Не ви ли писна от коефициенти, цифри, проценти, простотии....Да ти еба и живота, ако ще го прекарам в броене...Изджендераствате струва ми се, никой не ви ограничава ( поне нищо фрапантно ), ко ревете ся...
Е, моите си додоа от албиона преди 6 дни, не сме се виждали, карантина....голям праз....няма да се свърши света...за 14 дни. Щом трябва: Sir, Yes Sir. Навик ми стана да сядам сам на маса по възможност, да си мия ръцете при всяка възможност, работя сам в стая и ми е вече гот от това. държа всички на дистанция, не ходя на тъпи мачове, концерти, клубове..+...и най-интересното е, че дори не си спомням за какво трябва да правя всички тези неща...просто ми захаресва да е така...И ако нещо ме е страх, то е че малко по малко се превръщам в Х2.... На всеки неистерясал му е вече ясно: стадо има, имунитет няма...
Този пост е редактиран от Tommorow; 08-07-20 в 21:16.
Има си и стада , има си и имунитет Без проценти, коефициенти цифри-няма как да се измери.
Разбира се с по една псувня-може да се реши всеки проблем за много кратко време
Доцент Утрогъров: Яжте само свинско. прасетата са 100% резистентни на К19. Може пък да прихванете от имунитета им....Сабален ще ви оповестят 240 новозаразени - почвай с коефициентите, процентите, екстрементите...измервай...
За истерясването най-голяма вина имат учените и псевдоучените:
- респираторите помагат, не не помагат.
- голяматаработавир помага, не не по скоро вреди.
- ваксина до 6 месеца, ваксина до 12 месеца, не не, ваксина до 2 години, 5 години...
- бла бла бла, не не, бла бла бла.
Куцо и сакато взе прави умозаключения от смешни контролни групи от по 20 човека и да ги оповесява като великата истина.
Антителата бяха cool, ама ги сменихме с Т-клетки, после ще дойдат Щ-клетките, Ю-клетките, Ъ-клетките. Я, имунитет до 6 месеца, после си пак в играта. Всеки ръси "мозък" а плебса бясно поглъща всичко с капеща лига отляво.... Искания процент преминали през болестта за кочина имунитет ще стане ама след 10 години дори при най-либералните държави и то без никаква гаранция, че изобщо е възможен с тоя мощно мутиращ келеш. Бързото условно достигане на любимите ви 70% например или 4-5 милиона заразени в рамките на 6 месеца за БГ значи сигурно 300-500,000+ трупа...шото всичко ще се срине и ще има чужди трупове дори в тоалетната ви....покажете ми тоя мъжкар, дето ще се изтъпанчи на екрана и ще поеме отговорност за това...НОЩ били тъпанари, Мънгъра президент...работата е заприличала на тъп мач от тъпото българско първенство - 5 започват да викат УУУ и сектора поема УУУ-то без да знае защо....и без да мисли....
Всичко ново е добре забравеното старо... и друго такова позабравено старо
Този пост е редактиран от Tommorow; 09-07-20 в 09:01.
За всеки случай да се пази...............
//Стоянка Мутафова
//Големанов
Tommorow
Яко си изпушил майна
поредното предупреждение..
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...vid-19-6112016
Утро стреса май ти идва повече.
Самата тема е за вируса - сметки и фантазии всичко е тук в темата
Ако ти идва тежка просто е зарежи, както и новините, че и там има стрес...
Иначе за вчера от 4286 теста 240 положителни или 5,6% от тестваните са положителни.
Стари работи, просто някой Джурналист ги е “изкопал”.
Освен ЦНС се засяга и ПНС.
https://www.frontiersin.org/articles...020.00498/full
И други “корони” се държат така https://www.thelancet.com/journals/l...221-0/fulltext
Дъртата кукумявка - здравният министър, излезе пак с половинчати мерки....Връщат се част от мерките за борба с коронавируса в страната.
С нова заповед, която ще бъде в сила от 00 часа, се забранява публиката на всички колективни и спортни мероприятия.
Забраняват се посещенията в нощни заведения за развлечения на закрито.
На открито се допуска заетост от 50% от общия капацитет на заведенията и дистнация от 1,5 метра. Кой собственик на дискотека ще ги спазва ?
Най-хубаво и добре е всеки да умре предварително от глад за да не изпита ужаса от Коронованата зараза!
Пример и поредно отсрамване за Балканите от търсещите скритата истина братя сърби:
https://www.economic.bg/bg/news/12/v...a-belgrad.html
Да ти имам отсрамването, след като бяха в началото на юни с под 500 активни случая, сега вървят смело към 500 заразени на ден.
Единствено гърците държат положението на балканите, всички останали го изпуснаха, включително и ние.
Сигурно без барове , дискотеки и футбол ще умрем от глад....
Ха-ха-ха. Тея от щаба сами се хванаха в лъжа Първо казват, че забраняват публика на всички спортни мероприятия, а после казват, че "областите с новозаразени не съвпадат много с мачове и други събития" Ето брифинга от днес. Гледайте от 19:38 <span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, tahoma, arial, sans-serif; font-size: 12px;">
Значи да обобщим. Правят повече тестове и съвсем логично... изкарват повече заразени. После обявяват спортните събития за най-голямата опастност... и сами се опровергават Е, има ли все още хора, които вярват на тези мишоци?
Kx, тогава да затворим и твоята работа. Все пак "корона криза" и ако работиш днес си опасен за цялата нация! Абе, май много избирателно се взимат тия мерките? Щом е война или всички в окопа или всички на масата!!
що не вземете да измрете и готово?
ген. майтапчийски го каза, изпълнявайте!
ама яко искам да мрете, няма да мрънкате и да се опъвате там 2-3 седмици да се залежавате!
днес пишете: аз съм с корона в кръвта, утре с корона на главата.
ходом... МАРШ!