Страница 8 от 13 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 184

DVD/DivX Player Philips DVP5960 HDMI USB

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Re: DVD/DivX Player Philips DVP5960 HDMI USB

Цитат Първоначално публикувано от jenib
    Интересно защо така се получава?! Името на файла трябва да е изписано с големи букви - DVP5140_37.BIN и също да е затворена сесията. Този със S е за модел 5142.
    Късмет!
    disc at once

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

disc at once
    И това опитах. Срещал ли си някъде firmware модификация за dvp5140/37? Рових се къде ли не, намирам десетки такива за 12 но не и за 37.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от speedhools
    И това опитах. Срещал ли си някъде firmware модификация за dvp5140/37? Рових се къде ли не, намирам десетки такива за 12 но не и за 37.
    За съжаление не се сещам да съм виждал за този модел.
    Ти в САЩ или Канада си?
    Довечера ще опитам да направя подмяна на шрифта за този модел да не би да бъркаш някъде. Аз съм с 12-та версия и съм го подменял можеби към 30-40 пъти. Прати ми адрес на поща. А пробва ли да запишеш оригиналния файл дали го разпознава двд-то?

5. Тук е от
    Dec 2007

За съжаление не се сещам да съм виждал за този модел.
    Ти в САЩ или Канада си?
    Довечера ще опитам да направя подмяна на шрифта за този модел да не би да бъркаш някъде. Аз съм с 12-та версия и съм го подменял можеби към 30-40 пъти. Прати ми адрес на поща.
    В САЩ съм, пращам ти е-мейла си на л.с.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

А пробва ли да запишеш оригиналния файл дали го разпознава двд-то?

7. Тук е от
    Dec 2007

А пробва ли да запишеш оригиналния файл дали го разпознава двд-то?
    опитах, чете го без проблем.

8.  

9. Тук е от
    May 2005

Не знам за има такива модели (5190 и 5690) на Филипс! Има обаче 5140, 5160, 5960, 5980 и др.
    Това, че нямат 4:3 са глупости - имат всичко. Няма да имаш ядове ако вземеш който и да е от тях, още повече че в мрежата има доста модифицирани фърмуери които оправят субтитрите за DivX.
    Късмет!
    Аз съм в грешка - ставаше дума за 5160 и 5960. И понеже едва ли ще купувам плазмен ТВ скоро, не знам дали ще е необходимо това HDMI дето е за по-големия модел. Може би ще се насоча към 5160...

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Кво стана с е-мейла? Няма го на ЛС!

11. Тук е от
    Dec 2007

Изпратих ти го пак на л.с. и на емайла ти за по-сигурно, моят също можеш да го видиш от профилът ми. Сега ще ти изпратя и оригиналният файл, който ползвах за модификацията.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Изпратих ти го пак на л.с. и на емайла ти за по-сигурно, моят също можеш да го видиш от профилът ми. Сега ще ти изпратя и оригиналният файл, който ползвах за модификацията.
    Оригиналния файл го дръпнах от страницата на Филипс, подмених шрифта и ти го пратих на втория мейл.

13. Тук е от
    Dec 2007

Получих го, благодаря! Ще го провам като се прибера и ще ти пиша .

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

Ок, стана най-накрая! Единственият начин да го подкарам, обаче беше да запиша на cd-то и двата модифицирани фъпмуеъра - DVP5140_37(който Евгени ми изпрати) и DVP5140S_37(този който аз модифизирах още при първите опити и е за 5142). При всякакви други комбинации не ставаше. Явно плейъра може да се окаже 5142, въпреки че в документацията и на самата кутия/опаковка пише че е DVP5140_37. Но важното е че сега вади българските субтитри без проблем. Ако на някой му потрябва може да си дръпне пакета от ето тук

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Ок, стана най-накрая! Единственият начин да го подкарам, обаче беше да запиша на cd-то и двата модифицирани фъпмуеъра - DVP5140_37(който Евгени ми изпрати) и DVP5140S_37(този който аз модифизирах още при първите опити и е за 5142). При всякакви други комбинации не ставаше. Явно плейъра може да се окаже 5142, въпреки че в документацията и на самата кутия/опаковка пише че е DVP5140_37. Но важното е че сега вади българските субтитри без проблем. Ако на някой му потрябва може да си дръпне пакета от ето тук
    Радвам се, че си успял най-после!

17. Тук е от
    May 2005

От тая вечер съм собственик на Philips DVP5960/12 . първи впечатления:

DVD:
    Star Wars Episode VI - перфектна визия и размазващ звук в стерео режим (усилвател YAMAHA AX-570)

DVD-R:
    малко домашно видео, направено на DVD - много добре.

DivX:
    1. Филма "Торпедоносцы" (1983), носител CD-R
    - в менюто филма го показва с някакви маймуни. Учудващо тръгна и дори си пусна субтитрите към него.
    2. Сериала Blake's 7 Season 4 - диска е DVD-R, записани са 7 епизода на диск. В менюто излизат първите 4 букви от името и нататък маймуни. Естествено не знам коя точно серия пускам, но най-ужасното е, че не знам и как да си избера субтитрите. Които уж са с името на видео файла. Тук плейъра получава оценка "Слаб 2".
    3. филма "Dirty Dancing" - тръгна перфектно, на два диска е. Името на видеофайла е ограничено до 8 символа. Оценка 5.

mp3:
    - добре, добър саунд, но... Няма опция да се показват ЦЕЛИТЕ имена на песните. Ако в инфото е имало кирилица - излизат майлуни. Същото е и ако файлът е на кирилица. Оценка среден 3.

Като заключение - оценка "Добър 4". Очаквам идеи как да преодолея несъвършенствата - особено при гледането на сериали като гореописаните.

18. Тук е от
    Nov 2006

Аз си сложих ето този фърмуер: http://vladboroda.livejournal.com/113521.html. С други думи версия 5960/12 v.8.3. Всичко, което си е описано там бачка. Изключително съм доволен. Основните за мен работи - избор на 2-3 размера шрифта, автоматично зареждане на субтитрите с коректна кодировка... Абе с две думи - родих се.

А сега друг един проблем. Още откакто го взех дистанционното много трудно зацепваше. Трябваше да отида на 1-1.5 метра директно пред двд-то за да лови без проблем. Домързя ме да се разправям със сервиза на ТМ. Скоро си взех едно универсално дистанционно и проблема си остана. Иначе новото дистанционно работи коректно и с ТВ-то и със приемника на цифровата. Демек не е от дистанционното. Идеи някакви?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 13 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. DVD/DivX Player Philips DVP5980 HDMI USB
    От shreker във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 17
    Последно: 08-03-09, 23:57
  2. DVD DivX Player с HDMI и USB
    От varieca във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 93
    Последно: 23-10-08, 12:13
  3. Защо се губи 5 .1 звук на Philips DVP5960
    От nikineo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 18-10-08, 15:29
  4. TOSHIBA SD-360 DIVX HDMI
    От dimlubnik във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 23-07-07, 16:31
  5. Philips DVP5960/12 + 5.1 колонки
    От nikolav във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 7
    Последно: 19-11-06, 18:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе