Благодаря ви за отговорите! Проблемът е, че в магазина нямаха нищо на Електролукс, иначе бих попитала там за компресорите. Харесах го от сайта
Ще пиша какво съм решила, отново благодаря
Благодаря ви за отговорите! Проблемът е, че в магазина нямаха нищо на Електролукс, иначе бих попитала там за компресорите. Харесах го от сайта
Ще пиша какво съм решила, отново благодаря
Здравейте.Предстои ми закупуване на Хладилник комбиниран с фризер.Спрял съм се на либхер и АЕГ.Моделът на либхер който видях в Технополис е С3523 1129лв. с 2 охл кръга.Цветът му е бял не е инокс,Мисля че не е голям проблем.Доколкото разбрах инокса не е уязвим от корозия с времето,но пък при обикновения грози ли ме такава опасност и най-вероятно ако има такава вероятност тя би се проявила поне след 7 8 година ако изобщо има.Нали така.Другия модел е АЕГ S75388 1099 инокс е .Малко не ми харесват пластмасите.Не им знам и компресорите дори какви са.Дайте ми някакви идеи.Трябва ми спешно,защото се налага да купувам.Благодаря предварително!
Здравейте,
в крайна сметка купих Електролукс от Технополис, ето този: http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/(xcm=bulgarian&carea=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9&cpgsize=10&cpgnum=1&layout=7.0-9_1_70_90_74_6_9_82_91_80_3&uiarea=3)/.do?productarea=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9&detailScenario=&productguid=DEBA5D809ECB4EF1A90A002481B479E9DF8DA70D98BC22F1A3F578E7D1DE3F1E&scenario =
дойде снощи, 10 часа не го включвахме, както ни казаха. Днес вече е включен, работи, копчето е сложено на 3та степен, не съм го пипала, но гърба му отвътре вече се покри със скреж. Това нормално ли е?
Честито! Със здраве да си го ползваш!
За скрежа не се притеснявай, утре ще е изчезнал...
Благодаря много на всички за съветите и отношението
@MatZo:
За ламарините не бери грижа- имай предвид, че инокс-а на хладилниците не е истинска неръждавейка
И компресорите са ОК- вземи си този, които то кефи повече. За АЕГ-то не знам, но С(P)35 на Либхер е хубав и надежден.
Да точно за този имха предвид.ВИдях,че инкоса на този вариянт с А++ е с 200 лева по-скъп.И май ще се откажа от инокса.Макар,че по ми ахресва на външен вид.Но наистина този по характеристики ми харесва и като изработка.Мерси за мнението!И друго да попитам.Ако някой може и да ме насочи откъде да го закупя ще съм му още по-благодарен.Гледам в сайта на либхер бг.,че скоро ще има някакви нови промоции с връщане на стар хладилник и допълнителни отсъпки,но не видях този модел CP3523.А аз този съм харесал заради икономичността и по-доброто качестгво на материалите.Иначе този 4003 е по-голям но рафтовете за бутилки на вратата са си пластмасови.Само това не ми харесва и съшо е А+.Но от там идва и дорбата ценя явно.Ами ще го мисля тези дни.Ако някой и друг може да даде нещо като съевтче благодарско предварително !!Първоначално публикувано от YoLan
Здравейте.
И аз да попитам за малко помощ за избор на хладилник. Трябва да избера според следните изисквания:
1. Ограничен съм от мястото за поставянето му, така че дълбочината и ширината да са до 60см. (между 55 и 60см .), височина между 140 и 160 см.
2. Да е хладилник с долен фризер.
3. Цвят инокс.
4. Държа да е нещо по-добро, бюджет до 1500лв.
Знам че много изисквания се събират, затова и изборът е труден
Засега основния ми вариант е: http://www.gorenje.bg/fridge_freezer?c=148480, но честно казано е много постен модела.
Загледах се и в няколко модела хладилници за вграждане, те са с по-малки ширина и дълбочина, но някои от тях са предвидени за монтиране към врати и нямат лица.
Какво бихте ми препоръчали като модели?
Благодаря.
cp3523, определено e много добър избор, а относно избора на магазин, виж в Технополоис. Мярнах някаква реклама -10% на всички модели по случай 10 годишния юбилей на Либхер-България. Успех!Първоначално публикувано от MatZo
Сдаде багажа Уирпула 7474 комресора работел на 30 % искат ми 260 лв за нов и недават гаранция никаква колко ще работи - ужас.Гледам в сайта на Либхер. бг промоция от 01.09.10 до 30.09.10 на liebherr ces 4023 с 5 години гаранция за 1109 лв от 1299лв при условие че върна стария хладилник.Като размер и климатичен клас ме устройва в кухнята лятото стига до 38-40 градуса,ама стрия беше NO FROST a Либхера е автоматично размразяване та даго вземали или да ремотирам стария .Благодаря предварително.
Ами да и аз мернах.Даже се свързах с някакъв бек офис на либхер и чакам да ми кажат цена от там.Понеже разлгедах,че имат някакви промоции като варнеш стар ти рпавят и допълнителна проценти отсъпка.А този,койот си харесах за CP 3523 няма подобна промоция,И едон от бек офисите ми предложи нещо като каза,че щели да измислят нещо и за мен.Ако има нещо интеренсо ще ви съобщя.Но иначе се радвам,че ми подкрепяте решението за либхерчето.Кво като не е инокс ?Първоначално публикувано от diterh
Първоначално публикувано от tinchetoПървоначално публикувано от pif79
Хей вече се сдобих с LIebherr CP3523.Направиха ми от Либхер еко оферта и ми излезна 1015 лв.И за един ден работа нямам много впечатления,но ми прави впечатление,че работи доста тихо.Може би и заради това,че преди това имахме ЗИЛ.Другото интересно е,че самите ръкохватки са доста удобни и дори да си отварял хладилника преди 2 секунди,можеш отново да го отвориш без никакъв проблем.А един мой приятел си закупи БЕКО,модела не го знам,излезна му 1000 лв със външен дисплей със сини цифрички има и диспенсер и е но фрост.Но като затвориш вратата и трябва да чакаш 3-4 мин,за да я отвориш пак.Досадно е тъй като, ако си забравил нещо трябва да чакаш,за да стане.На тях това не им хареса.А при мен го няма това.Може би е заради дръжките.
Здравейте, вчера ходих до технополис за да видя един от промоцията им http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario=, ZANUSSI ZRB 934 PW на 539 лв при върнат стар хладилник (стар неработещ мраз). Направи ми впечатление, че е произведен в Либхер България ? Това ме озадачи, не знаех че и зануси се произвежда в БГ. Има ли някакви отзиви от хладилника или да се насоча към нещо друго. В техномаркет има Индезит IBAAN 12 за същата цена, но е доста по-малък а в момента цената е важна (около 550 лв максимум 600 лв.)
Здравейте.
Изчетох няколко теми тук и отидох до техномаркет и УВИ промоцията бе свършила на ЕЛЕКТРОЛУКСА, който си харесах.
ЖАЛКАТА е, че вече нито един производител няма модели с 2 компресора. Което е жалко, но какво да се прави като няма се принуждаваме и с 1.
Харесах си ето тези модели някой да има мнение и ако има някой сервизен техник да даде съвет. На нашите избрах електролукс и са много доволни.
Желая да е комбиниран хладилник с фризер. Чета, че имало хладилници с 1 и с 2 кръга на фреона и съм направо объркана. Моичкия ми е дал картбланш каквото избера за да няма кавга след това :-)) знаех, че е умничък но пък чак толкова, но както и да е харесах си тези модели - http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-40605x -
http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-40405x
Ще се радвам някой ако ме посъветва.