При LG гаранцията за компресора е, че ти дават нов компресор. Смяната е за сметка на клиента.
При LG гаранцията за компресора е, че ти дават нов компресор. Смяната е за сметка на клиента.
Dnes трябва да ми донесат индезита, а аз трябва да изкарам няколко шкафа в коридора, за да вкарам хладилника в самото дъно на г-образната кухня... и после да ги върна обратно....а...забравих...Трябва да изкарам в коридора и старото Gorenje. Гадничко си е.
Интересно, да правят доставки на Разпети петък
Да не би да разпъват тях?
Да му мислят клиентите, както винаги.
Получих Индезита. Май ми допадна повече от LG-то,
След като на стария Електролукс хладилната част издиша,фризера си работи нормално .След доста разглеждане и чуденки поръчах Liebherr CBNc 5723 Plus BioFresh NoFrost Бял цвят , сивия е спрян от производство.Гледам че руснаците много не обичат тези които са произведени в България, давали често дефекти.Някой да има наблюдения за модела .
Дават я, преди год. взех на родителите ми бг Либхер, еми сдаде багажа за 3 год. Оттогава повече не искам тази марка.
Здравейте, трябва ми евтин хладилник за село, https://zora.bg/product/sj-fbb04dtxw...byal-statichna, някой знае ли този Шарп къде е произведен и има ли някаква по-добра алтернатива за тоя ценови клас?
Преди 15-ина дни купих същия, но сив. Произведен е в Турция, по поръчка на Vestel. Засега всичко е ок, включва компресора 5 минути по-късно, ако е имало спиране на тока.
Купих го, като го закарам на село ще дам отзиви.Sharp SJ-FBB04DTXWE
Ако някой още търси изгоден хладилник за село, марката Heinner предлагана от румънците производство на Beko и понякога изпадат доста добри предложения като това https://www.emag.bg/hladilnik-s-friz...pd/D84Q17MBM/? Преди 2 години си взех подобен и съм доволен както от цената, така и от работата му, а и голямо удобствое да ти го докарат на място.
Минала година взех фризер Шарп ,Турско производство със китайски компресор е.Шумниък е ,но е в кухнята и неми пречи.Преди това поръчах от Емаг един ,но дойде пребит и го върнах.
Аз се спрях на някакъв HAIER пълен но прост с минверторен компресор и уау бау.
Този пост е редактиран от slip in; 10-06-24 в 15:42.
какво значи "
- Система за охлаждане на хладилната част: Статична
"
???