Защо не станеш доброволец в реанимацията ? Там ще разбереш, дали е вярно или не...
Защо не станеш доброволец в реанимацията ? Там ще разбереш, дали е вярно или не...
ти от там ли се връщаш или копи/пейст от нета само?
тук има 1-2 доктори, да вземем тях да питаме....
https://www.medrxiv.org/content/10.1....11.21264863v1
https://www.news-medical.net/news/20...ccination.aspx
Знам че форума е за по-мъжки работи, но да не се шашкате ако половиките ви прокървят.Поне при моята беше така.
Повишена честота и сила на менстурално кървене(42%) след ваксинация.
Според израелците обаче не влияе на фертилността.
Вагинално кървене е наблюдавано и при жени в менопауза.
Иначе ще си провеждат национално учение за подготовка за следваща вълна :
https://www.jpost.com/health-and-wel...hursday-684618
Зеления коридор, който беше отворен всеки ден от сутрината, от днес мина на 2 дена седмично след обяд - липса на интерес.
п.с. пак спряха отпуските, Малдивите ми изгоряха...
Този пост е редактиран от ccankov73; 11-11-21 в 13:10.
Днес ходих да се ъпгрейдна с трета доза. Избрах си Модерна която е половин чип за третото боцкане. Така че сега съм с 2 P-core ядра на Астрата + 1 Е-core на Модерна. Лекаря ми каза да внимавам с автоматичните ъпдейти да не се събудя някоя сутрин нехаресващ климатиците на на ЛГ и харесваш някоя друга марка.
Ай, Цанков, ами запушени отдавна булки, пак ли протичат.Да знам, ще ставам ли баща.Щот буля с две дози от преди 4 месеца, ама нищо не казва.А скоро може да си бодна третата.
Този пост е редактиран от fbr; 11-11-21 в 19:34.
ccankov73
Коментирай поста на FearMe , като му опишеш всичко давано на пациент в ковид реанимацията за 10 дни. Аз мога да потвърдя само 4 неща от тези на снимката.
това може да ти е интересно https://twitter.com/VirusesImmunity/...63367023235073
https://www.reddit.com/r/bulgaria/co...B%D0%BA%D0%BE/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-11-21 в 20:43.
Айде честит да ми е. И аз се наредих на опашката за зелено.
От понеделник чувствах много лека отпадналост, но го отдавах на тежък уикенд, последните две сутрини се будя с хипер чувствителност на кожата в областта на торса, която отшумява с напредване на деня, но въобще не съм допускал да е ковид до днес, когато сутрешното кафе нямаше същият вкус, а ароматът на парфюма въобще отсъстваше.
На обяд си направих антигенен тест, излезе положителен, отидох на ПСР и преди час излезе и той положителен.
Към момента вече започнах да си възвръщам част от обонянието, може би към 20%, а състоянието си го определям като най-леката настинка, която някога съм карал.
Силно се надявам да съм имал антитела и на това да се дължи незначителното ми състояние към момента, тъй като в противен случай ще се окаже доста смущаващо за мен общото здравословно състояние на хората по тая земя.
да, първите 4-5 дена ()до една седмица) наистина са превъзбуждащо леки....
истината идва след тях, като тогава става ясно кой влак си хванал
моето обоняние се върна ПРЕДИ реално да усетя, че съм болен
искрен съвет: не казвай "хоп", преди да си скочил!
Rakeem, защо толкова те учудва, че хората не са еднакви и имат различни реакции към различни състояния. И това не се дължи само на моментното състояние на здравето на конкретния индивид. Има си различни характеристики предразполагащи към определени реакции. Едни ще реагират по-тежко от други. Може "здрав" да се разболее тежко, а "болен от друго" леко. Ще има и почти напълно устойчиви. Човешкият организъм е сложно нещо и при наличие на милиарди хора има всякакви вариации.
Аз съм кристално нясно, че хората не са еднакви, но съм останал с впечатлението, че се правят опити всички да се третират 'превантивно' еднакво.
В крайна сметка ще се окажа прав за всичко, което съм казал, поне за себе си.
Иначе аз хоп съм казал много отдавна и много отдавна съм се преборил с това нещо, чисто ментално, в момента остава най-лесната част.
И за да не се правя на много велик, ще си призная, че като ми излезе положителен първия тест, леко се шашнах, може би първична реакция, наложена ми от възприятията на обществото през последните две години, но секунди след това дойдох на себе си и се усмихнах.
Са съжаление много хора се безропотно подвластни на чуждото мнение и това им изигра много лоша шега.
Ако човек влезе в битка с психическата нагласа за поражение, то вероятността да загуби битката е много голяма. И това се отнася за всичко в този живот.
Пусни си един рентген на 10-тия ден @Rakeem .
Двойка познати, ваксинирани с Пфайзер преди точно 6 месеца, се разболяха и двамата наскоро. Мъжът го изкара много леко, но момичето разви скрита пневмония без никакви други симптоми. Наложи се да я вържат на кислород У ТЯХ, защото места няма в болниците. Сега е добре и си ходи на работа.
Kod
Не си разбрал правилно накъде ми бие мисълта и правиш някакви умопомрачителни заключения.
Мотото на лекаря не трябва да е, много е сериозен този вирус, много са сериозно усложненията, яко ще се мре.
Дори и така да е, това нещо не трябва да се втълпява на хората ежедневно, но понеже съм тъп детиши гъз няма да ти обяснявам защо!
Gurcayy
Знам за същия случай! Колега на майка ми, ваксиниран, кара го безсимптомно и впоследствие се оказва с бял дроб нарешето.
bobivg
За сега съм само аз. По стечение на обстоятелсвата майка ми и баща ми не съм ги виждал от 3 дни и ги пратих директно на софия
Само приятелката ми е контактна, но за сега не проявява признаци.