телевизор PHILIPS 55OLED819 4K Ultra HD OLED GOOGLE TV, 55.0 ", SMART TV (technopolis.bg) Ако го намериш за 2100 го взимай.
    Но не мисля, че за възрастни хора е подходящ. Особено, ако ползват телевизора по цял ден и на един канал за фон.
    Прогарянето е гарантирано!

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2022

Здравейте. Наскоро купих LG 43QNED80T3A. Ще купувам още един 43, а може и 42 инча. Ценовия диапазон е около 1300 лв., като може и да се покачи ако си заслужава .... Ще се гледа основно спорт и филми, едва ли ще се ползва за игри. Възниква и въпроса заслужава ли си този бюджет за посочените размери тв или да заложа на т.н. среден клас.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте! Имам нужда от малко съдействие. В момента ползваме "PANASONIC TX-50DS630E", който бавно започва да се предава, при включване се рестартира по няколко пъти и едва тогава тръгва да работи. Замислям се да го сменя, но от много време не следя темата и не съм наясно с предлагането на пазара. Дайте ми съвет към каква марка и модел да се насоча. Да уточня, че Панасоника ме устройва идеално като качество на картината, т.е. следващият трябва да е не по-лош от него. Предпочитам да е пак 50' или максимум 55' и да не е OLED. Не робувам на конкретна марка и съзнателно няма да споменавам бюджет, но по принцип търся златната среда "цена - качество". Предварително благодаря за отговорите!

8.  

9. Don
    Don е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Dec 2014

Здравейте, колебая се между този модел https://www.emag.bg/televizor-sony-bravia-led-55x85l-55-139-sm-smart-google-tv-4k-ultra-hd-100hz-class-f-kd55x85laep/pd/D03488MBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android
    самсунг qn90c, кой е по добрият между тях

10. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Самсунга.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Valex Виж публикацията
    Здравейте. Наскоро купих LG 43QNED80T3A. Ще купувам още един 43, а може и 42 инча. Ценовия диапазон е около 1300 лв., като може и да се покачи ако си заслужава .... Ще се гледа основно спорт и филми, едва ли ще се ползва за игри. Възниква и въпроса заслужава ли си този бюджет за посочените размери тв или да заложа на т.н. среден клас.
    Имаш бюджет за 55"
    LG 55QNED85T3C
    Philips 55PML8709
    TCL 55C809
    Metz 55MQE8000Z
    Philips The One 55PUS8919

Цитат Първоначално публикувано от iwan33 Виж публикацията
    Здравейте! Имам нужда от малко съдействие. В момента ползваме "PANASONIC TX-50DS630E", който бавно започва да се предава, при включване се рестартира по няколко пъти и едва тогава тръгва да работи. Замислям се да го сменя, но от много време не следя темата и не съм наясно с предлагането на пазара. Дайте ми съвет към каква марка и модел да се насоча. Да уточня, че Панасоника ме устройва идеално като качество на картината, т.е. следващият трябва да е не по-лош от него. Предпочитам да е пак 50' или максимум 55' и да не е OLED. Не робувам на конкретна марка и съзнателно няма да споменавам бюджет, но по принцип търся златната среда "цена - качество". Предварително благодаря за отговорите!
    Така, без бюджет е много трудно...
    Samsung QE55QN85DBT
    Sony Bravia KD-55X85L
    LG 55QNED87T6B
    LG 55QNED86T3A
    LG 55QNED863RE
    PANASONIC TV-55W95AEG
    PANASONIC TV-55W93AE6

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Тези последните има ли ги налични, че в ТП пишат, че не се продават онлайн?
    На всичкото отгоре са с fire TV OS.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тези последните има ли ги налични, че в ТП пишат, че не се продават онлайн?
    Технополис и Емаг
    при първите има наличности само в София, Варна и Бургас - явно имат малко бройки
    при вторите 55"е по скъп от 65"
    https://www.emag.bg/televizor-panaso...ref=fam#139-cm
    https://www.emag.bg/televizor-panaso...ref=fam#164-cm

https://campaigns.panasonic.eu/bg-5yw

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2022

Местото за тв не е много голямо. Трябва да бъде 42, 43 инча.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Това добре ли е или не? Коя ОС е за предпочитане при телевизорите?

17. Member
    Тук е от
    Mar 2008

вземи си пак Панасоник, ако намериш подходящ модел - както си свикнал на дистанционното ще ти е неудобно с друга марка
    лично изпитано
    Gena_bs и Swon харесват това.

18. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Цитат Първоначално публикувано от iwan33 Виж публикацията
    Аз имам същият и съм много доволен, защо не опиташ да го оправиш? Това е сигурно проблем със захранването? Сега какъвто и да вземеш ще е 4К и не знам какво съдържание гледаш и дали ще си доволен от картината. Особено ако не искаш да качваш размера. Ако не гледаш само 4К съдържание ме съмнява като вземеш 4К ТВ да показва 1080и или 720п или 480п, по добре от твоя Панасоник. Иначе като предложение ето :
    Новия TCL MiniLed 55C765 за около 1500 лв.
    Philips AMBILIGHT tv LED 50PUS8818 за около 1550 лв с VA панел.
    Samsung 55" 55Q67D за около 1290 лв , EDGE LED като твоя Панасоник. VA панел за по добро черно.
    Този пост е редактиран от gig911; 04-12-24 в 13:58.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе