Репортажа го гледах още в новините, в 19 часа.
Сега пак си го пуснах - единствения интервюиран мъж е здравния заместник министър.
Ако изобщо ги има!
Говорим за заразяване по „въздушно-капков път“ - не за „полово-предавани инфекции”!
Репортажа го гледах още в новините, в 19 часа.
Сега пак си го пуснах - единствения интервюиран мъж е здравния заместник министър.
Ако изобщо ги има!
Говорим за заразяване по „въздушно-капков път“ - не за „полово-предавани инфекции”!
Е, аз пък си мисля за дискотеки, клубове, чалготеки, кълчене и мощно крещене и дишане на метър от теб....ама който за каквото си мисли Едно е да седнеш да апнеш и пийнеш с приятели па 11-12 айде кой от къде е, друго към десет както обикновенно се почваше в коя да е кръчма - програми, танци, хора и ръченици...еха иху брее...удриии...никой не може да контролира тълпа на 5-6 ракии
Този пост е редактиран от Tommorow; 21-09-21 в 03:23.
Аз съм за ваксинацията и против мерките.
Но... с някаква граница.
https://dnes.dir.bg/comments/sobstve...i-tormoz-video
Това е абсурдно!!!
Доколкото схващам, заведения работят и не спазват мерките, които в момента са да се затваря след 23 часа.
Освен, че не се притесняват от това, те зяят срещу полицията, защото си вършела работата и налагала глоби след 23ч? Защото те имали право да не спазват мерките като гражданско неподчинение. Това е... не знам какво е, невъзможно е да се случва.
Сега всеки е анти, модерно е.Нестор Иванич щеше да е много горд, ако беше жив.
Pfizer and BioNTech Announce Positive Topline Results From Pivotal Trial of COVID-19 Vaccine in Children 5 to 11 Years | Pfizer
Файзър заявяват добри резултати от проучването (1,2 и 3та фаза) на ваксината в/у деца 5-11г.
Данните ще бъдат предоставени на FDA за одобрение.
Тази нелепица: я измъдри ти.
В моя пост с линкове от реалния живот в България ти доказах, че МОЖЕ.
В резултат ти измъдри следната мозъчна пръдня:
Не, на всяка кола може да пише "Линейка" и "бърза помощ", но не на всяка може да пише "Спешна помощ".Само на автомобилите предназначени за оказване на спешна медицинска помощ ( на болни пациенти) към "спешните центрове" имат право да слагат този надпис "Спешна помощ".
"Бърза помощ" няма като законово понятие, както и "линейка" и всеки може да си лепи тези надписи по един, 2, 3 и пет пъти върху автомобила си.
Отново нито си прочел, нито си разбрал написаното от мен и от статиите в линковете от предишния ми пост.
За да може всеки да пише "линейка" или "бърза помощ" на колата си и да ползва сирени и специални светлини, като за надписите това не е уредено в закона, а за светлините и звуковите сигнали е забранено и МВР да не знае какво да ги прави такива и да не ги санкционира, това означава само едно --> пълно е с толупи и бойкокалинкогербери в МВР...
Законовата празнота и неуреденост в закона за надписа "линейка" и "бърза помощ" означава, че в народното събрание е пълно с бойкогерберокалинки които не си свършили работата и са оставили различни измамници и идиоти да лъжат, мамят и ограбват болни хора в критично състояние...
Продължавай да ляляш празноумие и кухи постове...
Този пост е редактиран от justify; 21-09-21 в 13:15.
Тая година слагали ремдесевир на трушиите вместо аспирин.....
Знам каква кочина сме, но продължавам да изямявам.
Тази глупост даже не е маркирана като реклама.
https://m.dir.bg/dnes/pr-zone/infekt...nite-infektsii
Продукт на пълните безполезници с нелош рекламен бюджет витаслим
Ще следя с интерес:
http://img.netpeak.net/kod/images/1632230251896.jpg
Какво му придиряш на професора. Да не е само той рекламно лице на нещо си. Един рекламира едно, друг друго. Все пак хонорара трябва да се заслужи.
В безполезността....например говеждата коластра обикновенно при инфекция се приема 10-30гр дневно....2-4гр имуностимулиращо...75mg е просто смешно....ЕПА/ДНА - омегите я си млатим 4000мг дневно, а тук 38/57мг...останалото е мултивитамини...10 смешни капсулки за 24 лева просто ще ме извиняват...
Този пост е редактиран от Tommorow; 21-09-21 в 19:49.