Страница 16 от 154 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2010

Re:Помогнете ми за избор на хладилник

Благодаря ви за отговорите! Проблемът е, че в магазина нямаха нищо на Електролукс, иначе бих попитала там за компресорите. Харесах го от сайта
    Ще пиша какво съм решила, отново благодаря

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте.Предстои ми закупуване на Хладилник комбиниран с фризер.Спрял съм се на либхер и АЕГ.Моделът на либхер който видях в Технополис е С3523 1129лв. с 2 охл кръга.Цветът му е бял не е инокс,Мисля че не е голям проблем.Доколкото разбрах инокса не е уязвим от корозия с времето,но пък при обикновения грози ли ме такава опасност и най-вероятно ако има такава вероятност тя би се проявила поне след 7 8 година ако изобщо има.Нали така.Другия модел е АЕГ S75388 1099 инокс е .Малко не ми харесват пластмасите.Не им знам и компресорите дори какви са.Дайте ми някакви идеи.Трябва ми спешно,защото се налага да купувам.Благодаря предварително!

4. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте,
    в крайна сметка купих Електролукс от Технополис, ето този: http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/(xcm=bulgarian&carea=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9&cpgsize=10&cpgnum=1&layout=7.0-9_1_70_90_74_6_9_82_91_80_3&uiarea=3)/.do?productarea=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9&detailScenario=&productguid=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9DF8DA70D98BC22F1A3F578E7D1DE3F1E&scenario =

дойде снощи, 10 часа не го включвахме, както ни казаха. Днес вече е включен, работи, копчето е сложено на 3та степен, не съм го пипала, но гърба му отвътре вече се покри със скреж. Това нормално ли е?

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Честито! Със здраве да си го ползваш!
    За скрежа не се притеснявай, утре ще е изчезнал...

6. Тук е от
    Aug 2010

Благодаря много на всички за съветите и отношението

7. Тук е от
    Nov 2005

@MatZo:
    За ламарините не бери грижа- имай предвид, че инокс-а на хладилниците не е истинска неръждавейка
    И компресорите са ОК- вземи си този, които то кефи повече. За АЕГ-то не знам, но С(P)35 на Либхер е хубав и надежден.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от YoLan
    @MatZo:
    За ламарините не бери грижа- имай предвид, че инокс-а на хладилниците не е истинска неръждавейка
    И компресорите са ОК- вземи си този, които то кефи повече. За АЕГ-то не знам, но С(P)35 на Либхер е хубав и надежден.
    Да точно за този имха предвид.ВИдях,че инкоса на този вариянт с А++ е с 200 лева по-скъп.И май ще се откажа от инокса.Макар,че по ми ахресва на външен вид.Но наистина този по характеристики ми харесва и като изработка.Мерси за мнението!И друго да попитам.Ако някой може и да ме насочи откъде да го закупя ще съм му още по-благодарен.Гледам в сайта на либхер бг.,че скоро ще има някакви нови промоции с връщане на стар хладилник и допълнителни отсъпки,но не видях този модел CP3523.А аз този съм харесал заради икономичността и по-доброто качестгво на материалите.Иначе този 4003 е по-голям но рафтовете за бутилки на вратата са си пластмасови.Само това не ми харесва и съшо е А+.Но от там идва и дорбата ценя явно.Ами ще го мисля тези дни.Ако някой и друг може да даде нещо като съевтче благодарско предварително !!

10. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте.
    И аз да попитам за малко помощ за избор на хладилник. Трябва да избера според следните изисквания:
    1. Ограничен съм от мястото за поставянето му, така че дълбочината и ширината да са до 60см. (между 55 и 60см .), височина между 140 и 160 см.
    2. Да е хладилник с долен фризер.
    3. Цвят инокс.
    4. Държа да е нещо по-добро, бюджет до 1500лв.
    Знам че много изисквания се събират, затова и изборът е труден
    Засега основния ми вариант е: http://www.gorenje.bg/fridge_freezer?c=148480, но честно казано е много постен модела.
    Загледах се и в няколко модела хладилници за вграждане, те са с по-малки ширина и дълбочина, но някои от тях са предвидени за монтиране към врати и нямат лица.
    Какво бихте ми препоръчали като модели?
    Благодаря.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от MatZo
    Да точно за този имха предвид.ВИдях,че инкоса на този вариянт с А++ е с 200 лева по-скъп.И май ще се откажа от инокса.Макар,че по ми ахресва на външен вид.Но наистина този по характеристики ми харесва и като изработка.Мерси за мнението!И друго да попитам.Ако някой може и да ме насочи откъде да го закупя ще съм му още по-благодарен.Гледам в сайта на либхер бг.,че скоро ще има някакви нови промоции с връщане на стар хладилник и допълнителни отсъпки,но не видях този модел CP3523.А аз този съм харесал заради икономичността и по-доброто качестгво на материалите.Иначе този 4003 е по-голям но рафтовете за бутилки на вратата са си пластмасови.Само това не ми харесва и съшо е А+.Но от там идва и дорбата ценя явно.Ами ще го мисля тези дни.Ако някой и друг може да даде нещо като съевтче благодарско предварително !!
    cp3523, определено e много добър избор, а относно избора на магазин, виж в Технополоис. Мярнах някаква реклама -10% на всички модели по случай 10 годишния юбилей на Либхер-България. Успех!

12. Тук е от
    Apr 2009

Сдаде багажа Уирпула 7474 комресора работел на 30 % искат ми 260 лв за нов и недават гаранция никаква колко ще работи - ужас.Гледам в сайта на Либхер. бг промоция от 01.09.10 до 30.09.10 на liebherr ces 4023 с 5 години гаранция за 1109 лв от 1299лв при условие че върна стария хладилник.Като размер и климатичен клас ме устройва в кухнята лятото стига до 38-40 градуса,ама стрия беше NO FROST a Либхера е автоматично размразяване та даго вземали или да ремотирам стария .Благодаря предварително.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от diterh
    cp3523, определено e много добър избор, а относно избора на магазин, виж в Технополоис. Мярнах някаква реклама -10% на всички модели по случай 10 годишния юбилей на Либхер-България. Успех!
    Ами да и аз мернах.Даже се свързах с някакъв бек офис на либхер и чакам да ми кажат цена от там.Понеже разлгедах,че имат някакви промоции като варнеш стар ти рпавят и допълнителна проценти отсъпка.А този,койот си харесах за CP 3523 няма подобна промоция,И едон от бек офисите ми предложи нещо като каза,че щели да измислят нещо и за мен.Ако има нещо интеренсо ще ви съобщя.Но иначе се радвам,че ми подкрепяте решението за либхерчето.Кво като не е инокс ?

14.  

15. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от tincheto
    Здравейте.Закупихме си хладилник з авграждане Аристон, но е от магазин с транспортни дефекти и нямаме упътване как да го вградим.Много ще съм ви благодарна, ако някой има схема за закрепване на вратичките и пантите да ми помогне.Моделът е ето този : http://www.vetobg.com/Hladilnitsi/page_1/id_180
    Цитат Първоначално публикувано от pif79
    Здравейте,

И на мен ми предстои покупка на хладилник в най-скоро време, т.е. тази седмица :-)
    Засега съм се спрял на марката LIEBHERR, и по-точно на някои от тези:
    LIEBHERR CTP-3213 - 859
    LIEBHERR CTN-3153 - 869
    LIEBHERR CN-3033 - 999
    LIEBHERR СР-3503 - 869

(Цените са от страницата на Техномаркет)

Притеснява ме, че повечето са само ST, а не Т.

Отворен съм към предложения и за други марки, бюджетът ми е 1000 максимум, като не държа да е голям хладилникът.

Бихте ли ми дали съвет кой точно модел/ марка и защо?

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Хей вече се сдобих с LIebherr CP3523.Направиха ми от Либхер еко оферта и ми излезна 1015 лв.И за един ден работа нямам много впечатления,но ми прави впечатление,че работи доста тихо.Може би и заради това,че преди това имахме ЗИЛ.Другото интересно е,че самите ръкохватки са доста удобни и дори да си отварял хладилника преди 2 секунди,можеш отново да го отвориш без никакъв проблем.А един мой приятел си закупи БЕКО,модела не го знам,излезна му 1000 лв със външен дисплей със сини цифрички има и диспенсер и е но фрост.Но като затвориш вратата и трябва да чакаш 3-4 мин,за да я отвориш пак.Досадно е тъй като, ако си забравил нещо трябва да чакаш,за да стане.На тях това не им хареса.А при мен го няма това.Може би е заради дръжките.

17. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте, вчера ходих до технополис за да видя един от промоцията им http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario=, ZANUSSI ZRB 934 PW на 539 лв при върнат стар хладилник (стар неработещ мраз). Направи ми впечатление, че е произведен в Либхер България ? Това ме озадачи, не знаех че и зануси се произвежда в БГ. Има ли някакви отзиви от хладилника или да се насоча към нещо друго. В техномаркет има Индезит IBAAN 12 за същата цена, но е доста по-малък а в момента цената е важна (около 550 лв максимум 600 лв.)

18. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте.
    Изчетох няколко теми тук и отидох до техномаркет и УВИ промоцията бе свършила на ЕЛЕКТРОЛУКСА, който си харесах.
    ЖАЛКАТА е, че вече нито един производител няма модели с 2 компресора. Което е жалко, но какво да се прави като няма се принуждаваме и с 1.
    Харесах си ето тези модели някой да има мнение и ако има някой сервизен техник да даде съвет. На нашите избрах електролукс и са много доволни.
    Желая да е комбиниран хладилник с фризер. Чета, че имало хладилници с 1 и с 2 кръга на фреона и съм направо объркана. Моичкия ми е дал картбланш каквото избера за да няма кавга след това :-)) знаех, че е умничък но пък чак толкова, но както и да е харесах си тези модели - http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-40605x -
    http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-40405x
    Ще се радвам някой ако ме посъветва.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 154 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе