Ами ще ни цакат. Не си знаем интереса и нямаме гражданско общество. Още се делим на русофили и русофоби и говорим за комунизъм. Е как да станат нещата........
Ами ще ни цакат. Не си знаем интереса и нямаме гражданско общество. Още се делим на русофили и русофоби и говорим за комунизъм. Е как да станат нещата........
Аз обаче смятам да пиша до СЕМ да ги ГЛОБЯТ нещастниците!
Ще ги глобят, ама в шестъкВсички са навързани по веригата.
В целия свят, когато не си доволен от една услуга, "наказанието" на потребителя не е мрънкане, а прекратяване на услугата. Фирмите не ни карат насила да им плащаме.
Много е лесно да се обобщи така. Да, в белите държави, където има гражданско общество и работещи институции това е възможно. Тука какъв е избора? Няколко големи фирми - монополисти, които заформиха картел и мачкат по пътя си всичко, което не могат да придобият.
3 пъти съм сменявал за доста години, но имаше с какво да се смени. Сега няма много избор. Всъщност нямам никакъв избор, защото съм в къща и мастодонтите ме избягват. Напълно ви разбирам. Но нещата седят наистина така. Примерно аз съм некадърен фризьор (немарлив или мързелив) и ви подстригвам гадно. И да се оплаквате аз няма да стана по-добър. Единствен изход е да ме смените с друг или да се примирите.
А какво става, ако попаднем на некадърен лекар и нямаме възможност да го сменим, защото вече сме 2 метра под земята?
Въпроса е чисто хипотетичен - за чисто предполагаема и възможна ситуация.
За да се откажеш от услугите на даден оператор е необходимо 1 месец преди да ти изтече договора да подадеш заявление, че искаш да се откажеш от конкретната услуга.
А това с примирието е за друга тема.
Ти пък ми кажи как ще накараш частна компания да прави каквото настояваш. Написал съм ти да се откажеш от Диема или да не гледаш Нова като не ти харесва. Толкова ли е сложно. И не виждам причина от толкова палене. Не може всички да са на едно мнение. Не си съгласен с някой. Няма проблем.
Аз като съм некадърен лекар и да ме биеш или обратно да ми даваш пари, по-кадърен няма да стана. И щом се засегнаха подобни аналогии - както е тръгнало, в някои области на страната или някои медицински специалности, ще се "радваш" и на некадърни, защото може и никакви лекари да няма.
Този пост е редактиран от VanDan; 11-09-22 в 19:23.
Здравейте!
Знаете ли някакъв начин да подкарам USB Wi-Fi адаптер на андроид бокс? Имам X96Q, който поддържа само 2.4GHz, a искам да му сложа TP-Link Archer T2U Nano (или някакъв друг) адаптер за 5GHz, ако е възможно.
Те са го написали в сайта си, не си измислям. https://www.tivi.bg/setup/