Първоначално публикувано от
nass
Здравейте,
Искам да ви разкажа за горчивия си опит с майстор на топлоизолация.
Преди месец след голямо търсене и серия откази от всички сериозни фирми за топлоизолация успях да намеря един майстор ТониСтрой ЕООД, ЕИК 124708069, който каза, че може да започне веднага, след като подпишем договор и дам 50% от сумата. Така започнаха и проблемите, които са:
1. Каза, че използва само най - качествените материали, а се оказа, че ще използва най - евтините от АНГРО (както и да е, това го приех)
2. Договора, който ми даде да подпишем (след 2 дни разправия) е толкова несъстоятелен, че не знам как да ви опиша. Най - отгоре вместо фирмата и булстат е написано само TONI STROY, когато тръгна да си пише името майстора, написа ТОНИ ГЕОРГИЕВ, а след справка в търговския регистър видях, че управител и собственик е ЮКСЕЛ ИСМЕТ РЕДЖЕБ, 7106228020. Няколко пъти повдигнах въпроса на "ТОНИ ГЕОРГИЕВ" как е истинското му име, защото го чух, че говори на Турски (нямам нищо лошо към турците, просто искам да е честен), но той така и не ми каза, а само ми се смееше.
3. За една седмица хубаво и слънчево време, той налепи само 5 квадрата изолация. Аз му казах, че по новините на НОВА, БТВ и БНТ са казали, че другата седмица цялата ще вали, а той ми отговори, че хората от новините не били Ванга, че да знаят. Оказа се, че хората от новините на НОВА, БТВ и БНТ познаха и следващата седмица валя дъжд, но това не му попречи в дъжда да лепи изолация (нямам думи просто).
4. Бяхме се разбрали да премести водосточната тръба, но после се оказа, че не можел, та аз използвах скелето му и си го преместих и случайно видях, че козирката която ми е сложил над изолацията е с обратен наклон. На следващия ден го попитах защо е така и няма ли да има проблем при един дъжд, той ми отговори, че е направено идеално от него и дава 5 год. гаранция.
5. Между другото през тези 3 седмици сметката набъбна няколко пъти със по 100 - 200 лв., а материалите бяха разпилени из целия ми апартамент.
Както и да е виках си само - да я направи един път тая изолация и да се махне. Така и стана направи 20 квадратни метра изолация за 3 седмици и се махна, но проблемите не се махнаха след него.
На 20.11.2017г., София осъмна със сняг, но още същия ден снега се стопи, а на мен на една от външните ми стени се появиха мокри петна. Веднага звъня на майстора "Тони Георгиев" от великата фирма ТониСтрой ЕООД, която ми е дала 5 год. гаранция, за да му кажа за проблема. След час реши да дойде и да види какво е станало, гледа, гледа, гледа, гледа и каза цитирам "петната образуват триъгълник и не може да са от изолацията, не може да е влезнало вода зад козирката и не знае от какво са, само знае, че не са от изолацията и това е. След 30 мин. спор с него ми каза, че можело да минават тръби от там, което мен ме шокира, защото това първо е външна стена и второ вижда се и с просто око, че там няма тръби и никога не е имало, нито на долния, нито на горния, нито на моя апартамент.
Сега ще се мъча пак Аз да си решавам проблемите, за съжаление, но така ще е докато има такива майстори ще има израза - Пази Боже майстор да ти влезе в къщата.
Това е сайта на пишман майстора с "хиляди квадрати изолация зад гърба"
Начало | ТониСтрой
Поздрави,