Здравейте,
След много четене и консултация из магазините ( вече няма нормални и разбиращи хора, които да те консултират в магазините, а само нищо не разбиращи хорица и кифли (опит в АНГРО и магазин Хидромат - София и Баухаус сектор бои)). Купих един материал TYTAN - Водостоп и с него намазах по ръба към стената, цялата козирка.
Искам да кажа, че цяло лято (от юни до ноември) съм проучвал и звънял на абсолютно всички фирми за изолация в СОФИЯ и като разберат, че изолацията трябва да се прави със скеле, защото покрива има улуци, поли и т.н., ми отговарят - "не можем да Ви направим изолацията тази година, защото всички скелета са заето до другата година. Чао".
След, което звъннах на 556 майстор (ТОНИСТРОЙ) и той каза, че може да направи изолацията и може да почне след седмица, но иска 50%, за да започне. След като направи едната стена (изглеждаше добре) искаше още 25% и последните като приключи. 100 пъти се скарахме докато я направи, карахме се и миналия ден когато му се обадих да му кажа какво е станала и той ми каза, че не било от изолацията или козирките.
Дадох му последните пари, защото не искам за 200-300 лв. след това да дойде някоя вечер и да мята камъни по прозорците или да прави др. золуми, мръсния боклук, защото изглежда точно такъв.
Пиша ви, за да споделя колко е зле фирмата на тоя мизерник.
Колега Viking72, благодаря за разяснението как се прави, според мен ако аз си го правех, щях да го направя 100 по - добре от ТОНИСТРОЙ, но за целта ми трябва скеле.
Иначе Аз ще се опитам да оправя нещата и ще ви споделя какво е станало след като намазах с този TYTAN - Водостоп.
Поздрави,