Имам ТВбокс с Линукс повече от 10 години. При него всичко е отворено и могат да се добавят и програмират, много, много интересни неща... Този на ТивиБГ е умишлено ограничен.
Имам ТВбокс с Линукс повече от 10 години. При него всичко е отворено и могат да се добавят и програмират, много, много интересни неща... Този на ТивиБГ е умишлено ограничен.
С бокс на ЕОН, който дават от Виваком, може ли да се инсталира и да се гледа в NETFLIX ? Някой ползва ли го?
А1 нямат в бокса си и не можело да се инсталира, което ме отказа да им стана клиент.
Ако идеята ти приемник на оператор е да може да се ползва като андроид бокс, на който да си сваляш свободно апликации от магазин, не мисля, че има оператор, който да го предлага като опция. Дори и този на "кварталния" доставчик е заключен.
Плащам си абонамент към NETFLIX, но искам и да ползвам услуги на оператор - чудя се към кой. Как да процедирам?
Ако си купя бокс за да мога да си инсталирам приложения, оператор ще ми позволи ли да го ползвам за да гледам и телевизия предлагана от оператора чрез закупения от мен бокс.
Може ли да се плащат и гледат спортните Диема екстра, без да съм към някой оператор - май има тяхно приложение, което също да се инсталира на Андроид бокса?
От Виваком в офиса им ме уверяваха, че можело да гледам в NETFLIX, като ми дадат техния ЕОН бокс, но по снимките които виждам от менюто им с приложения, виждам YouTube. но не се вижда да има NETFLIX, та излиза, че трябва да го инсталирам допълнително, затова и питам тук, имащите или знаещи да споделят. Четох че боксът трябва да е сертифициран за съответното приложение.
Този пост е редактиран от Potrebite1; 03-09-22 в 20:04.
Аз съм на локален оператор с техен си бокс, но имам и мой си ( Гугъл ТВ) и си го ползвам за гледане на HBO Max и Netflix.
В момента в който Coolbox.tv стане глобално приложение, EON ще имат проблеми :Д
Е в офиса защо не го разцъка, имат по два телевизора сложениАз си играх доста, споделих, че се колебая заради лошото качество (на всичкото отгоре на некви ледове Самсунг) и две мацки имаха наглостта да ме пратят в А1… Чудех се дали да не издоноснича, че мразя да ме обслужват все по-тъпи и тъпи парчета.
Утре ще ми дойде ЕОН бокса на Виваком и ще докладвам.
Аз съм абонат на Виваком по приуда, от Нет1 , ползвам EON с Minix T5, перфектно беше, докато го пробвах, ние не гледаме много телевизия.
Мда. Днес ми дойде бокса. Абсолютно отключен в Андроид, всичко си се инсталира и работи, бонус отключен WIFI и си спестих кабеляци
Картина задоволителна на каналите, които я имат. Явно не е само в доставчика проблема. Най се усеща на Нова, където всичко е мазня, почват рекламите и картината е ОК. След това пак мазня![]()
Този пост е редактиран от bigchicken; 07-09-22 в 12:33.
На домус ага каналите са със скандално качество. Да ги видим от 1-ви октомври, уж се силят за подобрения и цялото портфолио hd. За диема спорт миналата година казаха, че ще станат 4К, но това и да го видя няма да го повярвам. Картината от студиата на полувремето е пълен леш. А като пуснат повторения и спорни ситуации съвсем не се гледа. Стартираха от 4 кинта месечно ако не се лъжа и тогава разни капацитети обясняваха какви ганьовци са тия, които не искат да си плащат и как било на запад. Е, 7 години по-късно и цена с 10 кинта отгоре никаква промяна.
То за тия абсурдни 13лв. отдавна трябваше да са 4К тия канали.
Ако имаше директен телефон да ги напсувам в студиото по Нова ТВ за изрващението наречено HD.... по време на новините.... Защо от СЕМ мълчат? Или там комисията която ги следи тези....
VHS да си пусна пак по-добре ще бъде... Ужаст!
Как няма да мълчат, такива като гелосаната мастия овладяха държавата и изкупиха всички медии. Няколко пъти съм им писал на диема спорт, познай дали има отговор![]()