Страница 9 от 35 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 512

Хладилници,... хладилници до 2008 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. eye
    eye е офлайн

Тук е от
    Nov 2006

Re: Хладилници,... хладилници!

Аз пък взех Индезит Тан2 - много красив и удобен, но се разочаровах че бръмчи колкото и стария Мраз270 а и харчи колкото него, макар да се води доста по икономичен. Незнам вече доколко може да се вярва на посочвания клас и потребление по рекламите. Както и да е, избора вече е направен а стария Мраз замина към вечните ловни полета. Понеже служи вярно 20г. и само термостата му се беше повредил запазих компресора му и мога да го предложа ако някой има нужда, заедно с чисто нов термостат

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград

Притежавам хладилник с фризер "Снайге 117-3". От както е взет (12 год.) прави следният проблем в отсега на хладилника: Вътре отзад от долу на входа на охлаждащия панел за около 10 дни тръбичката хваща буца лед. Правих й изолация, но нищо. Проблема го реших, като развих една витка от размразителя и го навих върху тръбичката. Хладилните техници, с които съм разговарял имат 3 версии за проблема:
    1. Зареден е повече фреон;
    2. Тръбичката е пъхната много навътре в охл. панел;
    3. Има някакво стеснение в този участък от тръбичката;
    Вашето мнение какво е и може ли да се отстрани проблема , ако не е конструктивна грешка.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Дайте мнение за хладилници Haier! Имам такъв от 1 година и засега нямам забележки.

5. Тук е от
    Nov 2006

Имам нужда от помощ. Това са 2 хладилника, които харесах.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09013986 - ELECTROLUX ERB-3441

http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=45&f=3722 - Хладилник Bosch KSV 33613

Интересува ме, как стоят нещата като качество и безпроблемност.
    Кой от двата препоръчвате (не от гледна точка на външен вид и обем).
    Ако има и други предложение или можете да препоръчате друга марка и модел от нея в същия ценови диапазон, ще съм много благодарна.
    Само да кажа, че за сега не гледам комбинирани хладилници с 2 компресора, но го обмислям.

6. Тук е от
    Nov 2005

Виж това:

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09009618

LIEBHERR, произведен в БГ

7. Member
    Тук е от
    Dec 2005

ако зависи от мен ти препоръчвам
    ELECTROLUX ERB-3442
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019217
    с два компресора е (модела на компресорите е Embraco видях ги лично)
    В момента в техномаркет е на промоция 699.00 лева

8.  

9. Тук е от
    Nov 2006

Снощи ходих да го гледам(електролукса с 2 компресора), хареса ми и като дизайн и цена разбира се.
    На етикета пишеше, че е произведен в Унгария. Питах и къкви са компресорите-Данфус.
    Проблем ли е, че е произведен в Унгария. И тъй като аз съм жена и много много не вярвам на думи, кажете ми къде да гледам за марката на компресорите.

П.С. Благодарение на вашите коментари, събрах очите на консултанта с въпросите си. Не можеше да повярва, че жена може да разбира нещо от тези работи.
    Благодаря!

10. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Компресора е отзад на хладилника най-отдолу
    http://images.google.com/imgres?imgu...ng_bg%26sa%3DG
    ето така изглежда
    http://images.google.com/imgres?imgu...ng_bg%26sa%3DN

И аз съм се спрял на този модел и смятам да си го купя другата седмица

11. Тук е от
    Nov 2006

Само като идея, погледни този:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09013989

Бях късно в Техномаркет Люлин и едва едва ми обърнаха внимание.... Въпреки, че на сайта пише че го има там, консултантът каза, че е свършил... Но аз смятам да отида пак и да питам, ако не ще проверя за него и в Дружба.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2005

за мен най добрия вариант е 2 компресора
    Специално за този модел виж какви са компресорите, и ако може да са от споменатите марки го вземай
    не ти препоръчвам no-frost имам позната и те постовнно увива всичко защото много бързо изсушава продуктите

13. VMM
    VMM е офлайн

Тук е от
    Nov 2006

Нищо не разбирам от хладилници,затожа се обръщам към вас за информация.Ходихме до Техномаркет и там поразпитахме и се спряхме на този http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09014877 защото е на прилична цена , с доста екстри, хубав дизайн и пасва идеално на кухнята ни, туи като растоянието е ограничено.Но тъй като технически не съм много на ясно, ше съм много доволна ако ми кажете мнението си, за да избегна главоболия по тичане по ремонти месец през месец.Благодаря предварително!!!

14.  

15. Тук е от
    Nov 2005

Аз не препоръчвам No Frost хладилници, тъй като имат вентилатор и съотв. изсушават продуктите.
    Иначе като цена е ОК, за качеството нямам представа.

16. Тук е от
    Jul 2006

Здравейте, следя форума и съм впечатлен от компетентните мнения, който участниците изразяват и понеже ми предстои покупка на хладилна техника реших да се допитам за съвет. Въпросът ми е следния: Някой има ли впечатления от следните модели хладилник GORENJE R-2747CLA / RB-6288W и фризер LIEBHERR G-1221 и може ли да сподели дали си заслужават. Благодаря предварително на всички.

17. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от stas77
    Здравейте, следя форума и съм впечатлен от компетентните мнения, който участниците изразяват и понеже ми предстои покупка на хладилна техника реших да се допитам за съвет. Въпросът ми е следния: Някой има ли впечатления от следните модели хладилник GORENJE R-2747CLA / RB-6288W и фризер LIEBHERR G-1221 и може ли да сподели дали си заслужават. Благодаря предварително на всички.
    фризера е най добрия в цеха.едно на ръка че е клас а ,чекмеджетата му са направени по най добрия начин-отпред прозрачни за да видиш какво има вътре и да не си губиш времето и вдигаш разхода на уреда и са направени от плътна пластмаса, а не от разните му там решетки и със движещи се вратички които ще се счупят на 2рия ден.освен това е единствения модел на пазара на който изпарителя му е разположен скрито в фризера и между трите чекмеджета няма нищо освен 2 стъкла.точно там при останалите модели седи въпросния изпарител и събира лед.цакай и не се замисляй

18. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград

Отново ще Ви занимая с моят хладилен проблем. Решил съм го по мой начин, но все пак какъв е проблема:
    Притежавам хладилник с фризер "Снайге 117-3". От както е взет (12 год.) прави следният проблем в отсега на хладилника: Вътре отзад от долу на входа на охлаждащия панел за около 10 дни тръбичката хваща буца лед. Правих й изолация, но нищо. Проблема го реших, като развих една витка от размразителя и го навих върху тръбичката. Хладилните техници, с които съм разговарял имат 3 версии за проблема:
    1. Зареден е повече фреон;
    2. Тръбичката е пъхната много навътре в охл. панел;
    3. Има някакво стеснение в този участък от тръбичката;
    Вашето мнение какво е и може ли да се отстрани проблема , ако не е конструктивна грешка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 35 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Инверторни хладилници?
    От estqwerty във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 27-03-14, 10:09
  2. Хладилници,... хладилници - 2010г!
    От ph във форум Хладилна техника
    Отговори: 95
    Последно: 23-04-12, 08:53
  3. Хладилници Siemens
    От traminer във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 23-08-09, 18:24
  4. Хладилници Whirlpool
    От sanita във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 03-12-06, 13:52
  5. Сервиз на хладилници
    От balien във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 25-08-06, 12:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе