Страница 629 от 707 ПърваПърва ... 579619627628629630631639679 ... ПоследноПоследно
Резултати от 9,421 до 9,435 от общо 10591
Like Tree5865Одобрявам

2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])

https://m.dir.bg/dnes/svyat/egipet-z...tnite-im-mesta

И по-заблудените страни започнаха с рестрикции срещу антиваксърите, така че скоро и тук.
    Вчера жена ми се чу с брат й, който от много време е в Канада.
    Жена му е медицинска сестра, подобна простотия е и там, но като че ли с повече агресия. Непрекъснато протести на антиваксъри, медицинският персонал се е превърнал във вещици и я е страх да ходи на работа и да се прибира. Пред болницата винаги имало идиоти, плюели ги и налитали на бой.
    Здравната система е пред срив. Едно на ръка, че както и тук, хора с рак и други заболявания са връщани защото повечето лекари са ангажирани с Ковид.
    Второ, голямо количество сестри не били ваксинирани, а от другия месец се въвежда изискване за задължителна ваксинация. И масово имало напуснали и депозирани оставки.
    Тя е специализирана в слагането на нещо като катетри при байпаси, преди е била единствената в нейната болница, а сега като че ли е останала единствена, която може да го прави в цялото градче.
    Така че, антиваксър кочината явно е повсеместна. Просто в други държави са по-малък процент, но може би по-нагли.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Jun 2009

По някакви причини е пропуснат бан за предпоследния ти пост на темата, който е в грубо нарушение на правилата. Благодаря за напомнянето и досегашното участие.
    mod. edit

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2021

Цитат Първоначално публикувано от emil vasilev Виж публикацията
    Ами такъв като мен си мисли ,че в Холандия приоритетите на управляващите са опазване на човешкия живот, докато в България са спечелване на изборите.
    Тука отдавна е съсипано здравеопазването, така че не ми вади доводи как опазвали човешкия живот в Холандия.
    Високата смъртност е в резултат на здравеНеопазването и хронично болния народ който от 3 десетилетия се изхранва с боклуци.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията

подобна простотия е и там, но като че ли с повече агресия. Непрекъснато протести на антиваксъри, медицинският персонал се е превърнал във вещици и я е страх да ходи на работа и да се прибира..
    Повечето агресия ще дойде и тук. Повечето лекари са ангажирани с болест която причинява 2 процента смъртност.
    В България не са лекари, а търговци от много време насам.

5. Banned
    Тук е от
    Jun 2014

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow Виж публикацията
    "Ако си плащате здравните осигурновки, имате право да си изберете общопрактикуващ лекар (личен лекар)"
    Имаш право да си избереш или да не го направиш. Но ако не си се възползвал от правото си да избереш, след като плащаш вноски, нямаш право да мръкаш, че няма на кого да си занесеш каквото и да е
    Имаш право да си избереш общопрактикуващ лекар, но не и да избереш - да плащаш вноски или не!

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Цитат Първоначално публикувано от corector2021 Виж публикацията
    Тука отдавна е съсипано здравеопазването, така че не ми вади доводи как опазвали човешкия живот в Холандия.
    Високата смъртност е в резултат на здравеНеопазването и хронично болния народ който от 3 десетилетия се изхранва с боклуци.
    .
    Тук здравеопазването, както и навсякъде по света ти предлага ваксина.Не знам какво по-специално търсиш.Мисля ,че още не е открито лекарство за ковид.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2021

Цитат Първоначално публикувано от jhoro Виж публикацията
    Имаш право да си избереш общопрактикуващ лекар, но не и да избереш - да плащаш вноски или не!
    Като не ги плащаш ти спират здравно осигурителните права, но никой не ти връща нищо от Хилядите левове които си хвърлил безвъзвратно.
    Щом искат да си плащаме лечението здравноосигурените предлагам още сега да спрем с хвърлянето на пари в НЗОК, а да си събираме средства за лечението на КоВидя.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от emil vasilev Виж публикацията
    Тук здравеопазването, както и навсякъде по света ти предлага ваксина.Не знам какво по-специално търсиш.Мисля ,че още не е открито лекарство за ковид.
    Ваксина, която не предпазва от заболяване, не предпазва от заразяване, не предпазва от предаване на заразата, както се видя не предпазва и от тежко протичане на болестта.
    За коя ваксина става дума?
    TRENDS и jhoro харесват това.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Jun 2014

Цитат Първоначално публикувано от corector2021 Виж публикацията
    Като не ги плащаш ти спират здравно осигурителните права, но никой не ти връща нищо от Хилядите левове които си хвърлил безвъзвратно.
    Дали ще си плащаш - това е при самоосигуряващите. Но после - идва РА от НАП, освен спрените права.

При осигурените - песента е „Няма не искам, няма недей“!

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Вече съм убеден,че някои участници в темата, са си просто анти нещо си, независимо какво е и всякакви наченки за диалози, са безсмислени.
    hristoslav2 и bobivg харесват това.

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2021

Цитат Първоначално публикувано от gurcayy Виж публикацията
    Вече съм убеден,че някои участници в темата, са си просто анти нещо си, независимо какво е и всякакви наченки за диалози, са безсмислени.
    Какви диалози? Тука всяко различно мнение се третира, като анти нещо си.
    TRENDS и jhoro харесват това.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Днес разбрах, че кумовете на родителите ми са с ковид и пълна програма симптоми, въпреки, че са напълно ваксинирани!
    И двамата са медицински лица, но нямат контакти с ковид отделения и болнични заведения!
    Нещо сериозно започват да ми издишат тези измислени препарати, въпреки всяческите опити да се крият от статистиката.
    За последните 2г. съм боледувал 3 пъти, като 2 от тях си бях с класически ковид симптоми, нямам нито един положителен от 3-те теста.
    Вече започвам да се чудя дали да не се ваксинирам, за да го прекарам най-после този прочут ковид.
    jhoro одобрява това.

13. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от jhoro Виж публикацията
    Така е защото удобно пропускаш думата "задължително" пред "здравно осигуряване". Обществен договор....както много други, които си подписал още преди раждането си....

14.  

15. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019

Добре де, някой знае ли колко струва това лечение на Ковид?

16. Banned
    Тук е от
    Jun 2014

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow Виж публикацията
    Така е защото удобно пропускаш думата "задължително" пред "здравно осигуряване". Обществен договор....както много други, които си подписал още преди раждането си....
    Да ти го ... и цялата рода! Какъв договор - преди раждането - сънуваш???

В такива моменти съжалявам - че си оставих автомата, в казармата!

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Dedo1975 Виж публикацията
    Добре де, някой знае ли колко струва това лечение на Ковид?

- - - - - - - - - -

Патрони Arsenal, cal. 7.62x39 - 0,60 лв.
    „Ваксината“ е доживотна!
    corector2021 одобрява това.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2021

Цитат Първоначално публикувано от Rakeem Виж публикацията
    Днес разбрах, че кумовете на родителите ми са с ковид и пълна програма симптоми, въпреки, че са напълно ваксинирани!
    И двамата са медицински лица, но нямат контакти с ковид отделения и болнични заведения!
    Нещо сериозно започват да ми издишат тези измислени препарати, въпреки всяческите опити да се крият от статистиката.
    За последните 2г. съм боледувал 3 пъти, като 2 от тях си бях с класически ковид симптоми, нямам нито един положителен от 3-те теста.
    Аз имам други притеснения. Всяка година преди ковида си карах класически грип - една година по-леко, една година по-тежко - отбелязвам всеки път със загуба на мирис и вкус - много тегаво, не ти е кеф да ядеш нищо. Откак е ковида последните две години не съм карал нищичко - използвам си стандартни предпазни мерки - мия си ръцете - постоянно, използвам маска - но само където има повече хора, всеки ден си пера дрехите, в къщи се пуска УВ лампа - 1 път седмично, къпя се когато не ме мързи . Та почвам да се притеснявам имунната ми ситема дали помни грипа.

Между другото гледам всички аптеки са сложили надпис, че имат противогрипна ваксина. Никога не съм я ползвал и Никога няма да я ползвам.
    BTW - една година бях толкова зле от грипа, че имах мускулни болки, температура, главоболие, кашлица, абе направо си беше смърт - одих на доктор - той вика амче ти имаш менингит от него се мре - еми не умрях, никога не е късно разбира се - ще послушам дохтора, той така каза.

Ич не са за ръкопляскане. Търгаши.
    Този пост е редактиран от corector2021; 18-10-21 в 21:25.
    jhoro одобрява това.

18. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

justy, днес питах,за теб , има си ги имуноглобулините, даже резерви има.
    Дават се при нужда(тежките), не се доплаща нищо.Т.е. без връзки.
    Явно помагат, но не са и панацея де, както ни се иска на всички.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Philips телевизори (инфо на първа страница)
    От kod във форум Philips телевизори
    Отговори: 1061
    Последно: Вчера, 17:19
  2. SONY телевизори 2019
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1118
    Последно: 17-03-20, 09:52
  3. LG телевизори 2019
    От kod във форум LG телевизори
    Отговори: 500
    Последно: 09-03-20, 12:33
  4. Samsung телевизори 2019
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 493
    Последно: 29-01-20, 08:06
  5. Избор на климатик '2019
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3063
    Последно: 04-01-20, 11:11

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе