Първоначално публикувано от
Dominator Извинявам се, но с цялото си уважение, сте написали една камара глупости! Само не ми хвалете глупавия клиент на Samsung PC All share, защото само като видях каква бозае, даже не искаше да го види телевизора, но не е там работата, понеже не ми стигна търпението да експериментирам. Аз само като зададох коя папка да шерна и вътре бяха всички филми, то взе едно сканиране ли, чудо ли... Адски натоварване на диска, докато сканира файловете, които съм шернал, което от своя страна става адски бавно. Другото нещо е, че каквато и промяна да направиш по компа, опресняването става по същия муден начин, така че това, че на Вас Ви харесва, не означава нищо. Аз както виждате с Nero 4 също нямам проблем със субтитрите, но не искам да се ограничавам само с една програма, при положение че с HSM, мога да стриймвам IPTV - това Samsung All Share дали го може? Също така неро, както и всички други програми си имат каталог на филмите, точно както ги виждаш на компютъра, тоест не виждам какво е толкова трудно да си шернеш всичките филми, ако щеш и музика и да си избереш кой да гледаш? Нали точно това е целта на DLNA - удобството да си споделиш мултимедийно съдържание. То ако трябваше да качвам всеки път по 4-5 филма, ми аз по-добре да си взема една 32GB флашка и готово... На всякъде по чуждите форуми не препоръчват Samsung PC All Share! Освен това твърдението, че за да гледаш bluray филм, трябва да го прекодираш и да имаш мощен компютър, го оставям без коментар... Изобщо не е така, както си мислите. Сваляте филма и с помощта на програма за точно има-няма 15 минути се преобразува файла от m2ts -> ts.