При LG гаранцията за компресора е, че ти дават нов компресор. Смяната е за сметка на клиента.
При LG гаранцията за компресора е, че ти дават нов компресор. Смяната е за сметка на клиента.
Dnes трябва да ми донесат индезита, а аз трябва да изкарам няколко шкафа в коридора, за да вкарам хладилника в самото дъно на г-образната кухня... и после да ги върна обратно....а...забравих...Трябва да изкарам в коридора и старото Gorenje. Гадничко си е.
Интересно, да правят доставки на Разпети петък![]()
Да не би да разпъват тях?
Да му мислят клиентите, както винаги.![]()
Получих Индезита. Май ми допадна повече от LG-то,![]()
След като на стария Електролукс хладилната част издиша,фризера си работи нормално .След доста разглеждане и чуденки поръчах Liebherr CBNc 5723 Plus BioFresh NoFrost Бял цвят , сивия е спрян от производство.Гледам че руснаците много не обичат тези които са произведени в България, давали често дефекти.Някой да има наблюдения за модела .
Дават я, преди год. взех на родителите ми бг Либхер, еми сдаде багажа за 3 год. Оттогава повече не искам тази марка.
Здравейте, трябва ми евтин хладилник за село, https://zora.bg/product/sj-fbb04dtxw...byal-statichna, някой знае ли този Шарп къде е произведен и има ли някаква по-добра алтернатива за тоя ценови клас?
Преди 15-ина дни купих същия, но сив. Произведен е в Турция, по поръчка на Vestel. Засега всичко е ок, включва компресора 5 минути по-късно, ако е имало спиране на тока.
Купих го, като го закарам на село ще дам отзиви.Sharp SJ-FBB04DTXWE
Ако някой още търси изгоден хладилник за село, марката Heinner предлагана от румънците производство на Beko и понякога изпадат доста добри предложения като това https://www.emag.bg/hladilnik-s-friz...pd/D84Q17MBM/? Преди 2 години си взех подобен и съм доволен както от цената, така и от работата му, а и голямо удобствое да ти го докарат на място.
Минала година взех фризер Шарп ,Турско производство със китайски компресор е.Шумниък е ,но е в кухнята и неми пречи.Преди това поръчах от Емаг един ,но дойде пребит и го върнах.
Аз се спрях на някакъв HAIER пълен но прост с минверторен компресор и уау бау.
Този пост е редактиран от slip in; 10-06-24 в 15:42.
какво значи "
- Система за охлаждане на хладилната част: Статична
"
???