Страница 15 от 155 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 2314
Like Tree328Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. ph
    ph е офлайн

Тук е от
    Jan 2009

Re:Помогнете ми за избор на хладилник

Здравейте!Знае ли някой нещо за хладилници Шарп и по спезиално-SHARP SJ-380NSL.Има отлични х-ки.Търся добра машинка но-фрост.Всяка информация би ми била полезна.притеснява ме факта,че е субтропичен клас от 18-32гр.външна темп.какво ще стане ако в стаята падне под 18?Ще спре ли да работи?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2006

Тази седмица трябва да си взема хладилник и съм се спрял на следния модел: LIEBHERR CN-3033
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029379
    http://www.liebherr-cooling.bg/HG/bg...7675-0_18503-2

Бихте ли ми казали дали избора ми е добър или да взема друга марка и модел, за хладилник съм отделил 1000лв.

Благодаря ви предварително за помощта.

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

tonidn81bs, обърни внимание на AEG S70366KG2, ELECTROLUX ERB-40402W и
    ELECTROLUX ERB-40442X
    . Успех!

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Бихте ли ме насочили към някой модел . До 700лв , поне 300л , нещо като 200л хладилна част 100л камера , 300kW max консумация годишно , желателно с по-голяма гаранция . Whirpool предпочитам , но може и други марки разбира се според офертата . Хaресах си няколко модела , но не знам дали са добри Whirpool WBE 3412 A+W , WBE 3112 A+W , Electrolux ERB 36033W/1 ... ако има някой по-детайлни наблюдения , моля да сподели , мерси
    edit :
    Спрях се на Zanussi ZRB 936PW 337л. за 560лв , 281kW/г. , цената е подозрително ниска в ТМ да няма някаква уловка ?

6. Тук е от
    Aug 2010

Здрасти и от мен , чета форуми и мнения за избор на хладилник и все повече взех да се обърквам . Искам да си закупя хладилник за околу 1000-1300лв бях се спрял на Gorenje но пък чета че те нямат No_frost система така че дайте ми съвет какъв хладилник да си закупя ? Благодаря предварително мидела който ми харесва на мен е Gorenje RK63391DE кажете си мнението за него с 1 компресор е но имал възможност да се изклучва фризера от хладилника

7. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Georgi Penchev,
    Ето ти модел на Горене, с Но Фрост във фризера - NRK65SYW . С малко по-малък обем е от RK63391DE, цената е под 1000 лв.
    А за Но Фроста е писано... Ти си знаеш...
    Успех с избора !

8.  

9. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

това е твоят хладилник нищо че нее но фрост слагаш и забравяш http://www.gorenje.bg/fridge_freezer?c=148884

10. Тук е от
    Aug 2010

Нищо не казахте за модела,който съм си харесъл http://www.gorenje.bg/fridge_freezer?c=224571 ????????????????????

Трябва ли да има 2 компресора хладилника,който си избирам и да е No_frost И ЗАЩО?

11. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

2 компресора а и не виждам какво ти пречи размразяване на 6...7 месеца

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от Georgi Penchev
    Нищо не казахте за модела,който съм си харесъл http://www.gorenje.bg/fridge_freezer?c=224571 ????????????????????

Трябва ли да има 2 компресора хладилника,който си избирам и да е No_frost И ЗАЩО?
    Ако е NO Frost компресора е един. Тогава се гледа дали е с отделна регулация във фризера и хладилника. Два компресора е хубаво да има саморазмразяващия се хладилник. Така можеш да имаш регулация и на двете места.

13. XPS
    XPS е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Здравейте, вчера си вземах Либхер ctpesf 3223, и изникнаха няколко въпроса:
    1.) На колко градуса да го наглася (има 9,7,5,3,1, макс.)
    2.) Какво е това smart frost?
    3.) Камерата на колко градуса работи?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

I.Прочети си Ръководството за употреба!
    Всичко зависи от предпочитанията, количеството храна/напитки за охлаждане и срокът на съхранение.
    1.Хладилник - между 5 - 7 градуса е оптималното.
    2.Виж точка I или в сайта на Liebherr!
    3.Фризер: -18 максимум. Позволява замразяване до -36!

16. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте, от седмица чета този форум. Попаднах на него чрез гугъл и съм очарована от компетентните мнения Хладилникът ми изгоря, а съм в голям ремонт и нямам много финанси за нов. Мога да отделя до 600 лв. Иска ми се да имам и фризерна част. Спрях се на този от сайт на Техномаркет, незнайно защо в магазина им нямаше Електролукс.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052803
    Бих искала да попитам техниците тук с какъв компресор е този хладилник? И добър избор ли е?
    Предложиха ми и някакъв Амика. Изчетох в нета каквото намерих, но инфото е оскъдно много. Иначе бил с компресор АСС и клас А++. Струва 579лв. Ето го:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09076765
    Но днес се загледах в обема и видях,че е малък, а и чекмеджетата на фризера са доста плитки.
    Много ви моля, посъветвайте ме. Утре трябва да купя нещо, защото от 2 седмици сме без хладилник и в тази жега е ад
    Благодаря предварително на всеки, който си направи труда да ми отговори!

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Имам ELECTROLUX с компресори Embraco. Виждал въм същия с АСС. Най-добре, погледни хладилника в магазина - отзад се вижда. Но това не е толкова важно. Компресорите са еднакви при 99,9% от хладилниците в един ценови клас. Разликата е в качеството на пластмасите, изолацията и сглобката. Amica ме изненадаха с прилично качество, но все-пак бих предпочел ELECTROLUX-а. При избора, се поинтересувай и от консумацията на хладилника, че това А++++, какво ти говори...
    Успех! И да се похвалиш!

18. Member
    Тук е от
    Jun 2008

moonlady,
    Я си харесай уред, който предполагаш, че ще е функционален и подходящ за теб ! Ако имаш колебания между модели и марки - някой ще те насочи !
    Kasap-а вярно е писал по-горе !

Амика/Ханса е полска фирма с традиции в бранша. Добро съотношение качество/цена.
    Успех !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 155 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе