Отстоянията са добре стига и отгоре да има,като го слагаш до стена правиш ли сметка как ще се отваря вратата и къде ще опре?
Отстоянията са добре стига и отгоре да има,като го слагаш до стена правиш ли сметка как ще се отваря вратата и къде ще опре?
Точно като се опитвах да си направя тази сметка ми изникна въпроса за отстояниятаПървоначално публикувано от VLADO 66
Нагоре няма пречки, назад ще има 4-5 пръста ( може ли по-малко;колко са достатъчни?) и тук вече се чудя дали може от едната страна да е 1 см, а от другата 4 см. за да може вратата да се отваря без да опира (първоначалната ми идея беше да има по около 2 см. от всяка страна).
Отстрани може да е така, но отзад трябва да има конвекция на въздуха и не може да е по-малко.
VLADO 66 благодаря ти.
Сега остава след като си го купя да се похваля. Никой не каза нещо конкретно; разбрах само, че не харесвате марката и дисплея
Е вие жените сте така-повече по дизайна .Аз като влезна по технотата на продавачите им става лошо като почна да разбутвам мострите и да гледам отзад какво пише на компресорите.
Здравей,Първоначално публикувано от Кафенце
Накои модели на ЛГ имат 10 годишна гаранция на компресора. Те имат един линеен, който има по-малко търкащи се части и поради това смело дават тази гаранция, но САМО на компресора.
Питай за това и дано този модел да е такъв.
Електрониката е слабо място на повечето модерни уреди, но без риск не може
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332842743[/time]_________________________________________________
В описанието пише, че компресора не е инверторен, което ме навежда на мисълта, че не е линеен
Видях, че ламята харчи 369 киловата годишно(клас А). Това не е много добър показател.
Момчета,конвертирайте ми женската мярка за дължина "пръсти" в сантиметри,инч,цол,квото и да е от изброените.
Fresh всичките модели, които гледах на LG с инверторен компресор, бяха с диспенсър. Не стига, че не ми трябва ами и място заема.
Искаше ми се да е поне А+, дори гледах един Бош А+++, но беше два пъти по-скъп; мерси.
Консултанта в магазина ми каза, че разликата между А и А+ е 10 лв. на година, което ми се видя поносимо.
( между другото каза, че 3-та серия са с инверторни компресори, което ако е така ще ми е добре дошло, но както вече разбрах, нямам как да го установя със сигурност)
johny01 хайте пък сега... а вие с вашите бири на една ръка разстояние ...
(един пръст е около един см.)
Кафенце изборът е добър, не ти трябва инвертор, това не е климатик.
За хладилник инверторен компресор е твърде неудачен избор.
Реализираната икономия за 10г, ако има такава(защото заданието принципно е съвсем друго) би се изпарила яко дим при евентуален проблем с компресора.
Само за отстоянията не бих се съгласил.Вярно е че дисплеи и прочее глезотийки също са рискова част, но такива са тенденциите и те са устойчиви.
Ясно е че мястото ти е 65 мисля, а хладилника 60.
Пусни хладилника и виж коя стена се затопля.Съответно от нея остави 3,5-4см, а от другата 1-1,5см.
Това имам предвид.
Здравейте, дойде момента и аз да взема хладилник. Спрял съм се на следния http://www.technomarket.bg/products/...wbe-3712-a-xf. Моля за Вашите коментари. Благодаря предварително!
По-скоро задай така въпроса си:Искам да взема този хладилник,с компресор "jiaxipera" или с "асс" да го търся?Първоначално публикувано от TII
Иначе е добър избор според мен.Аз бих погледнал и 3412 заради възможността да е с "embraco",но е по-малък и не е толкова наточен.
johny01 за компресора в магазина ми казаха, че е ACC, не знам дали е добре. Може ли да ми предложите хладилник с височина 2 метра и бюджет около 1000 лв. Гледах един Libherr CES 4023 но ми се сториха много парите. Благоря предварително!