Успокой се....няма пожар....генерализираното тревожно разтройство е проблемно, но се лекува с когнитивно-поведенческата терапия.
Успокой се....няма пожар....генерализираното тревожно разтройство е проблемно, но се лекува с когнитивно-поведенческата терапия.
Аз съм сигурен, че си се ваксинирал с всички доказани ваксини, но не желаеш да се боцкаш с тази субстанция, защото е е нова генна терапия.
- - - - - - - - - -
Оставете хората сами да си преценяват, а не постоянно да се оказва натиск и да се налагат ограничения.
Аз съжалявам, че не се разболях от първия вариант, защото е доказано, че имунната система реагира и на делта варианта, а ваксините го пропускат.
Този пост е редактиран от donbalon; 19-09-21 в 21:06.
Що бре? Гениално....И аз искам да се разболея не само от делтата, но от всички възможни вируси за да изградя ултра мега супер як имунитет, ако може и няколко рака да фана...
Дедо оплю завалията забранил на неваксинирани да влизат в офиса МУ...ще се радвам да скочи също така активно и срещу това ...
Този пост е редактиран от Tommorow; 19-09-21 в 23:24.
Не съм чел линка. Просто защитавам краткото и ясно изказано от Tommorow - Форсмажор.
Абсолютно ненужна дискусия в последната страница, доколкото схващам разискваща някакво мнение във Фейсбук, което явно е удобно за надигащата се антиваксърска маса. Не разбирам необходимостта и ползата от подобна дискусия.
ПП - Прочетох го на диагонал....
Когато някой е убеден в ползата от ваксината и каже на тези, които не искат да я използват - ами мрете тогава - това не е човек, който желае смъртта на другите, а такъв, който е убеден (независимо дали правилно и погрешно), че действие / бездейстие, независещо от него ще има лоши последици.
Тук някакъв льольо неколкократно ме оприличи с Хитлер, този от статията е написал нещо, което е интерпретирано като лично желание за смърт на неваксинирани и възможност с чисто сърце да му викаш олигофрен...
Трябва някакво осъзнаване, това започва да прилича на безмозъчен лов на вещици.
Сега пак по диагонал видях - вчера някакви антиваксъри затворили пункт за ваксинация??!@$?
ПП2 - Ако някой спомене - да мрат чорбарите или говедата, не е като да не става ежеседмично.
Ще ли е това повод да си чекнеш криворазбрания морал и да питаш дали ако е чорбар или говедо пожарникаря ще има екзистенциални дилеми при спасяване от пожар. Аман.
Тая работа с антиваксърите взе все повече да заприличва на гей обществата - малко на брой, ама силно гласовити.
Чудя се може ли да бъде надвикан здравия разум?!?
Друг един казус: ЦЪК
Учител от Плевен е под карантина след един положителен и три отрицателни теста
Според него е възможно и двата резултата да са верни,
тъй като вирусът е подвижен и се премества от носа през носоглътката до долните дихателни пътища.
"Ако първият тест е направен, когато вирусът е в носоглътката, тогава той е с положителен резултат. След няколко часа този вирус вече може да не е там, може да е слязъл в белите дробове. Ако в този момент направи тест, то тогава резултатът може да е отрицателен. Щом е показал положителен резултат от тест, значи в него има вирус. Субективно е дали той е болен, тъй като при Делта варианта почти половината от случаите протичат без симптоми", обясни д-р Деков.
Тогава ако някой заразен закъснее с наколко часа и си направи теста по късно и той излезе отрицателен, ще се разхожда и ще сее зараза.
- - - - - - - - - -
Намирисва та се скине. Какви мерки, какви карантини, какви ваксини.....
помогнете ми малко да разбера, защото нещо не вдявам
първо, за 1 брой вирус ли говорим (нещо като всмръкнато по погрешка грахово зърно)?
в началото ти е заседнал горе, после пада надолу и горе не остава нищо?
второ, ако вирусите са много на брой и първо са ти в носа, точно тези ли се смъкват към белите дробове и горе остава чисто, или горе измират изцяло, а в дробовете са следващите поколения?
ами хайде тогава да разберем кое в носа ни ги убива и да ги убием всичките онези, които са се смъкнали надолу...
трето, ако ще си имаме такова военно предислоциране на вирусите ту тук, ту там в тялото, дайте да видим къде е най-голямата концентрация и там да бъркаме да вадим семпли. или най-добре пълна програма:
проба етап 1: носоглътка - бъркаме с шиша за скара дълбоко до мозъка
проба етап 2: бели дробове - кашляме в торбичка
проба етап 3: пускаме кръв
проба етап 4: проверка на изхода (неудобно ми е да обяснявам как, те китайците знаят)
това пълно изследване да се прави 2 пъти седмично, за да се проследява пътя на граховото зърно, простете, вируса...
учителското изказване ми звучи като реклама на лекарство: "удря точно тамм, където ви боли", демек никъде другаде в организма нЕма да отиде, само у тиквата/яйчниците/пикочния мехур
За Делта варианта точно там е истината! Снощи гледах по СКАТ интересно интервю с проф. Жеко Ганев - най-добрия специалист в БГ по дезинфекция на води и въздух с UV лъчи и озон. Изследвали са проби на фекални води и там неговата концентрация е най-висока. От всички варианти на Ковид вирусите този засяга най-силно стомашно-чревния тракт и за това много често заразяването е придружено с разстройства.
Антиваксарите ще вземе да се окажете с много къса памет. Бързо забравихте коя секта почна първа с пожеланията за смърт.
Не се учудвам, че имате къса памет, като чета как периодично едни и същи опорки се повдигат в темата. С това гръмогласие и на принципа по-умния ще отстъпи, почти отказахте докторите от форума да пишат. Не ви ли омръзна да бъдете ретранслатори на знайни и незнайни жълти сайтове и чужди изопачени тези. Никой не можете да заблудите, че сте народни будители освен себеподобни.