Първоначално публикувано от
MitkoS На втората графика жълтата линия какво е ?
-------------------------------------
Имам въпрос и към всички останали, които са със силни негативни нагласи.
От какво точно се боите - да не се заразите, или да не умрете ? (Или нещо друго ?)
За пореден път да кажа, че между заразен и умрял има голяма разлика. Също така, има дори разлика между заразен и болен. Можеш да се заразиш и след това да не го боледуваш, или пък да го боледуваш леко.
А от медиите и новините ни залива информация, която пряко и косвено ни втълпява, че заразен и умрял е едва ли не едно и също.
Ако сте следили редовно новините, то ще останете с впечатление, че тези с диабет, или с астма, или със сърдечни заболявания, или с онкозаболяване, или с нещо друго хронично, то ако тези хора се заразят, то непременно умират. (Или пък ако си заразен лекар, то също умираш ! ... журналистическа паника и тъпотии)
Ами не е вярно ! Примери колкото искаш.
Жена ми е с астма от 18 години, а също и с надмормено тегло. Зарази се и то с голяма доза вирусен товар, ама не умря. Имаше трудности по време на боледуването, но не стигна до интубиране.
Нещо повече - вече месец и половина откакто излезе от болницата не е кашляла !!!!! Нито веднъж !!!
А преди заразяването дори и лятно време два пъти семично кашляше без прекъсване по 5-10-15 минути.
Феномен някакъв се получи.
... Това последното го съобщавам, за да се знае, че има поне един случай на нещо положително без да има обяснение, щото ми омръзна да чета само за негативни неща, които също са без обяснение повечето. И ето, има доказано положително събитие - жена ми месец и половина не кашля, като тия 45 дни са абсолютен свръхрекорд за последните 18 години.
Не са и предписвани никакви лекарства след боледуването, за разлика от при мен. ... Като последните 2-3 седмици на оксиметъра и двамата отчитаме постоянни стойности 98-99% (понякога и 97%, но е много рядко)