Страница 44 от 154 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Re:Помогнете ми за избор на хладилник

ambakalov,
    Има голяма разлика при ежедневно ползване на хладилника и на фризера, който е и с по-добра термоизолация.
    Освен това при теб не се ползва активно. Я да сте повече хора в къщи и през 20-30 минути някой да бърника в хладилника.
    Компресора колкото и да е по-качествен от новите "китайчета", все пак си е на преклонна възраст, товари се повече, променя му се режима на работа... А като добавим средно 5 градуса по-висока околна температура лятото в сравнение с преди 20 години и разхода скача двойно.
    Няма за цел да де убеждавам в каквото и да е било. За съжаление нищо вече не е дори 1/4 качествено и надеждно в сравнение с Кореком-ските стоки.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Съгласен съм с теб Gena_bs че новата технология е по-добра от старото. Аз след като се простих с Занусито правено в Унгария си взех LG правено в Китай поради причината, че тук трудно да намериш по малък модел правен в Корея и другото което ме наведе да предпочета тази марка, че съседите имат Goldstar който си работи още, а моята соц сглобка угасна. Просто в Унгария работят с много ниско качествени материали , които започнаха да се захабяват и чупят още като беше в гаранция хладилника.

4. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    Опасявам се, че с тези изисквания - 350 нето обем, NoFrost бюджет от 800лв. няма да ти е достатъчен дори за Ariston! Освен това не си написал размерите, ширина и дълбочина. При 600х600 височината ще надминава 2м!
    Разгледай офертите по сайтовете на различните магазини, за да се ориентираш в цени, обеми и марки. После напиши линк към 2-3 модела и може някой да има преки впечатления от тях, които да сподели!
    Еми за големината нямам големи ограничения. Още не мога да се ориентирам в марката, която да избера, но ето на някой, които съм се спрял:

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...BMH-18211-V-O3

Гледам тази марка, защото другите уреди са ми такива и съм доволен, но все пак при всеки уред марката е различна....

http://www.technopolis.bg/b2c/b2c/di...alse)/.do?rf=y

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UX-ENB-38943-W

Тук виждам, че има no frost и е с два охладителни кръга. И има дисплей, което не съм сигурен колко е добре.

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ENJE-RK-61811W

За GORENJE-то гледам, че е с доста гаранция.

Може и други предложения до към 850лв....

5. Тук е от
    Sep 2006

Здравейте! Решил съм да си купя хладилник side by side с минибар. Едиственият, който не изисква връзка с водопровод е този http://www.technomarket.bg/products/...g-gs-3159avdv. Какво Ви е мнението за него и заслужава ли си човек да не си разбива стената за "връзка с водопровод"?

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Divoto,
    От изброените аз бих си купил AEG - икономичен, тих и с най-голям полезен обем.
    Това според техническите данни - не съм ги виждал машините и сътветно нямам преки впечатления.
    Ariston - много шумен по спецификация! Повече от 38-39db за съвременен хладилник ще ме извиняват!
    Относно Gorenje съм с предубеждение към надеждността на продуктите, така и за сервиза им в БГ.
    По тази причина не искам да те обърквам с коментарите си.
    Успех!

7. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    Divoto,
    От изброените аз бих си купил AEG - икономичен, тих и с най-голям полезен обем.
    Това според техническите данни - не съм ги виждал машините и сътветно нямам преки впечатления.
    Ariston - много шумен по спецификация! Повече от 38-39db за съвременен хладилник ще ме извиняват!
    Относно Gorenje съм с предубеждение към надеждността на продуктите, така и за сервиза им в БГ.
    По тази причина не искам да те обърквам с коментарите си.
    Успех!
    Дай още малко повече информация за Gorenje, какво имаш в предвид за сервиза им в БГ?
    Още един модел на въпросната марка

http://www.techno-mix.com/product/68...je-rk-6181-aw2

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Имах проблеми преди 8 години с техния най-голям хладилник с фризер в средата на 3-годишната гаранция. За сервиза им в България въобще не ми се коментира... Затова повече не искам и да чуя за Gorenje!
    Ако прочетеш внимателно по-старите постове в тази тема, ще разбереш какво е мнението и на други клиенти и специалисти за марката!
    Ако можеш да си позволиш AEG - взимай нещо на тази марка. След това е Electrolux (AEG е луксозния клас на Electrolux), а останалите са си на късмет!

10. Тук е от
    Jul 2010

Да търся ли с два компресора, защото и затова изчетох много, че като е хладилник с фризер, строго препоръчително е да се взима с 2 компресора? Или какво ти е мнението за тези с 1компресор и електроклапан? Другото, което е да е инверторен или не?
    Мерси пак..

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1347448366[/time]_________________________________________________

Направих днес един тигел до технополис да ги разгледам на живо. Продавача там с две ръце се хвана, че в момента най-доброто на пазара като марка е LIEBHERR и след него, ако не мога да си го позволя AEG. Питах за компресорите, каза , че сигурно са ACC..
    За цената, която му казах, че мога да отделя ми предложи този модел :
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...AEG-S73600CSW0
    Някакви мнения?

11. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Помогнете ми за избор на хладилник

Здравейте, имам нужда от съвет преди покупка на хладилник с фризер. Позачетох се в темата, но все още съм много бос Харесал съм си няколко модела, част от тях на промо от технополис. Принципно бюджета варира в диапазона 500-750лв.

LIEBHERR CUP-3021

ELECTROLUX EN 3401 AOW

ZANUSSI ZRB 840 MW2

GORENJE RK 61811W

Ще се радвам на обосновани мнения от компетентни съфорумци, преди този важен избор от моя страна Реално нямам определени приоритетни функции, така че и други марки/модели са добре дошли като предложения. До няколко дни трябва да съм го взел, понеже стария умря безславно :/

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Радо,така,като гледам и чета,то само АЕГ и Електролукс(то и Ел-лукса на късмет).Либхерите им паднало качеството,на Горенето вяра да нямаш.Занусито го остави.

13. Тук е от
    Sep 2012

Тъкмо и той ми беше скритият фаворит Може ли малко по-подробно да кажеш кое точно е на късмет? Томболата с компресори?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Компресор,изпарител,нагревател,вентилатор...В последно време за компресори само от Ембрако няма рев.Виж отзивите за някой Електролукс или сложи парички за АЕГ.

16. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от johny01 Виж публикацията
    Компресор,изпарител,нагревател,вентилатор...В последно време за компресори само от Ембрако няма рев.Виж отзивите за някой Електролукс или сложи парички за АЕГ.
    Препоръчайте някое AEG с подобни характеристики за около до 700-750...

17. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте,

аз също имам нужда от съвет преди покупка на хладилник с фризер. Избрала съм няколко модела, като случайно
    и трите са на промо от техномаркет или технополис.

http://technomarket.bg/products/09122412/electrolux-en-3614aox

http://technomarket.bg/products/09106100/aeg-s-73600csw0

https://www.technopolis.bg/b2c/details/667330/P11100302/Hladilnik-s-frizer-AEG-S53600-CSSO

Ще се радвам на обосновани мнения от компетентни съфорумци.

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

На АЕГ 53-73 600 им са бюджетните и според мен са с китайско АСС и нисък климатичен клас (за умерен климат).Това подлежи на проверка-гледаш отзад какъв е компресорът,а вътре на стикера климатичния клас.И при все това пак ще е по-добре от другите марки,правени в китайски гараж.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 154 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе