По ред причини имам достъп до отделения с болни, визуален достъп до ОАИЛ на две болници, също и да разглеждам снимки на дробчета.Май трябва да дават такива филмчета по ТВ.
По ред причини имам достъп до отделения с болни, визуален достъп до ОАИЛ на две болници, също и да разглеждам снимки на дробчета.Май трябва да дават такива филмчета по ТВ.
Чета разсъжденията тук, гледам новините и мисля (образно казано) - да си татуирам „Личната карта“ на челото. Понеже сегашната скоро „изтича“ - ще изчакам, да си взема новата.
За вирусите (един или няколко) няма да коментирам. Достатъчно приказки се казаха. Но защо няма думичка - НИКЪДЕ - за установяване ефекта от ваксината?Как се доказва,наличие на имунитет?
ами в случая с шарката е бинарно: или се разболяваш или не се разболяваш
в случая с ковида е косвено: има голяма степен на вероятност да го изкараш по-леко
Бумът на паркинсон преди около 40-тина години се дължеше на някои от натрупаните в организмите белтъци от вируса на испанския грип. Covid19 води до натрупване на над 12000 белтъка, количествата на които зависят от това, дали си бил болен или само заразен. Ваксините срещу Covid19 водят до натрупването на по-малко от 8000 вида белтъка. Изследванията на тези белтъци ще продължат поне още 3 години. Така че рискът от ваксинация с RNK ваксини за в бъдеще е доста по-малък от това, да се заразиш или разболееш от Covid19.
Сега гледах репортажа по телевизията за антиваксърската акция във Варна. Антиваксърите викат полиция и полицаите проверяват разрешителните на мобилния ваксинационен екип. Направо уникално.
И всеки може да изкара "бус" на който пише "Линейка"?
По филмите го правят често
При Бойко всичко е възможно:
Линейки копърки превозват пациенти в едни и същи чаршафи, взимат до 750 лв. за курс
Кой следи частните линейки?
МВР не знае правата на частните линейки
В последните 12 години всякакви толупи, Торбалани и неграмотни плужеци "накацаха" по министерствата и осраха положението и в министерствата и в държавата...
Толерират се измамниците от най-малкия до крадящи от еврофондове и обществени поръчки картоиграчи - белот партньори на БаткаБ...
И всичко това си остава ненаказано - затова нагли простаци превзеха и управляват държавата...
Не разбирам - коя част от видеото е простотия за теб?
Протестиращите се държат предизвикателно, но не и незаконно!
Простотия е поведението на ВСЯКАКВИ управляващи!
Само примера - с вечерния час - е достатъчен. Все едно - в 23:00 вируса „излиза на лов“!
Или другото - в магазина с маска, в съседната кръчма - без!
Не съм „против“ логични неща. Против безумията съм!
Имах пред вид обясненията и претенциите на интервюирания олигофрен. Не ми се сториха цензурирани. Ти обърна ли им внимание?
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Идеята на "23:00" не е в това, че вируса излиза на лов в този час, а че след този час задръжките падат....