Само за инфо, намерих хладилник с два компресора BOSCH KGP-36361 - Технoмаркет - онлайн магазин но има наличности само в 4 магазина, иска ми се да го видя на живо, но май няма да ми се получи. Така или иначе имам още време, да си мисля.
Само за инфо, намерих хладилник с два компресора BOSCH KGP-36361 - Технoмаркет - онлайн магазин но има наличности само в 4 магазина, иска ми се да го видя на живо, но май няма да ми се получи. Така или иначе имам още време, да си мисля.
1000% мостра!
Продължавай да търсиш!
Успех!
Такъв хладилник ли се издирва:LIEBHERR CTNes 4753 Comfort
Здравейте!Имам въпрос относно хладилник LG GT-5247 AVEW. Хладилник с горна камера LG GT-5247 AVEW | 421л - Techmart.bg В характеристиките е посочено, че няма автоматично размразяване, това означава ли, че не може да се саморазмразява? Как става размразяването?
Да, не съм догледал. Добре де, ето го, но тия компресори златни: LIEBHERR CBNes 6256/ LIEBHERR CBNPes 5167
Борисова, нали имаш No Frost система, какво се притесняваш?
Защото не съм наясно с функцията на No Frost системата. Търся хладилник LG, с горна камера, голям обем на хладилната част, да не хваща лед, да се саморазмразява, безшумен. Може ли да ми препоръчате някой модел? Цена 800-900лв.
No Frost системата - по-дълга свежест на храните, но това означава ли, че и по-дълго ще се запазват без да се развалят? Сегашният ни е стар модел, но мога да държа по седмица храна и не се разваля.
Хайде да видим промоцията от днес в техномаркет дали ще е фалшива. Имам да купувам доста уреди. Нека някой ако ходи сега рано да сподели мнения.
Точно това е функцията на No Frost системата, да не хваща лед. Няма какво да се саморазмразява, като няма лед.
Нека колегите ти препоръчат хладилник. Аз не бих си купил хладилник на LG, защото ще се опитвам всеки път да гледам футбол на него.
' И аз съм много доволен......от телевизорите на LG!
NoFrost заедно с леда суши и продуктите. Особенно осезаемо е при плодовете и зеленчуците...
Всички хладилници изсушават. Тези с No-Frost нито повече, нито по малко. Затова си има отделения за плодове и зеленчуци и при двата вида.
Май изобщо не си наясно как работи тази система? И не си имал такъв хладилник никога? За да не замръзвал бил изпарявал водата и сигурно оросява всичко с нея?
Пак ще ти го напиша. Всички хладилници изсушават. А изсушават защото при всички изпарената влага кондензира и замръзва по изпарителите. При обикновените той монтиран е зад задната стена, респективно там кондензира и замръзва влагата при nofrost е във фризерната част и не го виждаш. И по него се трупа скреж и се размразява с таймер. Въздуха във всеки хладилник е сух. Ако е влажен значи няма студено място където да кондензира, значи това не е хладилник.
Този пост е редактиран от espace; 15-04-16 в 06:32.
Здравейте колеги, относно хладнилника. Изискванията са следните - инокс, 60см ширина, максимално висок и цена около 1000 лева. Препоръчаха ми този:
LIEBHERR CNef 4005 - 3г. гаранция + възможност да се закупи още 7 години(срещу 300 лева) и да стане с 10 години пълна гаранция, което в интерес на истината ме блазни.
Прочетох противоречиви мнения относно тези пловдивски машини и все пак... 10 години пълна гаранция.
Другия модел който ми е предложен е:
http://www.technopolis.bg/bg/Combo-f...ZS-A-/p/660676
Който ми допада повече чисто визуално... но разума ме води към първия, въпреки че и този има 10г. гаранция на компресора, но пълната е 2г.
Отворен съм за още предложения.
Благодаря!