Първоначално публикувано от
inches9 По въпроса за ковид мисля,чв всички трябваше да се пазим,както нас така и близките си.Много хора си заминаха и доста от тях можеше да избегнат това,ако всеки се стремеше да има дисциплина.Разбира се това трудно може да предпази човек от заразяване.Мрънкането,че ще обеднеем(или умрем от глад).как ще учат учениците(и кво толкоз ще пропуснат?).
Аз също карах 2 пъти ковид,първия път леко,втория ако не знаех за каква болест става въпрос ,по-леко от настинка.Не съм ваксиниран,но не съм антиваксър.Всеки който се чуства застрашен поради заболявания или слаба имунна система(лошото тук е ,че това е доста разтегливо понятие за много хора) трябва да се ваксинира.
Мисля си,че не си остарял с 10/15 години ,а просто болеста е протекла по-тежко поради това,че имунитета е недостаъчен.
Имунитета се придобива чрез много практики-дишане,храна(!),масажи,упражнения(силовите са друга тема).
В едно клипче в тубата обясняващия как и по колко трябва да се диша дълбоко(като практика,а не да казваме -аз дишам) правилно отбеляза,че в училище за толкова години не учат децата на най-важните в живота неща,като как да дишат а сума ти години им пълнят главите с неща които ако 10% ги използват......
За храната е много дълга тема за тук ,но не съм сигурен че има много които се интересуват,После един ме пита на кого да вярвам за ковида.Казвам,на когото си искаш,щом като си млад и те поваля два пъти ,а доста по-възрастни от теб го карат без проблеми,ти сам си решаваш.
Относно професорите и медицината-няма лошо,но само в краен случай.И бива много да се внимава с операции и тем подобни,защото всеки в днешно време си търси клиенти.Примери няма да давам,но като тръгнеш повечко сам ще разбереш.
Знам,че едва ли ще съм полезен на някой с такова мнение,всеки предпочита да иде при лекаря и ....Но често се случва лекарите да лекуват последствията ,а не причините(за съжаление).