Страница 46 от 154 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    Стара Загора

Отговор: Помогнете ми за избор на хладилник

Здравейте,
    Присъединих се към групата за избор на хладилник и след доста четене и чудене се спрях на:
    ELECTROLUX EN 3850 DOX
    AEG S74000CSM0
    Първият има NO FROST и по спецификации е малко по-шумен (42 dB срещу 39 dB за АЕГ-то)

Ще бъда благодарен за всяко изказано мнение за предимства и недостатъци на моделите.
    За AEG пише, че е с един охладителен кръг и клапан, а за Електроликс-а - с дра кръга. Имали разлика или само маркетингови хватки?
    Този пост е редактиран от dddinev; 23-11-12 в 12:33.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Здравейте,
    това сигурно е най-полезният форум където човек може да получи доста информация сдъвкана и поднесена на готово.
    Имам нужда от покупка на хладилник. Изискванията са:
    Размери ограничени в широчина 60см. Височината съм се спрял на 200см. Дълбочината няма значение.
    Бюджета е ~ 1500лв
    Спрял съм се на 3 модела:
    BOSCH KGE 39 AI 40
    LIEBHERR CNESF-4003 :: Хладилници :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
    AEG S-83600CMM0 :: Хладилници :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria

Фаворит ми е Bosch-a, но съм длъжен да се допитам и до хора знаещи и разбиращи от хладилници, аз малко по дизайн ги избирам

4. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от dddinev Виж публикацията
    Здравейте,
    Присъединих се към групата за избор на хладилник и след доста четене и чудене се спрях на:
    ELECTROLUX EN 3850 DOX
    AEG S74000CSM0
    Първият има NO FROST и по спецификации е малко по-шумен (42 dB срещу 39 dB за АЕГ-то)

Ще бъда благодарен за всяко изказано мнение за предимства и недостатъци на моделите.
    За AEG пише, че е с един охладителен кръг и клапан, а за Електроликс-а - с дра кръга. Имали разлика или само маркетингови хватки?
    Аз съм пред абсолютно същата дилема и ще бъда благодарен за всякакви мнения и препоръки!

5. Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    Стара Загора

@ goiko
    В крайна сметка взехме АЕГ-то. Чух за възможни проблеми с протичане на вода от вградения диспенсър на Електролукса, а тази "екстра" заема и доста място от поличките на вратата.
    След около 3 седмици експлоатация мога да кажа само, че работи много тихо, по стените на хладилната част не се зазадържа скреж, чекмеджетата и полиците са направени много добре. При първоначалното включване охлади много бавно - мина повече от час докато усетя хладина във фризера - може би се дължи на използвания хладилен агент (базата ми за стравнение е стария Siltal с 2 компресора)

6. Тук е от
    Sep 2007

@ dddinev Благодаря за отговора!Аз клоня към Електролукса и ако някой не напише нещо което да ме разубеди в петък ще го взема,а пък за диспенсъра когато и ако протече ще го мисля.

7. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте! Искам да направя запитване за определена марка,марката е АЙСИ на мен ми трябва минусова витрина за сладолед и други изделия.Ако има някой,който може да даде мнение ще съм благодарен

8.  

9. Тук е от
    Jan 2013

Бихте ли ми помогнали с избора на хладилник. Преди един месец си купих SAMSUNG RL-43THCMG1/XEF :: Хладилници :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria - SAMSUNG RL-43THCMG1/XEF.Още с пускането даде дефект. След като един месец беше на сервиз ни издадоха протокол за замяна и ни казаха, че от този модел цялата партида е дефектна.Трябва да го заменя за друг.Спрял съм се на този модел AEG: AEG S-53600CSWO :: Хладилници :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria Някой ако може да даде мнение за него ще съм много благодарен.

10. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте,

предстои ми покупка на хладилник и съм се спрял на следните два модела:

WHIRLPOOL WBV-34272 DFC IX :: Хладилници :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...EG-S53600-CSSO

Ще съм благодарен, ако споделите мнения/препоръки относно въпросните хладилници.

11. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте,
    Бихте ли дали съвет за покупка на хладилник. Спрял съм се на няколко модела изброени по-долу. Засега може би се колебая най много между Liebherr и Samsung-a. Liebherr - заради ледогенератора и може би като по-известно име в хладилната индустрия, докато в Samsung-a ме привлича хубавия дизайн (отвътре и отвън), както и донякаде диспенсъра за вода.
    1. Samsung - SAMSUNG RL-58GPGIH1/XEF :: Хладилници :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
    2. Liebherr - http://www.technomarket.bg/products/...herr-cnes-4023
    3. AEG - AEG S-83600CMM0 :: Хладилници :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
    4. LG - LG GB-5240AVCZ :: Хладилници :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
    Този пост е редактиран от zerozed; 04-05-13 в 03:04.

12. Тук е от
    Jan 2011

С телевизора определено ми беше по-леко Кoлеги дайте някой акъл за избор на хладилник. Изискванията са височина около 1.65 долен фризер, 3 чекмеджета в него, под 40db, че ще бъде в стая в която се спи, таван 800лв, да е сравнително енергоспестяващ (под 250-260 kW/h). Попрочетох бая темата и си изградих някакво мнение и предпочитания, но искам да чуя кво ще кажат по-начетените...

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Здравейте,
    Спешно се налага да купя хладилник с долен фризер на моя роднина, че стария с хладилна камера си замина.
    Цена до 700лв., обем около 310л с възможно по-голяма хладилна част (219 примерно, фризерната около 89).
    Другите параметри са възможно най-нисък шум (38-39db) и поне енергиен клас A+.
    Моля за препоръка в този ценови клас освен Electrolux може ли да се намери нещо сравнително качествено и с поне 3г. гаранция? Примерно на Whirpool, Zanussi и BEKO. Gorenje няма да взема никога повече, Liebherr е с висока цена, а и както разбирам са свалили доста качеството.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Ако не робуваш на марки,БЕКО имат железни машини специално хладилници!Не знам,обаче,това ,което влиза на нашия пазар от техните заводи дали е адекватно по качество с продаваните в Средна и Западна Европа!?.....Гледал съм Уърлпуул,доста тънки стени,а за Горене не знам защо си с такова мнение?Аз пък си мислех,че за съотношението цена -качество си ги бива!?.....

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Днес обиколих ТП, ТМ и Зора. Резултатът е направо незадоволителен. В ценовия клас под 700лв. почти няма избор на читави модели. Всяка марка е представена с по 1-2 варианта и толкова. Пълно е с "INOX" и разни разноцветни варианти и надути цени. Над 750 вече е малко по-добре, но в моя случай е безсмислена инвестиция. БЕКО имаше два модела с долен фризер и два с горна камера.
    В интерес на истината в ТМ ми направи впечатление един Whirpool, а в Зора - Finlux FXRA34337. Последния имаше доста съдинки в комплекта. За цената си от 479лв. направо е без конкуренция, че и с 3г. стандартна гаранция + 2г. срещу 40лв. Имаше някои недоработки, но е с 25л повече полезен обем от аналогичен Electrolux EJ2800AOW, на който се бях спрял преди това.
    Още мъдрувам, но понеже изборът е силно ограничен, то ще вземем един от двата Electrolux или Finlux. Поне последният се прави със сигурност в Турция.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

В общи линии хладилника е кутия и компресор,като второто е важно-гледай него.Много ме мразят по технотата като почна да им обръщам мострите -
    http://iskam-da-si-kupq.blogspot.com...g-post_04.html
    Този пост е редактиран от VLADO 66; 14-05-13 в 09:05.

18. Тук е от
    Jan 2011

Gena, кой модел на Електролукс си си харесал, тъй като и аз имам подобни изисквания на твоите и клоня към марката?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 154 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе