Вижте резултатите от анкетата: Кой DLNA сървър ползвате ?

Гласували
224. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Домашний медия сервер (HMS)

81 36.16%
  • PS3 Media server

33 14.73%
  • All share Play /Samsung Link

25 11.16%
  • Serviio

41 18.30%
  • Plex

22 9.82%
  • Twonky

6 2.68%
  • Mezzmo

7 3.13%
  • Друг

39 17.41%
Отговори на анкетата
Страница 21 от 80 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1192
Like Tree64Одобрявам

DLNA / FAQ на първа страница - проблеми, мнения, обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Re:DLNA / FAQ - проблеми ,мнения , обсъждане

https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg474184 - тук съм описал аз как съм го махнал за .mkv файловете, но принципа е същия за всички, има и нагледно описание. Само като го отворя през IE не се виждат скрийншотовете, а като го отворя с Google Chrome се виждат, не знам защо така става

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте
    И при мен е същия проблем със засичането на филмите.
    Днес пробвах с Убунту линукс и хоме медиа сървър инсталиран с лайн.
    Пак всичко засича, но забелязах на нетлърк монитора, че работи между 530 кб/с до 1мб/с.
    Тв-то и пц-то са свързани с кабел до рутера. Това не е ли малка скорост за стрийм и да не би да е ограничена от някаде.
    Някой знае ли?

4. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

може ли да ми дадете връзка към някой клип който ви насича
    Искам да пробвам как стоят нещата при мен
    Предварително благодаря, може и чрез лично съобщение

5. Тук е от
    Feb 2012

На някого случвало ли му се е през home media server пускам най-обиковен .avi филм върви си номално.... но след около час спира. Как мога да се справя с този проблем....

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от kostadini
    На някого случвало ли му се е през home media server пускам най-обиковен .avi филм върви си номално.... но след около час спира. Как мога да се справя с този проблем....
    Някакво съобщение на ТВ-то излиза ли? Да не ти е включен скринсейвър,който да спира сървъра?
    Всичко,което съм гледал досега ми е вървяло до края.

7. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от boy123
    Някакво съобщение на ТВ-то излиза ли? Да не ти е включен скринсейвър,който да спира сървъра?
    Всичко,което съм гледал досега ми е вървяло до края.
    Съобщението не мога да си спомня .... но беше нещо от рода все едно не поддържа формата на филма

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте!С пускането на филми от медиасървърите нямам проблем-всичко тръгва идеално!Проблем има обаче друг-след като филма си върви ,след време-различно като стойност от началото на филма,медиасървърът ми изключва-пише ми "невъзможно да се установи връзка"!С Toshiba 32 TL 838 съм и ползвам руския HMS!Някой може ли да е осветли по проблема!Благодаря предварително!

10. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте опитвам се да използвам PS3 media server заедно с Panasonic 42E30. Всичко първоначално тръгва добре, субтитри пушка, и изведнъж картината ми прескача няколко минути напред. Спирам възпроизвеждането и го пускам пак, дава ми "Моля изчакайте" и след известно време чакане ми дава че файла не се чете. Това се случва при всякакъв вид файлове.

Проблема решен! Промених големината на буфера за прекодиране и всичко за сега е наред. Тестван на 720p филм около 6 GB.

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Ползвам Samsung PC Share Manager и като изтрия филм от папката с филмите самата папка на филма се вижда от телевизора, вътре няма файлове. Давам рефреш в софтуера на Самсунг. Как могат да се махнат тези празни папки от телевизора?
    Поста е много стар, но и при мен започна да се получава така, вижда се филм, който съм изтрил и когато го пусна ми казва "не поддържан кодек" или нещо подобно беше, филма съм го гледал преди това и съм го изтрил и от харда и от SAMSUNG PC Share Manager .... дайте идея ...

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008

Ще ви помоля ако някой е пуснал Сопкаст през хоммедиа сървъра да каже как го е направил че с тоя руски се мъча вече няколко месеца и не мога да го подкарам.

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Колеги, здравейте! Който използва програмата, може ли да каже дали могат да се пускат субтитрите, без те да са вградени във филма? Всичко е шернато така, както е на компа - филма със субтитрите, но като отворя папката на филма, през DLNA на плеъра, се вижда само филма и нямам възможност да добавя? От самата програма ли е, или е дело на плеъра?

Плеъра е HX806PE.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331385851[/time]_________________________________________________

Разбрах, че сървъра има възможност за транскодиране, цел да има субтитри, но това не влошава ли качеството? Ако е само това начина - с транскодиране и лошо качество, то каква подобна програма да сложа, така че да има субтитри, така както излизат на компа, а също и когато свържа директно с usb flash?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

При Samsung PC Share Manager е необходимо субтитрите да са отделно, да са в същата шерната папка с филма и да са със същото име като филма, вградения плеър ги чете.

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от krasittodorov
    Здравейте аз съм нов в този саит. Имам тв. Сони КДЛ 55 720 . всичко при мен е на 6 с Home media server имам едно питане . Когато си свалих от саита на руснасите подкасти, всички подкасти ми вървят имали някои идея как и от къде да си направя български подкаст с Български филми например от (http://hdfilmi.com) Ще съм много благодарен за помощта. Готов съм да споделя моя опит с тв.
    Как се свалят подкасти и съответно тв-то LG LW4500 след като не поддържа интернет, може ли да се сложат?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331409180[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от dedidi
    juspar, това беше при по-стара версия на програмата.Опитай това:

Настройки-> устройства (отляво) -> настройки (отдясно) -> файлы, субтитры - там сложи отметка.

Аз папката я създадох миналата година на старата версия - сега достъп до нея има по следния начин:

Настройки-> Медиа-ресурсы (отляво) -> чтения свойств. (долу) -> в Каталог субтитров добавяш папката, в която ще копираш субтитрите.

Това само в режим на транскодиране ли? Тоест задължително трябва да се транскодира филма, респективно да се влоши качеството, за да има субтитри ли?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331416140[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от jiktak
    При Samsung PC Share Manager е необходимо субтитрите да са отделно, да са в същата шерната папка с филма и да са със същото име като филма, вградения плеър ги чете.
    Вие със Samsung телевизор ли сте? Или клиента е без значение от това с какъв телевизор сте?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331421630[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от polplam
    направи си папка и там вкараи субтитрите,името на видео фаила и субтитрите да са с еднакво име,после задаи от програмата папката с субтитрите:Настрийки-
    Транскодер - субтитри,индикатор скорости-каталог субтитри.
    Това какво ще рече, да се направи отделна папка само за субтитри, извън мястото, където е филма, или папката да съдържа филма със субтитрите заедно?

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Папката да съдържа филма със субтитрите заедно, с еднакви имена, да със Самсунг съм.

18. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от jiktak
    Папката да съдържа филма със субтитрите заедно, с еднакви имена, да със Самсунг съм.
    Инсталирах Nero Home Essentials, което си идва с плеъра и там от раз тръгнаха субтитрите, но ми се иска и на HSM да ги подкарам. А и мисля, че няма смисъл да използвам Samsung client на LG телевизор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 80 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  2. ПРЕМЕСТЕНО: DLNA / Faq - проблеми ,мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 0
    Последно: 29-04-11, 21:40
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе