Първоначално публикувано от
MitkoS Ей тук съм сложил едно кратко руско видео, което ми го изпрати български доктор доцент
Във видеото информацията пак е непроверена, но пак изглежда поне безвредна, лесно изпълнима и вероятно много полезна - И ТОВА СА ПРИЧИНИТЕ ДА ГО ПУБЛИКУВАМ С ЛЕКА РЪКА !
https://drive.google.com/file/d/1zEm...ew?usp=sharing
Кото знае добре руски и има желание, нека да опише разстворите на рускинята какви са, че не става много ясно заради езикови бариери.
Ицко, мерси за предупреждението, но вече го бях прочел и сложих настрана ибупопруфените и дексофена.
Към НСПВС спадат още и аспирин, аналгин и разни други извън френския списък, както и самия парацетамол също е НСПВС.
За кортикостериода и автоимунните процеси нещата май не са ти ясни. Но не искам да пиша нататък, за да не подведа някого. ... решението си е мое и цели точно определено нещо без предварително на 100% да знам, че ще бъде постигнат търсения ефект.
Ултравиолетовите лъчи прецакват ДНК на гадинките.
В много болнични отделения, наред със стандартното осветление има отделно монтирано и ултравиолетово такова, което се пуска да осветява помещенията от време навреме, когато няма пациенти и персонал.