Приема се Тъкмо днес ходих там. Макар и да не уцелих хубавия черен пък от Кранево, разгледах мястото и е 6. Отриване на плажния сезон е добра идея. Аз бих останал на палатка. Разбира се времето ще покаже
Приема се Тъкмо днес ходих там. Макар и да не уцелих хубавия черен пък от Кранево, разгледах мястото и е 6. Отриване на плажния сезон е добра идея. Аз бих останал на палатка. Разбира се времето ще покаже
по-миналото лято ние бяхме в хотел "камчия" в камчия и останахме доволни
барбекютата на пясъка са любим ритуал, така че от мен едно "за" (т.е. 3), само че без нощувка по обясними причини
Добре, значи предложенията до тук са Шкорпиловци, Фичьоз, Кранево/Албена, Камчия. Нещо друго?
А проявилите по малко или повече интерес сме: аз, stenly, Lazar, MetalMilitia, Zygot, kris11 и FearMe. Май само варналии и един добричлия. Къде са софиянци и другите, нали уж те най-много ритат за морето.
P.S. Поканата да се съберем на хубаво плажно парти с барбекю и музики е за тези и със 7 и със 7000 поста във форума. Тоест за всички. Не се притеснявайте да се включите в идеята, направете вашите предложения.
Май месец на морето си е бахър още. а и като духне малко ветрец, което е неминуемо на плажа.... тръпката, да не кажа потреперването става още по-голямо. За къпане и дума не може да става..... е за какво да ходим на плаж тогава - я някъде с повече удобства.... А плажа - юли-август.....
Давай, кажи си твоята идеяПървоначално публикувано от Pat
А за плажа - на 1-ви май вече става за плаж, към 15-ти може порядъчно да се изгори, а към 30-ти си е вече жега. За къпане - чак след 15 може да става, с малко тракане на зъби, вярно
И вечерта около морето също ще е хладно, когато и да е през Май. Аз поне виждам нещата така: дневно парти с плаж, продължаващо до късно вечерта или рано сутринта, на плажа. Е, не точно на пясъка, а на трева по към гората.
И идеята ми е да се съберем в периода около 15-ти, не в началото на месеца.
Кажи какво предлагаш.
Най-вероятно и аз идвам с MetalMilitia.
Ще се радвам да се видим и на кръчма, и "на гледка"
1-6 май има много възможности, а около 15 и нататък има доста 'работни' съботи....
Още в началото на месеца се ориентирах към едни топли басейнчета за майските празници, така че въпреки хубавата идея няма да мога да ви дойда на гости.
А за 24 Май примерно? Гледам че е неделя, вероятно и 25-ти понеделник може да е почивен?
Тогава почти е сигурно да хванем достатъчно топло време.
ако случайно не стане сега и има възможност, в средата на лятото, аз съм с вас
Аз викам да е Юни.
Лично мога да поема голяма част от хората да ги извозя , ако е до Варна.
Аз викам да е сега, пък Юни - пак...
fXOrange и Mr.TECHNO - то е още по-хубаво да е още по нататък, но ми се струва, че тогава народа е несъбираем. Един ще излиза в отпуска, друг се връща и т.н. За събирания народа сякаш е по склонен през зимата и пролетта, а лятото и есента всеки си бяга по някакви задачки.
Как да привлечем повече хора? Ето една идея: в темите за климатиците пускаме съобщение, че на партито ще се изнася лекция за климатиците и тогава такъв народ ще се събере, че ще ни дават по телевизията
и после ги бием през устите ако продумат нещо за климатици
ма да не вземат, да ни замерят с външни тела по главите, че чак тогаз я наредихме.Първоначално публикувано от MetalMilitia