Не, няма причина. ТВ се тестват за кратко за да се диагностицира евентуален проблем.
Трябвало е, само да тестват бройката, която си харесал в магазина пред теб, щом си бил във физически маг.
Не, няма причина. ТВ се тестват за кратко за да се диагностицира евентуален проблем.
Трябвало е, само да тестват бройката, която си харесал в магазина пред теб, щом си бил във физически маг.
Трябва да го отворят и тестват в магазина, в твое присъствие - аз не бих се съгласил на друг вариант. След което, ако всичко е наред, точно тази бройка ще ти доставят, а не някой друг. За целта мисля, че слагаха стикер, по който да сравниш дали е същият като ти дойде вкъщи.
Благодаря за предложенията! В момента ползват Samsung ue49ks7002u със закачен MiBox първо поколение за него.
Какво имаш предвид, че Philips ги забравям? Няма подходящ модел в критерия и бюджета ми или последните години нямат сполучливи модели?
Някъде беше ми попаднал 55OLED819 за 2100лв, трябва да разровя хронологията...
Поздрави!
Предположих, че става въпрос за LCD. Тазгодишните им модели са с TITAN OS и двуядрени процесори.
Телевизор PHILIPS 55OLED819 4K Ultra HD OLED GOOGLE TV, 55.0 ", SMART TV (technopolis.bg) Ако го намериш за 2100 го взимай.
Но не мисля, че за възрастни хора е подходящ. Особено, ако ползват телевизора по цял ден и на един канал за фон.
Прогарянето е гарантирано!
Здравейте. Наскоро купих LG 43QNED80T3A. Ще купувам още един 43, а може и 42 инча. Ценовия диапазон е около 1300 лв., като може и да се покачи ако си заслужава .... Ще се гледа основно спорт и филми, едва ли ще се ползва за игри. Възниква и въпроса заслужава ли си този бюджет за посочените размери тв или да заложа на т.н. среден клас.
Здравейте! Имам нужда от малко съдействие. В момента ползваме "PANASONIC TX-50DS630E", който бавно започва да се предава, при включване се рестартира по няколко пъти и едва тогава тръгва да работи. Замислям се да го сменя, но от много време не следя темата и не съм наясно с предлагането на пазара. Дайте ми съвет към каква марка и модел да се насоча. Да уточня, че Панасоника ме устройва идеално като качество на картината, т.е. следващият трябва да е не по-лош от него. Предпочитам да е пак 50' или максимум 55' и да не е OLED. Не робувам на конкретна марка и съзнателно няма да споменавам бюджет, но по принцип търся златната среда "цена - качество". Предварително благодаря за отговорите!
Здравейте, колебая се между този модел https://www.emag.bg/televizor-sony-bravia-led-55x85l-55-139-sm-smart-google-tv-4k-ultra-hd-100hz-class-f-kd55x85laep/pd/D03488MBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android
самсунг qn90c, кой е по добрият между тях
Имаш бюджет за 55"
LG 55QNED85T3C
Philips 55PML8709
TCL 55C809
Metz 55MQE8000Z
Philips The One 55PUS8919
Така, без бюджет е много трудно...
Samsung QE55QN85DBT
Sony Bravia KD-55X85L
LG 55QNED87T6B
LG 55QNED86T3A
LG 55QNED863RE
PANASONIC TV-55W95AEG
PANASONIC TV-55W93AE6
Тези последните има ли ги налични, че в ТП пишат, че не се продават онлайн?
На всичкото отгоре са с fire TV OS.
Технополис и Емаг
при първите има наличности само в София, Варна и Бургас - явно имат малко бройки
при вторите 55"е по скъп от 65"
https://www.emag.bg/televizor-panaso...ref=fam#139-cm
https://www.emag.bg/televizor-panaso...ref=fam#164-cm
https://campaigns.panasonic.eu/bg-5yw
Местото за тв не е много голямо. Трябва да бъде 42, 43 инча.
вземи си пак Панасоник, ако намериш подходящ модел - както си свикнал на дистанционното ще ти е неудобно с друга марка
лично изпитано
Аз имам същият и съм много доволен, защо не опиташ да го оправиш? Това е сигурно проблем със захранването? Сега какъвто и да вземеш ще е 4К и не знам какво съдържание гледаш и дали ще си доволен от картината. Особено ако не искаш да качваш размера. Ако не гледаш само 4К съдържание ме съмнява като вземеш 4К ТВ да показва 1080и или 720п или 480п, по добре от твоя Панасоник. Иначе като предложение ето :
Новия TCL MiniLed 55C765 за около 1500 лв.
Philips AMBILIGHT tv LED 50PUS8818 за около 1550 лв с VA панел.
Samsung 55" 55Q67D за около 1290 лв , EDGE LED като твоя Панасоник. VA панел за по добро черно.
Този пост е редактиран от gig911; 04-12-24 в 13:58.