Здравейте.Имам една стая 8 м3,която трябва да стане на спалня.Проблема е,че в тази стая е голям задух-имам чувството, че там няма въздух.Мисля за вариат вентилация с тези клапи дето се слагат над ПВЦ прозореца,но не знам дали пък няма да става течение.Другия вариант е да оставям вратата на стаята отворена цяла нощ,но едва ли ще има ефект.Накратко-стаята е бивша кухня в стандартно панелно жилище.Моля за съвет-как да опреснявам въздуха.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от estqwerty
 Първоначално публикувано от estqwerty 
 би трябвало да са лев, два, пет, изрежи парчета от уплътненията които са на касата и от тези на крилото - по 5 до 10 см - въздуха ще си минава от там. има и подобни гумени клапи от рехау които по принцип се слагат в тези отвори, като работата им по принцип е да затворят отворите ако има течение или пориви. ако искаш може и да ги потърсиш но са ненужно скъпи - а и на теб проблема ти е с пускането на въздух, а не с неговото спиране.
 би трябвало да са лев, два, пет, изрежи парчета от уплътненията които са на касата и от тези на крилото - по 5 до 10 см - въздуха ще си минава от там. има и подобни гумени клапи от рехау които по принцип се слагат в тези отвори, като работата им по принцип е да затворят отворите ако има течение или пориви. ако искаш може и да ги потърсиш но са ненужно скъпи - а и на теб проблема ти е с пускането на въздух, а не с неговото спиране. 

, което си е почти един среден климатик.
, което си е почти един среден климатик. , но като стане -15-20 С не е икономично
, но като стане -15-20 С не е икономично  .
.