Страница 14 от 20 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 292
Like Tree2Одобрявам

Внимавайте с Виваком !!!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Re:Внимавайте с Виваком !!!!!

Нарочно пропуснах да ти отговоря първия път, когато попита, явно и другите направиха същото, но ти продължаваш. Не сме се събрали тук, за да обсъждаме ТВОИТЕ нужди. Нямаш нужда от стационарен телефон - ОК, не е необходимо да ни го натрапваш. На други от нас обаче ни е нужен Лично аз имам десетки разговори на ден с клиенти - и от София, и от други места. Особено в София, може ли да ми кажеш на кой план и към кой мобилен оператор трябва да бъда, за да говоря за 3ст/минута? Доста често разговорите са по 5-10 минути, което е 15ст в единия случай и над 1 лев в другия, и не е еднократно, а многократно и всеки ден. Отделно и клиента не набутваш, ако той звънне. Явно не си се замислял, но някои хора ползват телефоните и за работа, а не само да си чукнат среща с гаджето.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

а аз да допълня , че с домашния си телефон разговарям с роднини в чужбина и ми излиза безплатно , защото са включени в месечната такса( разговор с фиксиран телефон ). Кажи ми с кой мобилен оператор ще си говоря с Германия , Италия и Испания по няколко пъти на ден ( примерно ) само за 30лв месечно с включен интернет ?

4. Тук е от
    Jun 2012

Аз си имам за цел да разуча по кои теми говори Марио-имахме си спор в една друга тема и май е доста конфликтна личност като гледам и тук ! Иначе аз също не ползвам стационатрен и не съм ЗА виваком, просто са зле

5. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Ако си мислиш, че твоето изказване е по-различно от неговото - грешиш, не е. Pat вече ти го написа веднъж, даже тук в тази тема:
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg587038

6. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

Не казвам че не са атрактивни тарифните им пакети, но имат много непочтена практика на работа с клиентите. Та, ставало е дума и друг път тук, че имах проблем с един договор от разстояние. В офиса им спорихме надълго и нашироко, с техните представители, че е незаконно тяхното действие, при което те ме свързаха с друг служител по телефона, и след дъъълго чакане, ми бе казано, че договора ми от разстояние отпада. И получавам последната сметка след прекратяване на договора, в който са начислени 500 и нещо си лева, в графа "Други корекции". Задавам въпрос "Защо" и получавам отговор "Ама то автоматично ще се изчисти." Плащам последната си сметка и си тръгвам радостно. Да, ама не. Имам и мобилен от тях, на който ми спряха изходящите разговори след тези случки. Питам съпорта " Защо." " Ами тук дължите едни 500 и нещо си лева". Ама, обяснявам се, така и така е положението. "Не е вярно, тук виждам че дължите." Омръзна ми да се разправям с тях, имам договор за мобилния още няколко месеца, ще му плащам таксата до края на договора, макар и да не го ползвам, и никога не бих се вяснал при тях, па макар и да ми предложат, да говоря една година безплатно. Даже, предполагам, че този мним дълг ще го продадат на колекторски фирми, и каквото вземат вземат, а аз ще се налага да им се обяснявам и на тях.

7. Member Аватара на Shienar
    Тук е от
    Jan 2010

Някой скоро отказвал ли се е от услугите им? Договорът ми за интернет е изтекъл и искам да приключа с тях. Нещо ме гложди обаче, че освен връщането на модема ще измислят още глупости и ще се опитат да въртят номера. Ако някой се е сблъсквал скоро с отказ от услуги, ще се радвам да сподели опит.

8.  

9. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Еми какво може да те въртят освен с обичайните процедури при всяка една по голяма фирма - да те омаят да им останеш абонат като ти предложат по висока скорост , на по ниска цена и някоя друга усмивка
    Даваш си молбата и след месец си вън от системата .

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от raziel66

Ако имаше друг доставчик, да съм приключил с тях, но за сега няма!
    Макс Телеком??? Не става ли???
    Макар че напоследък повечето абонати взе да се усеща...

11. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Аз им бях клиент повече от 5 години, но нета им накрая стана ужасен и те ми пре подновили договора и не мога да го прекъсна.
    Просто им казах, че спирам да плащам, па като ме изключат, да ходят да ме съдят за не предоставена услуга и така ме изключиха на след 2 неплатени сметки. Веднага си прекачих на друг оператор и отидох и им казах, че няма да им платя, докато не ми прекратят договора(щото ако им платя ще го пуснат). Онези въртяха по разни телефони с по-големи шефове и го прекратиха, па аз си изчистих задължението.

12. Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    а аз да допълня , че с домашния си телефон разговарям с роднини в чужбина и ми излиза безплатно , защото са включени в месечната такса( разговор с фиксиран телефон ). Кажи ми с кой мобилен оператор ще си говоря с Германия , Италия и Испания по няколко пъти на ден ( примерно ) само за 30лв месечно с включен интернет ?
    Всъщност се сещам за оператор чрез който ще говориш за 15лв с Германия, Испания, Италия... и цялата Зона 1 по много пъти на ден, само че няма да имаш нет

13. Тук е от
    Jun 2012

Ми, какво повече да кажа - освен че не използвам виваком защото на мен не ми върши работа нищо от техните оферти. мисля че мнението на хората дори да не е обосновано е важно а то е такова в случая точка

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Shienar
    Някой скоро отказвал ли се е от услугите им? Договорът ми за интернет е изтекъл и искам да приключа с тях. Нещо ме гложди обаче, че освен връщането на модема ще измислят още глупости и ще се опитат да въртят номера. Ако някой се е сблъсквал скоро с отказ от услуги, ще се радвам да сподели опит.
    Мтел освен модема си искат всяка една кутийка и кабелче, което са ти дали. И за това са те били предупредили преди две години. Може и Виваком да действат така. Колегата ми се видя в чудо. Ходи купува кабели, за да възстановява, че иначе не може да прекрати договора.

16. Тук е от
    Jun 2012

Е, поне ти осигуряват някакво качество заразлика от виваком, които са като близу ако имаш проблем никога не са насреща и това няма кой да го отрече освен ако не сте попаднали на добър оператор

17. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Колега си прекрати договора с тях, както си му е реда, с един месец предизвестие.
    Месец след като прекратиха договора, получи нова сметка за дължима сума.
    След разправията в техен офис разбра, че въпросната сума е за наем на уж безплатното оборудване плюс начислена лихва за това, че не го е върнал.
    Не били длъжни да му го изискват. Трябвало сам да се сети!

18. Тук е от
    May 2012

Добре, де...трябвало сам да се сети? Нали се дава логично обяснение за това и би трябвало да е писано някъде ?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342352071[/time]_________________________________________________

Сотрис, братко, не се изказвай неподготвено

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 20 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Електролизни котли - внимавайте!
    От shrekky във форум Отопление
    Отговори: 39
    Последно: 07-04-12, 14:10
  2. Внимавайте каква храна пазарувате от ПИКАДИЛИ
    От dragomir7708 във форум Черен списък
    Отговори: 24
    Последно: 08-01-12, 21:00
  3. ВНИМАВАЙТЕ!!! PayPal крадци на пароли.
    От Vandal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 22-05-10, 13:58
  4. Внимавайте във Варна !!!
    От izwerga във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 18-07-08, 17:27
  5. Внимавайте какво теглите от Windows Update
    От DeathKnight във форум Windows
    Отговори: 17
    Последно: 03-02-03, 14:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе