Страница 12 от 35 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 512

Хладилници,... хладилници до 2008 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2007

Re: Хладилници,... хладилници!

А намират ли се по магазините тези терморегулатори?
    Благодаря за предишният отговор

2.  

3. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Разбира се, такъв тип хладилници и сега се произвеждат.

4. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от natalinik
    Здравейте!
    Мога ли да намеря терморегулатор за Мраз 80 и от къде да го закупя.Благодаря за отговорите!
    Трудна задача.Термостата за мраз 80 трябва да е в температурния интервал 0..-10* а също и с по-малък хистерезис.Няма да стане с термостат за компресорен хладилник.Трябва да е за абсорбционен.Работят в различни диапазони и имат различен хистерезис.

5. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Мда, коригирах леко първия си пост, за да не е подвеждащ

6. Member
    Тук е от
    Apr 2006

здравейте,
    наскоро ни смениха компресора на хладилника
    вакуумираха за няколко минути с компресор и след това заредиха с необходимото количество фреон
    към момента хладилника работи добре, но ме притеслява следното
    чува се шум от кондензатора от задната страна /той е заработен в тялото на хладилника и е скрит/ все едно ври вода или бълбукане. това го нямаше преди.
    кажете на какво се дължи и може ли да окаже вредно влияние на хладилника

благодаря

7. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Чуваш циркулацията на фреона.Не може да окаже вредно влияние.Мисля че това е края на епопеята с твоя хладилник.И да почерпиш за да върви като по вода.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2007

Много ви моля за помощ! Трябва да си избера хладилник, прочетох всичко в темата и ... честно казано, направо се обърках! Вече и аз не знам, какво точно искам ... със сигурност искам да е с долна камера с 3 чекмеджета, с 2 компресора, БЕЗ No frost и цвят Инокс, цена - около 1000 лв. Сега ще ми кажете, че има толкова голям избор ..... има, знам и точно това ме обърква, а и след прочетеното тук - съвсем пък не мога да избера .... как да разбера, кой Liebherr къде е правен, кой хладилник с какъв компресор е, кой хладилник къде е произведен ... не мисля, че мога да разчитам на написаното върху табелките в техномаркетите, още по-малко на препоръки на консултантите там. Моля ви, препоръчайте ми нещо свястно, щото мъжът ми настоява за един Samsung, с една глезотийка - диспенсър май се казва, ама аз на тая марка нещо нямам доверие ... без конкретна причина всъщност. Както и да е, още веднъж - моля ви за помощ!

Какво ще кажете за този:
    http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=45&f=3697

Надвишава 1000 лв. и не пише да е с 2 компресора, ама ... не знам, кажете?

10. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@andry,
    Според мен на твоите изисквания отговаря най-пълно Gorenje-Модел K337/2MELA.

12. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    nebelservice, човекът най-учтиво се обръща за помощ тук и с нищо не предизвиква твоя подигравателен отговор. Ако нямаш какво да му кажеш - просто не пиши - "и това е", както казваш ти! Май и друг път съм ти правил подобна забележка!
    kanchev, хладилникът е много добър - брат ми има такъв от няколко години, и родителите ми също си взеха такъв. В момента Самсунг са с най-евтините No Frost хладилници. Естествено не са най-добрите, но са на съвсем разумни цени. А No Frost системата за мене е най-важната екстра и лично аз не бих си купил хладилник без нея! Имам PROFILO на 13години и за първи път го размразих преди няколко месеца, защото се местих! Просто такива понятия, като скреж, обледяване и размразяване при него няма! За да не се повтарям - потърси във форума е писано няколко пъти по този въпрос.
    Аз лично от гледната точка на хладилен техник, Не бих си купил такъв!!!
    No Frost системата е прфектно нещо и голяма екстра, обаче счупи ли се нещо..... няма правене и не защото всичко е скрито зад капаци и не се вижда или няма техници,които да разбират от тях, а защото няма части ;(( А в тези хладилници чаркалаци дал господ! Нагреватели,датчици,вентилатори,часовник в по-новите и електронни платки! Скоро търсих нагревател за ВЕСО. Намерих след 1 месец и то не точно същия.

13. Тук е от
    Mar 2007

Да, това Gornje изглежда добре, но много отрицателни мнения за тази марка четох ... Elctrolux много ми харесват, но познат ми каза, че раждясвали много бързо (макар, че не ми се вярва) - нещо което видях при хладилника и печката на майка ми - Indesit! Бях потресена - за няма и 2 години и вече се виждаше ръждичка и при двата уреда. Аз имам Whirlpool - печка, пералня и хладилник, вече са на 10 години, а са си като нови още, и на външен вид и си работят добре. Честно казано, нямах намерение да ги сменям ... просто ми се отдава възможност да ги преотстъпя на свекървата, а аз лека-по-лека да си взема нови. Първо ще е хладилникът и много се чудя, дали да не си взема пак Whirlpool. Не знам дали Whirlpool сега са това, което бяха преди 10 години. Казват, че сегашните ги правели в Полша. Това добре ли е, или не?

14.  

15. Тук е от
    Nov 2005

В твоя ценови диапазон е Liebherr CN 30. Прави се в България, не е лош избор.

Аз лично не препоръчвам No-Frost, а Bio-Fresh моделите, но те са по-скъпички.

16. Тук е от
    Feb 2007

Здравейте,срам ме е да си призная,че след всичко прочетено все още не мога да разбера ясно минусите и плюсовете на NO FROST ?И дали има такъв хладилник:2 компресора,фризерна част с 3 чекмеджета с но фрост само за нея за около 700 лв, или е мираж?

17. Тук е от
    Sep 2005

Здравейте отново,трябва ми хубав хладилник за вграждане с 2 компресора,долна фризерна част,дали ще е No Frost няма значение,ако смятате че е по добре да е No Frost добре,разглеждах доста марки и си чета постоянно форума,но не мога да се спра на модел,гледах на Electrolux и Bosch,мернах и един на Ariston,не мога да преценя,моля за помощ,благодаря!!!
    P.S.Badr разчитам на твойто мнение също!

18. Тук е от
    Aug 2006

Здравейте,
    От един месец си избираме хладилник и вече не знам какво да мисля. Искаме да е с фризер, с два компресора, по възможност с No Frost на фризерната част и да е някоя стабилна марка. Ако има и диспенсер, мъжката част ще е още по-щастлива, но пък съм убедена, че няма, така че...А забравих да уточня, цената трябва да е около 1000лв. От многото обикаляне и четене тук се спрях на няколко модела и ще ви помоля за компетентно мнение кой е най-добрия от тях или, ако има нещо по-добро от изброените от мен.
    Значи колебая се между:
    1. http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=45&f=3703 - АЕГ 1049лв.
    2. http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=45&f=5262 - Бломберг 1069лв.
    3. http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=45&f=3675 - Уърпул 809лв.
    4. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09014359 - Либхер 1049лв.
    5. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019217 - Електролукс 799лв.
    6. http://www.pazaruvaj.com/hladilnici-...-p5176918.html - Бош 1046лв. (мисля, че е с два компресора, но може и да не беше точно този модел)
    Моля за всякакви мнения, трябват ми спешно, защото до утре вечер хладилникът трябва да е купен...
    Предварително благодаря на всички посъветвали ме!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 35 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Инверторни хладилници?
    От estqwerty във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 27-03-14, 10:09
  2. Хладилници,... хладилници - 2010г!
    От ph във форум Хладилна техника
    Отговори: 95
    Последно: 23-04-12, 08:53
  3. Хладилници Siemens
    От traminer във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 23-08-09, 18:24
  4. Хладилници Whirlpool
    От sanita във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 03-12-06, 13:52
  5. Сервиз на хладилници
    От balien във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 25-08-06, 12:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе